Крео, бебчето на братовчедка ти се е родило, просто защото е поискало тогава да излезе. Дошъл си му е мигът. И не е супер голямо за момента , в който е излязло, щото 2 дни преди 9 месец, си е почти в рамките. Последните две седмици от бременността не се качва на килограми. Това ми го каза моята лекарка. Ние , като се родихме 10 дни по-рано от термина, та бяхме 2835, и едва ли щяхме да качим повече от 3 кг.
Ивиче, много сладки и бебата, и каката. Кои зеленчуци й даваш вече на Марена? И на кои се мръщи? Вчера Мишето не поиска да яде пилето със зеленчуци на Хаме-то, нещо не му хареса. А пилето на Нестле го омаха първия път с трептящи от апетит устнички...

Велинова, направо ми скриваш погледа - много си смела, бе, жена! Да ти е живо и здраво детето!
Аз мисля днес да се отдам на тотално шетане и чистене, че в събота най-сетне, живот и здраве, да си ида до Сливен, да подишам чист въздух, да ме поглези мама...Да се разходим до черешовата градина. Това лято били изсъхнали черешките, малко плодчета... Ами нищо чудно, в тая суша! Нито дъжд, нито сняг имаше... Друг път за 24-ти май са узрели, поне ще си кусам малко...

, много е приятна посърбява те тук там, и имаш оправдание да се почесваш 

, та и аз съм в спортен дух.......
, та съм много доволна, дълги са и са извити

И ми е много мъчно, досега Емка не е имала здравословни проблеми, освен оня гаден вирус и ми е много напрегнато.