Хайде на Бремелинска тема!

• 30 139
  • 510
  •   1
Отговори
# 390
Ритка  Hug Само така,не остана много,от тук нататък времето минава много бързо,поне за мен беше така.
Я кажи тия Гернетик имат ли крем против целулит и от къде го купи?Че аз стрии нямам нито една,но съм на дупки като френско сирене. Mr. Green

# 391
  • София
Berni, имат и мазило за целулит, аз щях да си взема, но не е препоръчителен за бременни. Офиса е на бул. "Е. Георгиев" 173, пада се ако идваш от "Орлов мост" правиш обратен завой и веднага като завиеш, преди спирката. Не знам дали го обясних добре, но ако не си разбрала ще обяснявам по тел.  Grinning Входа е с кафява метална врата, и на самия вход си пише номера на улицата, за да не се обърка човек.  Mr. Green .
При д-р Попов всичко беше наред, бебето е станало 530 гр. Казах му че ще пътуваме в края на месеца, и ми изписа Магнерич, 2 x 1 на ден, ама не разбрах от сега ли да ги почвам или преди пътуването. Ама това е защото съм кукувица, и или не помня или не разбирам какво ми се говори... . Хайде другите бременни да дават отчет, няма само аз да го правя. И е време да се зареждат новите попълнения, че скука ще настане в бременния ни отбор.  Wink

# 392
Браво на малката Буба  Heart Eyes в голямата пупа.  Grinning
Ритка,  Heart Eyes

# 393
Ритенце, имам почти цяла опаковка Magne B6 - мини някой ден да ти я дам. По-добро е от магнерот и магнерич - има разлика в магнезиевото съединение и от това зависело колко ще се усвои.

# 394
  • София
Аничка, аз мисля да почна да ги пия от сега. Щом казваш, че са по-добри ще взема от тях. Ама мисля, че няма да дочакам да ги взема от теб. Мисля да помоля Любимия днес да ми ги вземе.

# 395
Ти си ги вземи - 1 кутия от 50 таблетки ще ти е за 25 дена. Пък моите 20-тина ще ги вземеш друг път. Ей така си стоят. Пък докато се решим за трето може да им е изтекъл срока на годност.

Не знам в кой форум да пусна, че подарявам един блистер Утрогестан. Ще трябва на някоя дружбенска мама, че не ми се разправя.

# 396
Здравейте! Около мен и бебка нищо ново - добре сме. /както се казва растем и дебелеем/ Следващият ни преглед е на 22 април. Опитвам се да определя има ли режим на почивка и ритане, но нещо не успявам (или просто няма такъв). Днес имам монтажна група  (слагат ми нови интериорни врати). Малко се притеснявам, че остават много поразии по апартамента и незнам дали ще ни стигне 1 месец да го въведем в ред. Искам до Великден всичко да е ок, но ни предстоят кръпки, шпакловки и боядисване...
Нямах намерение да се оплаквам, но това се получи. Изинявайте.  Hug на всички

# 397
  • София
Lili_X , аз вече съм изтрещяла от майстори и ремонтни дейности.Вече трета седмица се разправям с тях. И дори да се чисти
няма да ти казвам в какво състояние ни беше къщата.Сега продължават в градината да копаят и какво ли още не ме чака... .
Ужасът е пълен, и имам чувство че край няма. Искам никой да не стъпва в къщата много дълго време, че мразя всякакви майстори.
Аничка, ще се възползвам от хапчетата. Hug

# 398
  • София, "Младост 3"
момичета, радвайте се на ремнота и че можете да си го позволите и сега и на куп
че после с деца е АД - това от личен опит на пресно преживян ремнт и то само в едната стая и то само паркет, дограма и нови мебели - поетапно и пак бе ад....
така че дръжте се щото сега е лесно с бебето в тумбака - после става меко казано трудно...
успех и бързо приключване на ремонтните дейности

апропо търся майстори слагащи декоративни решетки/огради - трябва ми за балкона да вдигна парапета,ако имате под ръка - свиркайте

# 399
  • София
Наденце, ако попадна на някой майстор ще ти дам координати.
А за ремонтните дейности съм съгласна, искам всичко да е накуп, че ако трябваше да ми се влачат един след друг, сигурно
щях да родя и пак да си работят хората.  Mr. Green Пу пу пу... .

# 400
  • София, "Младост 3"
РИтче, пази тумбачо моля те...той е дълго чакан от всички ни така че пази го
цунки и да ти кажа предпоследния ти пост и мен насълзи.....

# 401
  • София
Наденце, Hug . Силно те гушкам.

# 402
Здравейте и от мен! Не съм писала тук ама не мога да се сдържа вече и искам да Ви се похваля А и ако някой му помогна малко пак ще е нещо!
http://www.tekaex.com/  от там си купих кошче за  бебето!
В понеделник откриват нов магазин и щяло да има намаление на много качествени неща! За бебетата и за децата ни!
Целувки и здраве на всички!

# 403
  • София
Мейз, честито бебешорско кошче, със здраве да си го ползвате като му дойде времето. Hug
Аз да си изплача мъката.Свалиш си преди време едно филмче за бременността, и накрая си дадоха
как една мама роди. Като ревнах , и не мога да се осъзная. Знам, че се глезя и повечето минали по пътя ще кажат,
че това е нормалния развой на нещата, но мен не спира да ме е страх по-малко.
УдЖасТ, косата ми става ей такВаЗ  #Silly
Светле, почна ли да те подритва малкия, вече ти е време май. Траеш си ти, и не споделяш с никой нищо.  Crossing Arms

# 404
Ритенце, нема страшно. Нали ще си имаш лекар, който ще се грижи за теб. Не се шашкай моля те (въпреки, че аз втория път се шашках повече от първия). Има време да параноясваш. Мисли си, че това е по-лесната част от гледането на детето. А най-добре е да мислиш как ще се чустваш, когато стане тинейджърка. И ще установиш, че раждането далеч не е толкова мъчно и страшно.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт