С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 295
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
kreo, дано малкото бебенце се оправи и всичко да е наред с него, стискам силно палци.  fingerscrossed

sofkobofko, не знам дали ще те успокоя много, но истинското зацикляне се получава някъде към годинката на детето, когато установяваш, че речникът ти е обеднял и можеш да говориш само за това как прави котенцето, кученцето, меченцето. кога е яло детето, кога е спало, колко е акало и все такива "изключително интересни теми " за хората около теб. в същото време имаш огромната нужда от време за себе си, ама нямаш такова, както и от социален живот, от който постепенно си била банната....аз с Марена точно в този период започнах отново да танцувам, започнах да пея в един хор, излизах активно вечер.....но имаше едни моменти, в които бях абсолютно изтрещяла, преди да реша как точно да изляза от това зацикляне.....така че, споко, трудното тепърва предстои... Peace/по това време обаче ще ти казват и много сладко "мама", така че това ще компенсира другото Wink/

Sbruny, дано изкарате шарката леко. поне ще знаеш, че сте я минали и няма да се притесняваш в кой момент може да я хванете /това, ако трябва да видим положителното в цялата работа..../

ти не си ли карала шарките? и коя точно е вашата шарка?

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 00:44 от iviche

# 211
Боже, какво ми е написал един .. лекар, предполагам, за Гентамицина.  Cry

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190568.0

Ако нещо от написаното се случи с детето ми, ще умра!  Cry Cry Cry Cry Cry

# 212
  • София
Angel, спокойно, той казва 24 пъти. А пък самият потребител е любител на световните конспирации, върл противник на ваксините, не знам дали е лекар. Не се шашкай, запази спокойствие.

Като бях малка аз пък, веднъж, между ампули с витС беше попаднал течен спазмалгон. Майка ми ми го даде, после видя и ми бръкна с пръст в гърлото да повърна. Ако си го дала скоро, пробвай това!

# 213
AngelEyesHug Hug Hug Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Sbruny, дано изкарате шарката бързо и леко Praynig а и както е казала iviche една болест по-малко ви е останала да изкарате...аз отсега си мисля как ще ги караме почти задължителните детски болести newsm78

Слънчев и безоблачен ден! Целувам ви! Flowers Bouquet

# 214
  • Отвъд алеята зад шкафа

това е от мен   bouquet

отивам да чета една цяла тема

# 215
добро утро сладурки Hug
направих си кафе и сядам да го пия във вашата компания(Мариянка-ако можеш го докара и на реално -идвам ти на гости Wink)

Angel-не се шашкай моля те от мненията във форума-тука какви страхотии може да прочететш както ти е казала и софия-ако знаеш в темата против ваксините-за какви странични ефекти идеше реч образно украсени от противниците -още се чудя как са ни живи децата ooooh!
като бях в бургас и имахме проблем с малката ходихме при една педиатърка,която ми препоръчаха като много добра-и съм много доволна от нея-действаше доста адекватно,пък и нещата които ми даде като съвети за захранване и за начин на гледане си бяха доста в час-ако не си ходила при нея ако искаш отиди и чуй още едно мнение-3 болница-Виделина Василева Hug( и за Калудова съм чувала добри неща-не знам дели си ходила)

днеска съм решила като изляза да запаля една свещичка-ей така за добра енергия-много болни деца беее-дано няма вече Cry Praynig
да ви кажа за нашето хранене-и да успокоя мамите дето не им вървеше-НИЯ както се мусеше и стискаше устата след третата лъжица-от 2 дни изяжда по цяло пюре-обаче й хванах цаката-смесвам плодово пюре със зеленчуково-щото харесва вкуса на круша и синя слива-и ако ви кажа какви бъркочи яде-и на звят и ня вкус го докарват на ако Mr. Green-ма на нея си й харесва-вчера яде примерно-сини сливи,картоф,брокол и карфиол-бляккк Sick
не знам какво ще правим с тези жеги-направо не ми остават сили на мен да бутам по това слънце-а пусто кат ми е малка терасата и не мога да я изкарам навън там #Cussing out
я кажете-някой бил ли е на ЛОЗЕН на почивка-да кажете някой добър хотел-за там сме се замислили от 1 юли за 1 седмица семейно и с приятели-(не ,че после няма да си остана в Бургас за месец де Wink-
от мен хубав ден-и кажете кой къде се разхожда да се посъберем-аз като гледам май днес ще се пусна по графа да обядвам с една приятелка ама после къде- newsm78-може борисовата newsm78

# 216
Здравейте!
И на мен ми е мъчно, че има тоооолкова бебоци с проблем!! МОЛЯ СЕ НА БОГ ВСЧИКИ БЪРЗО ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМЕ!!!
Ейнджи, успокой се !!!! за ГЕНТАМИЦИНАРезорбира се трудно през УСТАТА!!! ПРИ комбиниране на аминозиди\какъвто е Гентамицина\ с ЦЕФАЛОСПОРИНИ\какъвто е АБ, който даваш през устата\ се повишава рискът от нефротоксични явления. НО това се отнася при инжекционно прилагане При прием през устата се РЕЗОРБИРА СЛАБО. При новородени се избягва приложение\инжекционно\.
Да, има висока органна отксичност и алергенност при аминогликозидите, но при тези от по-стари поколения..Малко са ти преувеличили колко опасен е той. StopСПОКИ!!!
но, лично аз се съмнявам в ефективността му през устата, както ти писах на лични, според мен не се касае за ентеробактерия, а за дизбактериоза, причинена от антибиотичното лечение на бебата ДОСЕГА! сиреч ...струва ми се абсолютно излишен...мое мнение, де....

СЪВЕТВАМ всички мами по сто пъти да питат за дози, часове на прием, интервали и пр. когато лекуват, защото докторите САМИ няма да дадат подробни обяснения...просто не намират за необходимо да се разпростират, и ако човек не прояви интерес, ..може големи поразии да станат,..както всъщност се случи и с нашето тестване за алергия #Cussing out #Cussing out

# 217
Ей, много болни бебенца. Защо така, Боже?

Моля се милите сладурковци по-бързо да се оправят и майчиците им да си отдъхнат най-после.

А аз във форума за лекарства и ваксини вече не чета!
На голямата трябваше да й правят манту и после реимунизация с БЦЖ. Такива неща прочетох, че няколко нощи не съм спала от притеснение какво си причинявам на детето.

Без съмнение трябва да се внимава какви лекарства се дават и внимателно да се четат листовките с указания.

Иначе, Калина яде пюрета и каши с удоволствие, но на млякото му се назландисва. Защо така не знам. Вашите бебета, които са на адаптирано мляко пият ли го както трябва? И по колко?  А как минахте на следващото АМ, постепенно или директно го дадохте? Ние сме на Нутрилон 1 и вече трябва да пием двойката.

Лек и успешен ден на всички. И повече усмивки да има.

# 218
Здравейте и от нас  Hug

Моля се и аз всички бебчета да се оправят бързо  Praynig  Praynig  Praynig Дано това да е краят вече и да идва вече прекрасното лято ...

Въпреки, че да ви кажа с топлото и при нас се заредиха мнооого непоскойни дни. Sofko, като ти четях постинга, все едно аз съм го писала. А Iviche, направо ни успокои ...  Wink Вчера следобед съм обикаляла околоблоковото пространство, защото Габи така и не спря да мрънка и плаче и така от 1 до 5, направо изтрещях  Shocked А пък вкъщи положението е още по-ужасно и затова предпочетох поне като ревем да го правим навън. Ох, ама стига ви се оплаквах и аз, важното е да са здрави децата, а пък то е ясно, че тъй ще е тя ... Dil, благодарим за подкрепата и куража  Peace

Желая ви хубав ден, без проблеми, болести и с МНОГО УСМИВКИ  newsm47

# 219
Здравейте  Hug Много ми е мъчно като чета за болните мъници, чак не ми се пише  Cry Пращам на всички положителна енергия и пожелавам скорошно оздравяване  Praynig Praynig Praynig

# 220
  • у дома...

Иначе, Калина яде пюрета и каши с удоволствие, но на млякото му се назландисва. Защо така не знам. Вашите бебета, които са на адаптирано мляко пият ли го както трябва?

Sigy, Ани отказа вече шеста марка адапте /последно бяхме на Нестоген/ и затова минах на кисело мляко - да чукна на дърво за сега няма някакви реакции. Яде го диването - и в шишето, и с бисквити "Чичи Бебе"... Сиренето и него го харесва, ама не обича жълтък  Laughing

И аз съм изтрещяла яко, ама добре, че е свеки, че да ме поддържа в бойна готовност. Ей голям дразнител е тая жена  Mr. Green Ако има търсачи на силни усещания и кандидат-змиеукротители, да ви я дам за ползване? Simple Smile

Аз пък забелязах, че от бременноста явно се е променила кожата ми. В смисъл, че преди след 30 минути на слънце ставах като рак червена и изгарях много лесно, а сега по цял ден сме на двора с Ачето, а придобих само за еидн ден много приятен кафеникав тен... И не изгорях, а аз по принцип съм си бяла като варосана афъска. Mr. Green Е ли е възможно да стане това?

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 10:32 от Надя Велинова

# 221
Оххххххххх, до сега качвах снимки правени в последната 1 седмица  ooooh!! Дано линковете са ОК:
Срещата пред Народния театър: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131613&photo=88
Сапунката: Животът на двама влюбени продължава! В главните роли Ема Жечкова и Боил Василев  Mr. Green:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114690&photo=26
Бу на 6 месеца: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=95
среща случайна с Весето и Теди в албума на 7 месечните: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128704&photo=2

Жени  Praynig Praynig Praynig! Между другото Christian е анестезиолог!
  Цунки на всички и само положителни емоции   bouquet!

# 222
Рени, мнооо яко!
Ейнджи,
и аз мисля, че Кристиян не е фантом-лекар, поне по това, което е ми е писал на ЛС..останах с впечатление, че наистина е анестезиолог. Ама ... newsm78винаги едно на ум...

Ох, Наде ooooh! Калпазанка, голЕм праз голЕмо чудо Mr. Green Mr. Greenсамо пръжки с лЕб дето не маа...Малко, но с костилка яка\тя ще бъде скоррррро какка\ JoyМНОООО ЯЩНО БРЕ Laughing

# 223
  • у дома...
karil, тя верно много ящна, ама и да и личеше поне немаше да ме е яд! То такова едно като глист бе. И аз и баща и сме от яките българи и като излезем с нея хората май подозрително ни гледат и си мислят че сме я краднали отнекаде  Mr. Green/в Пловдив една комшийка е женена за сърбин, който завалата е 40 кила напикан и все ми се мята на врата и вика "Лепа бугарка" пък аз мога да си го метна на рамо и да си го разнасям като дамска чанта  Mr. Green Mr. Green/. А тя Анка като сомалийче - ей и сега стои до мен в столчето за кола и се напъва, и се извива... Бе глист!

# 224
излизам още не съм решила къде, Маша, МЕРЕЛИН ...може да звънна

Общи условия

Активация на акаунт