С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 285
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Жени, много кофти! Аз не съм много компетентна, но защо не и даваш само мляко като се оправи детето? Другото, което ми хрумва да се консултираш с класически хомеопат? Или да се грабнете и да отидете до София на преглед, знам ли? Стискам палци, дръж ни в течение!

# 181
  • Ботевград
Ох, момичета, ще пощурея вече!  Cry Cry Cry
Детето е с разстройство и нищо не помага - ни Ентерол, ни лечебна Хумана (която вече отказа да пие)! Снощи пак се мъкнахме по болниците, но според лекарката върлувал някакъв такъв вирус с повръщане, Т и диария. Страхувам се да не се обезводни.  Cry През цялото време сърцето ми беше свито на топка и сълзите капеха сами, колкото и да се опитвах да се сдържа, защото мислех, че ще ни  приемат пак в болница и то в Ентероколично отделение, където влизаш с 1 и лепваш 3-4 допълнителни диагнози.  Cry Добре, че днес нямаме Т, но разстройството стана непоносимо. На всичкото отгоре смених едни памперс, съдържащ бели топчета, приличаше на слуз. Имам подозрения, че може да е от кашата, която й дадох следобяд от лечебната Хумана, беше ужасно лепкава и с бучки.  Sick Преди малко смених още един, чиито акита вече бяха блатно зелени, почти сиви и на парцали.  Cry
Ако скоро положението при нас не се нормализира, имам чувството, че ще полудея и ще си тегля куршума. Не мога да гледам така детето .... постоянно го блъскаме с някакви лекарства. То антибиотици ли не бяха, сиропи, капки за нос, прахчета ...  Cry

Съжалявам, че сигурно с този пост ви развалям настроението. Няма начин вече да не ви е писнало от моите оплаквания, извинявам се на всички ...  но ако на вас не споделя, наистина ще изчаткам вече.  Confused

Ох, отивам пак да плача ...  Cry Cry Cry Cry Cry
Ние сме с този вирус, от днес ни правят инхалации и аспирации  Sick ужасно е! + това ни продължиха антибиотика, диария има, а и лечебната хумана вече я не ще  Rolling Eyes
Знаеш ли какво яде - има едни каши на слънчо - морковени, ето това се скъсва да яде с преварена вода, докъто има диария не трябва да се кърми, или да яде АМ  ooooh!
Та другото, което даваме са прахчета ентерол - 2 по 1/2 и май от тях спря разстройството  Thinking
А да не ти обяснявам как и аз съм болна и ходя с една маска като извънземно, направо сме картинка - аз ривах, ривах, сега вече се хиля  Peace
Всичко ще отмине ей, Господ е с нас  Hug

# 182
ЕЙНДЖИ, само едно ще ти кажа за успокоение, и то е доста добре аргументирано обяснение на "обезводняването". НЕзнам дали си чула или дали си спомняш огромното земетресение  в Турция. Тогава имаше срината до основи страна в източната част, ако се не лъжа..както и да е...Та, тогава по време на това СИЛНО земетресение беше се срутила болница, а в педиатричното \неонатологично\ отделение бяха ОЦЕЛЕЛИ 9 ДНИ\доколкото си спомням\ бебета, новородени Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shockedи ги СПАСЯВАТ!!! Така че ...обезводняването е доста рисковано, но НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА. Според мен трябва да дадеш специална храна, която да запече положението...А съм чула, чела..че най-доброто лечение е НЕхраненето, а даването на вода само. newsm78Възможно е да е от грешка в хранителния режим, а не от вирус..Не ти препоръчвам да се съгласяваш да влезеш в отделение, без да се налага наистина. Ще познаеш, че беба е обезводнена, ако езичето и е побеляло, фонтанелата хлътнала, бледичка с тъмни кръгове около очичките...Губи се тургора на кожата..Случвало ми се е каките като бебета да дрискат, мисля, че съм им варила оризова вода и е помагала...За друго не се сещам. Нека БИНАЙТЕД да каже..тя нали с Бу имаше проблем..

nevena131313 , много ти благодаря!! Да сте живи и здрави!!!

ki4o22 , моя Дани спи най-добре в провинцията...откъдето съм..всъщност. Около блока там е такава зеленина, такова спокойствие..Явно това тук му липсва, сутрин и вечер едно синигерче си скъсва гъза да пее на липата под прозореца. HugТа, учудващо за мен, там единствено ми спи като хората детето, и не реве...

Мишенце   ДАНО БЪРЗО СЕ ОПРАВИТЕ !!! МОЛЯ СЕ за вас и за непослушното уше\ушета\ на Ники повече да го слушка Mr. Greenи да не се разболява никога повече!!! Praynig Peace

ДОБРЕ дошла на новата мама! Моя син също не яде морков, но пък и се оказа че е доста силен алерген за него..както и при вас. А относно количеството - рано сутрин му давам АМ, после към 9-9.30 яде около 100 грама плодово на ХИП, на обяд или към 14 часа яде половин или едно бурканче на ХИП\125 мл\, следобед пак давам друго плодово, ...Но не винаги яде 125 мл, понякога даже въобще не иска. така че според мен няма точна рецепта за хранене според мен. От скоро давам на обяд АМ с три лъжици оризова каша. Понякога замествам хранене с пюре\това в 9 часа\ просто Дани не иска след него АМ, понякога си дояжда с АМ... Crazy CrazyРАЗЛИЧНО е всеки път Tired

Роси 74  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Rolling EyesАма що така съм се заблудила бе ooooh!Нищо де,  Mr. Greenот много\добри пожелания\ глава не боли Mr. GreenТака че честито! Честит да е и на Мони на Джени б Mr. Green PeaceХимик къща да храни  Peace Peace

Аз съм за срещата в Симеоново, но сама няма да мога да дойда, трудно ми е с ориентациите Naughty

МЕРСИ НА ВСИЧКИ, КОИТО МИ ДАДОХА КООРДИНАТИ НА ХОМЕОПАТИ и АЛЕРГО-дерматолози!!! Вече съм се ориентирала към следната схема. 1. Лекувам при дерматолог, за да озапти алергията, за да направим трета хепатитна ваксина,
           2. Лекувам при известен, добър хомеопат....мойта Педи е и хомеопат, но не успя да излекува Дани, даже му се утежни състоянието Shocked

# 183
....сетих се още нещо...
ИМА ЛИ БЕБЕ НА КОЕТО ОЩЕ ДА НЕ Е ПРАВЕНА ДТК, полио newsm78 newsm78 newsm78За Бу знам, за още кой... newsm78

Гадамер, вие приехте добре Инфанрикса\тримовакс ли беше newsm78\..А тогава имаше ли Бебита дерматит?

# 184
Жени, може и от антибиотика да е разстройството, внимавай за обезводняването, предлагай често вода. Може да вариш моркови и да предлагаш оризова вода.Да оздравявате вече, че да тръгнете по разходките!
Златна, Клюки, и вашите гарджета да оздравяват по-скоро!

dreben78, да не би пъпките да са от претопляне. Вече е доста горещо /не си спомням такива продължителни жеги в началото на май/ и малко ни е трудно да разсъблечем децата.

dida_di75, добре дошла! Как се казва дъщеричката ти?

nevena131313, аз пък съм ноемврийка, а преди 9 години през декември се сдобих с момиче!

Дима дари,
при Ради захранването също не върви, в чудо се видях. Ни плодови, ни зеленчукови пюрета, а сега и кашата не иска.

# 185
  • София
Жени, много ми е  мъчно за вас! Запази самообладание и всичко ще се оправи, ще видиш!

Добре дошла на новата мама  bouquet

При нас захранването върви добре, макар и не съвсем стройно Simple Smile Но едно искам да ви кажа - взех едно-две плодови пюрета на Hame. Неприлично сладки са. Аз лично няма да му давам повече. Дадох ябълка с банан - много е вкусно, но, наистина много захар са наблъскали Stop Днес купих парче тиква от една баба, сварих я и я пасирах, та утре с нея ще забъркам шербета, да малко да се оправи. Нищо няма да му стане от малко захар, но не искам да свиква с ТОЛКОВА сладки неща.

# 186
Ей, знам аз къде да си излея мъката и съм 100% сигурна, че ще получа подкрепа и адекватни съвети! Благодаря, момичета!   bouquet

Първоначално си мислех, че е от АБ-то (Зинат), вчера вечерта обаче ни го смениха, защото Дари отказваше да го пие. Аз слагам, тя или плюе или се задавя зверски и повръща .. рев до скъсване. Дори след това ми отказа да пие от любимия си чай и да яде любимата си каша. Представям си колко се е стресирало детето. Смениха ни го с Цек, който преди това е пила (в началото на 1вия брохит, преди месец и половина почти). Тогава нямаше подобна реакция.

Карилче, аз също съм чувала за лечебен глад по време на разстройство, ама Дари хич не издържа в такова положение. Когато е гадна, отказва чай и реве неистово, така че този вариант отпада. Sad Не искам и да чувам за това отделение. Дали не би могло удома да се лекува под инжекционна форма? Евентуално медицинско лице да я наблюдава - мед. сестра, доктор .. ?

Утре смятам да купя ново лечебно мляко .. длъжна съм да опитам всичко. Какви ли не идеи ми идват в главата. Мина, вариантът София също е един от тях, но без направление, ще ми се наложи да лежим в частна клиника, което не е по джоба ми, за съжаление.  Sad Все пак трябва да се наеме стая в хотел, престой в болницата и още куп неща.

ZLATNA, този Господ аз хич не го разбирам напоследък. Как му дава сърцето толкова малки душици да боледуват тежко и да се мъчат? Нали бил справедлив, нас възрастните ни наказва за греховете ни, а тях защо след като са толкова невинни и чисти.  Cry

# 187
Привет мами!
Стига вече болни дечица..да оздравяват бързо...
Влизам да се отчета на бързо и тоивам да чета, че минах по диагонал темата а имам още една за четене!
Днес бяхме на консултация: 7200, 65 см!
Ние сме без ДТК и без полио въобще сме без ваксини все още. Не съм захранила. И аз като ronja ще давам твърдата храна около час след кърменето и няма да замествам хранене до годинката.
успях да се разбера с шефа ми и ще си гледам детенцето до годинката. Много съм щастлива! А до тогава може да ми хрумне, че искам и до две годинки да си я гледам newsm78

Момичета помагайте, днес и Вики е с разстройство и зачервено дупе. СЛед баня си заспа нормално ,но два часа след това се събуди с писъци. Освен това и течеше нослето.  РЕших, че ще ни излиза зъбче(нямаме си още), но сега като четох за този вирус и се изплаших..може ли да е вирус? Температура нямаме...
Спокойна нощ..

Карил, пратих ти на лични инфо за класически хомеопат

# 188
Ейнджи пиша на лични..
МАМА ТЕРИ  Hug Hug Hug

# 189
AngelEyesPraynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Добре дошла на новата мама ! bouquet

и Марена нещо се болнави - сутринта вдигна Т, после още 2 пъти през деня, като единия път беше над 39  Cry и кашля....най-вече в лицето на бебето... Confused

уффффффффф
  ooooh!

# 190
Добро утро на всички, ранобудни Втички Mr. Green!!! \вчера един мъж разказваше как дъщеря му казвала Втички, вместо Птички..И когато я накарал да каже "П", тя казвала ПВтички Joy Joy Joy\

Ивиче, желая скорошно отшумяване на проблема, същото го желая и на Ейнджи, Клюки, ..на всички мами с болни бебоци.. PraynigНека Господ чуе моята и вашата молитва !!! СЛЕД два дни е Спасов ден, дано на празника ни помогнат всичките светии за бебоците и на всеки да се реши проблема...Аз вярвам, че на празници се случват чудеса Hug Hug Hug

Дано, май го е боляло уше\освен че от алергията го сърби\ Mr. Greenи снощи като го накапах с Отипакс, ....след доста мятане като рибок..заспинка..ОХ, незнам вече ...кво да мисля, как да действам..Акъл мога да дам, ама на мен няма кой да ми влее Mr. Green Mr. Green

ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ МАМИ, ВЯРВАМ В ТОВА!!!!

ЗАБРАВИХ ДА КАЖА, ЧЕ ВЧЕРА ПОТЪРСИХ САРИ в индийски магазин, за да си го ползвам като слинг, но имаше от дебел плат, струват от 26 до 87  Shocked Shockedлева.. дължина 5, 20 м. Но ми е скъпо, пък и ПЛАТА ЩЕ ЗАПАРЯВА КАТО Е ПО-дебел, така че ще купувам тензух. Дано не иска в количка, май в слинг ще му е по-гот!

# 191
аре бе хора, къде сте Rolling Eyes

# 192
аре бе хора, къде сте Rolling Eyes
няма ни Mr. Green
след малко отивам до лекарката за 6-месечните изследвания и ще съм в парка Заимов-ако можеш Марийче-скачай в готините панталонки,сресвай гривата и идвай.. Joy...аааа...вземи и ДАНИ де-да си спи навън Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 193
Хайде на Спасов ден дружна молитва, да са ни здрави всички бебенца, и да са спокойни всички мами!
Много ми става мъчно като ви чета, че има болни мъници. Не смея да давам никакви съвети, защото почти нямам опит с болничко детенце. Със сигурност е много изтощително за майката - че хем си изморен, хем не виждаш подобрение, и не знаеш още колко време ще продължи, не виждаш помощ от къде ще дойде. Трябва някой (ех, тези татковци), който да ни обича, подкрепя и да ни помага. Като бяхме бременни имаше цел - да родим, и срок, в който да стане, и знаехме че бременноста има край, при това - толкова щастлив... А гледането на деца няма край...  Май сме на етап "прегаряне" - умората си казва думата.
Ох, стига философия.
Лек, приятен, здрав ден на всички мами и бебоци. Прегръдки и целувки от слънчева и топла Варна.

# 194
Мацки, ние с Мариянка отиваме в Борисовата! Ако някоя от вас иска да дойде - 0895 763697- Ирена  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт