С бели зъбки или без, НОЕМВРИйчето е пак THE BEST

• 10 285
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Ейнджи, направо ми докривя, като прочетох перипетиите ти. Голям ужас си изживяла. Стискам палци да няма усложнения! Всички болни бебоци да оздравяват! И нашите сополи май още не са минали. Нали си имахме "заден ринит". Не знам, преден ли е, заден ли е, засега карам само със Стеримар и малко витамин С.
Крео, бебчето на братовчедка ти се е родило, просто защото е поискало тогава да излезе. Дошъл си му е мигът. И не е супер голямо за момента , в който е излязло, щото 2 дни преди 9 месец, си е почти в рамките. Последните две седмици от бременността не се качва на килограми. Това ми го каза моята лекарка. Ние , като се родихме 10 дни по-рано от термина, та бяхме 2835, и едва ли щяхме да качим повече от 3 кг.
Ивиче, много сладки и бебата, и каката. Кои зеленчуци й даваш вече на Марена? И на кои се мръщи? Вчера Мишето не поиска да яде пилето със зеленчуци на Хаме-то, нещо не му хареса. А пилето на Нестле го омаха първия път с трептящи от апетит устнички... newsm78
Велинова, направо ми скриваш погледа - много си смела, бе, жена! Да ти е живо и здраво детето!
Аз мисля днес да се отдам на тотално шетане и чистене, че в събота най-сетне, живот и здраве, да си ида до Сливен, да подишам чист въздух, да ме поглези мама...Да се разходим до черешовата градина. Това лято били изсъхнали черешките, малко плодчета... Ами нищо чудно, в тая суша! Нито дъжд, нито сняг имаше... Друг път за 24-ти май са узрели, поне ще си кусам малко... Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 11:44 от masha

# 226
  • у дома...
Сега в момента Ачето е налапала зелената коса на една  пееща кукла и дъвче ли дъвче... А преди 30 минути изяде цяло плодово пюре. Да е жива и здрава на мама лакомницата.
masha, първите три месеца на Ани ме направиха смела. Просто се налагаше...  Peace

Искам да пожелая на всички много много здраве и щастливи мигове! И моля Бог да пази дечицата ни, да им дари много здраве, да излекува болните бебчета! И да му благодаря за щастието, наречено Ангелина! Praynig Praynig Praynig

# 227
  • София
Eх, че неприятни новини ooooh!

Моля се всички бебчета, които са болнички бързо да оздравяват и да се радват на хубавото временце, а и техните майчета да са спокойни Praynig

И моя Алекс започна да се мръщи на АМ. Само през нощта го изяжда цялото мляко. Иначе през деня хапва и после се муси. Друго си е пюренцето. Ами омръзна им на децата Mr. Green

Аз през деня Алекс не го извеждам, защото е много топло. Но утре сигурно ще мръднем към Заимов още сутринта и ще се оглеждам да видя дали няма някоя мама.

Спокоен ден и никакви вируси вече Naughty

# 228
АААААААААААА, омръзна ми болни деца. Ту единия, ту другия, ту и двамата.
Сега се връщам от контролата на Ники. Бобо е изкарал вирус, ама го е предал и на Ники. Тая нощ Бобо беше добре, но бебо беше с темп. и повръщане. И отита не е съвсем минал, продължаваме с антибиотика. След седмица пак на преглед.
Вече не помня колко време стана от как сме арестувани в къщи.

# 229
  • на странно място ......
Sbruny, дано изкарате шарката леко. поне ще знаеш, че сте я минали и няма да се притесняваш в кой момент може да я хванете /това, ако трябва да видим положителното в цялата работа..../[/color]
ти не си ли карала шарките? и коя точно е вашата шарка?

Шарката ни е варицелка  Sick, много е приятна посърбява те тук там, и имаш оправдание да се почесваш  Mr. Green
А аз нито една шарка не съм карала на младини, но ако ми е писано може да ги изкарам на дърти години  Crazy

Ние впрочем се разхождаме в борисовата градина всеки ден, но в частта и с гората надолу към Мария Луиза ме мързи да ходя, пък и е прохладно в гората та Дилянка подремва и аз с нея  Whistling

Хайде лек и безоблачен ден, и болничките да се оправят   bouquet

# 230
ДНЕС НЯМА ДА ИЗЛИЗАМ-РЕШИХ И СИ РАСФАСОВАХ КОЛИЧКАТА И КОША ЗА КОЛА-СЕГА ПЛАТНЕНИТЕ ЧАСТИ СЕ ВЪРТЯТ В ПЕРАЛНЯТА  а останалото го мих под душа с много веро Shocked-стискайте ми палци после да я сглобя-че развивах там едни болчета ooooh! Joy

абе моми-дойде ми за първи път и вече ми тече20ти ден-тва нормално ли е? newsm78 бати ужаса-тъкмо намалее и сложа ежедневна превръзка и айдеееее....мазало Sick

малката я изкъпах сега и си полегна-след като дивя 20 мин в банята-вече ни стана практика да се къпем на обяд след яденето на пюре-вечер все сме до късно навън и тя вече спи дълбоко като се приберем-освен това свикнах и се справям добре и сама-общо взето-аз къпя нея-тя мен-смях Mr. Green
айде-отивам да подреждам дрехи-че рядко ми се случа да се разчистя-да бързам докъто не ме е пуснала музата hahaha

# 231
Привет момичета! Flutter Hug
Моля се и аз да оздравяват бързо бебчетата! Praynig Praynig Praynig
А мамите да запазят кураж и спокойствие колкото е възможно! Heart Eyes

Нашия Ангелчо и той от 3 дни ме сбърква, мрънкане на н-та и рев и пищене, не се издържа, ще лудна ей, оня ден както пищеше го грабнах само смених памперса и бам в количката, та като му удари едно спане навън, до забрава... Laughing

И обрива ни избледня, ама се забелязват сега като леги грапавинки ситните пъпчици, нашта педи атърка по телефона ми каза да го мажа с фенистил и да му купя капки Сиртке, май бяха, ама аз съм малко против едй така да ти изписват, особено по тел. лекарства и нищо не купих, ама съм коза и аз Whistling, та реших да изчакам и ако се засили, да отидеме на преглед........

Наде, само така! Бъди смела винаги! А колкото до свекървата Mr. Green Mr. Green Mr. Green, мерси за предложението, ама ще ми станат две Close, та и аз съм в спортен дух....... hahaha

мами, вчера купих на бебчо две лъжички на Nubi  с топлинене сензор, с едната храня, с другата бебчо си играе, по-скоро се опитва и нея да си я натика в устата Simple Smile, та съм много доволна, дълги са и са извити

Айде до скоро и приятна разходка, аз чакам гости и досега мих балкона, уффффффффффф, по-късно ще кача снимки

Heart Eyes

# 232
леле как пиша в бързината     #Crazy #Crazy #Crazy
Капките са Зиртек

# 233
Здравейте пак!

Реших днес да сме си в къщи - вчера с Жени се мотахме цял ден по жегата, вечерта ме боля главата... голяма жега беше, ужас! Но пък иначе много приятна разходка си направихме, Гери9 е наддала 450 гр и 1,5 см е порастнала - това за 28 дни; бихме и последната Тетраксим - другия месец остава Хепатит В и почивка до 13 месеца! Ура!

Момичета - стискам палци за всички болни дечица  Hug- на Ивиче, AngelEyes, Мишенце... /не се сърдете ако пропуснах някое/. Крео - моля се и аз за бебчето!  Praynig

Sburny - не се упреквай че си предала шарката ти - все някога щеше да се случи, нали така? В групата на Йоана има детенце, болно от варицела, но са го спрели много преди да избият пъпките - изпило 2 различни АБ, милото, и като свършили се изринало... та май и този път ще се разминем с тази шарка. Госпожата коментираше, че само 8 деца от групата са я изкарали /от общо 28  Shocked/. Иначе бях претръпнала че ако Йоана я изкара и Гери няма как да я опазя.

Ще започна полека-лека и аз да захранвам - мисля първо с картофче, ама първо мъж ми да ми оправи миксера.

Мерелин - може да е така докато се регулира... Ама ако нещо много те притеснява може да отидеш на един преглед  Peace.

Сложих малко снимчици в общия албум - ето ги. Гери като е навършила 6 месеца вече 7 ли се води или 6?  newsm78 Сложих ги при 6, така или иначе.

# 234
О, и ние спряхме да излизаме следобед. Вече сме навън до към 12.30 и после пак към 17.30. Иначе е голяма жега и бебата се тормози.

Наде, аз на каката навремето дадох кисело мляко на седем навършени месеца, че беше мнооого запечена от адаптето. Оправи се детенцето. Сега на малката не съм решила кога ще дам, но ако продължава така да не го долюбва адаптето ще се наложи.

Мерилин, на мен отдавна ми дойде, още на втория месец. Когато съм в цикъл първите два дни направо е като кръвоизлив, не мога да наваксам на превръзки, но после пък само капе още два дена. Така ми е сега след второто раждане.

Леле, откакто не излизаме следобед голяма борба пада да заспи Кали в къщи. Преди малко се предаде.

Роси74, как е Йоана с ушетата? Има ли още течност?

# 235
В групата на Йоана има детенце, болно от варицела, но са го спрели много преди да избият пъпките - изпило 2 различни АБ, милото, и като свършили се изринало...

Че кой е изписал антибиотик при шарка?  newsm78   Или нещо не съм разбрала?  Rolling Eyes

# 236
Привет и от нас.Моето бебче се казва Янита родена на 07.11.2006г 3600кг 52 см.
Искаме да пожелаем светкавично оздравяване на всички болни.
Ние не ядем много неща.Захранила съм само със слива,ябълка ,тиква.И с картоф е захранена но никък не го харесва.От кашите давах на Милупа оэризова безмлечна -не я хареса,на Беби оризова също не я иска.Направо не зная вече какво да и давам.От пюретата на Нестле не иска харесва тия на Ганчев но аз спрях да и ги купувам / заради намерени вътре хлебарки и наилони-бях чела някъде,погнусих се и до там/Днес и взех бананова каша на Слънчо без глутен като че ли хапна с желание 2 лъжички - повече не и дадох щото не съм и давала до сега  банан.
Ние излизаме на разходки сутрин.На обяд се прибираме и после излизаме чак към 5 часа когато слънцето не е толкова силно.

# 237
http://www.bgphoto.net/photos/24428/o633147809339218750.jpg Ето тук може да видите нашата торта заполовин годинката ни.Почерпете се малко със закъснение но пък е от сърце Wink

# 238
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мами, не знам какво да правя - от вчера сутринта почна да сълзи силно едното оченце на Ема, а днес вече и второто - мислех, че ще й мине, но не минава, напротив - тече си силно и от двете бистричко като вода, няма гурелчета, нищо. Само си търка очите постоянно и е МНОООООГО кисела. Първо че през нощта се буди през 10 минути до 1.00, когато й дадох Калпол и заспа до 5.00, второ, че и днес е супер крива. Това не е мойто дете, направо вече съм се ошашкала. А педито каза утре да минем да я види, че можело да е някаква алергична реакция. Единственото ново, което е яла точно вчера сутринта и пюре на Семпер от картоф с царевица. Възможно ли е да е от царевицата  newsm78 А аз глупачката тази сутрин не се усетих и й дадох да си го дояде и текна и второто оченце. Идва ми да се  #2gunfire И ми е много мъчно, досега Емка не е имала здравословни проблеми, освен оня гаден вирус и ми е много напрегнато.
А и другото е, че пак вчера сутринта без да искам й пръснах Стеримар точно в това оче, което сълзеше, но пък днес сълзят и двете  #Crazy

А някой знае ли къде има от тези каши на Беби Колинска ли беше  newsm78 не съм сигурна за името?????

# 239

Общи условия

Активация на акаунт