Хайде на Бремелинска тема!

• 30 158
  • 510
  •   1
Отговори
# 165
  • Виена
Хич, ама хич не ми се очертава връщане на работа  Mr. Green По-скоро един ден, да сме живи и здрави, ще "започна" да работя тук. Но в момента все още съм пълен гьон с езика! Вече шести месец не мога да отлепя. А какво ли ще стане като съм по цял ден с бебе...  Crazy Ма това сега не ме тревожи...  Whistling
Иначе, аз май бях споменала някъде из темите, тук при желание бебето си го оставят при майката. В случай че се наложи да го отведат, може да се заяви изрично да не се храни с АМ, да не се дава вода или чайче. Аз съм с твърдо намерение (ако всичко е наред, естествено), да не позволявам никакви приеми освен кърма от мене.
В случай на естествено раждане и без някакви усложнения на третия ден би трябвало да сме си вкъщи. Тук дори пускат да си тръгнеш няколко часа след раждането.  Crazy Нещо като не е ясно, викаш си акушерка и това е...
Ох, голям дерт ми е това предстоящо раждане, а и кърменето!  ooooh! Дано се справя някак!

# 166
как няма да се справиш Simple Smile
И не го мисли толкова - аз като родих вечерта, на другата сутрин пазарувах в магазините Wink Минава и заминава толкова бързо. А кърменето пък си е най-естественото нещо на света - просто си следвай инстинктите и те няма да те подведат.

# 167
  • морето и сините вълни :)
оххх Рени- и на мен ми е дерт тва раждане.....аз съм след теб и МЕГИ...малее емалко остана а и вече в 30-така навлязох Peace Peace.общо взето си наближава #Crazy

# 168
Ей,Ани,Рени я се стегнети вие поне имате време аз какво да кажа като при мен време не остана.А вечер сън не ме хваща такива сценарии ми минават през главата,че направо започвам да се плаша,че нещо не ми е наред с психиката. #Crazy

# 169
  • Виена
Ей,Ани,Рени я се стегнети вие поне имате време аз какво да кажа като при мен време не остана.А вечер сън не ме хваща такива сценарии ми минават през главата,че направо започвам да се плаша,че нещо не ми е наред с психиката. #Crazy
Само да не ви разправям днеска как сътворих поредния екшън - тръшкане, рев и все в тоя дух... Това, че не сме си в ред с психиката, да знаете, че е чистата истина...  Peace Ама си струва да издържим де! На мен като ми дойде много напрежението, отварям старите изказвания из темите, после тези от периода на бременеене и накрая се кефя на родените бебоци... Много ми действат като ги виждам, макар и само на снимки!  Hug

# 170
  • Пловдив
Аз да ви кажа какво правя,поствям си по близки цели и мисля за тях.Сега ссъм на тема слагане на ламинат,после си мисля как ще се топна в моренцето за а 2-3 дни.И така не мисля много за раждането, че ме хваща шубето.

# 171
оххх аз се спичам щото моя мъж август месец  го няма.Ще с евърне на 26-ти август.Моя термин е на 9-ти септември  Whistling

естествено майка ми ще бъде при мен ,ама тя ако и кажа че тръгвам да раждам ще седне на дивана и ще каже  "ами сега какво ще правиме" hahaha hahaha hahaha

другото което ме притеснява е самото раждане..за бебето..аз искам секцио за по сигурно  да е за бебето..а доки като го слушам сега  все още му е рано да се приказвало за раждане и клони май към нормално.А при нас пъпната връв е до вратлето на бебето и хептен изпадам в паника #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

оххх момичета смао се моля господ да ни ДАРИ със живи и здрави  рожби  Praynig Praynig Praynig Praynig...малко остана найстина ..и напрежението расте адски бързо с това

Берни -мила да знаеш всички сме с теб...имаш нашата подкрепа.и с  нетърпение чакаме другата седмица да си имаме още едно СИЛНО бебче  bouquet baby_neutral baby_neutral

и След теб поточната линия тръгва.... Mr. Green
цалуФФки на всички тумбачета   bouquet
и на нетомбачетата...с пожелание за скорошни тумбачета  bouquet

# 172
Ей, инженерките, дето са учили в Русенския университет, я си кажете в първи курс какъв чужд език сте учили? Защото аз преди няколко години преподавах там, та може да съм ви била даскалица.

# 173
English  Laughing на мен не си ,щях да те разпозная  Laughing

# 174
На теб не съм. Ами коя хубавица още беше завършила там. Голям майтап ще е ако е била в моя група. Аз двойки не съм писала обаче  Naughty

# 175
аз учих Немски.. и имам едвам 4-ка ако си била ти та убивам ти казвам Joy Joy Joy Joy

# 176
 Laughing Нееее, не съм аз. Руски преподавах аз там - три години. Не беше зле, ама вече никой не ще да го учи. Пък техника мнооого има на руски - будали. Ама вашата специалност учеше Делово общуване и кореспонденция. 

# 177
Отчет : днес си получих резултатите от БХС 1:3400 и хромозомите били наред  Whistling отдъхнах си. Камък ми падна от сърцето, такова напрежение ми беше два дни, но мина. Дай боже така да върви за напред  Praynig и за всички.

# 178
  • Виена
Браво, Дари! Поздравления! Всичко ще е наред, не се шашкай, пази си силите за накрая, че много яко се превърта, да знаеш! Чакаме и Аничка да се похвали! Нали бяхтне заедно, в един ден на БХС?

# 179
Благодаря  Hug
Аз я мернах из форума ,но още не се е разписала.

Общи условия

Активация на акаунт