Хайде на Бремелинска тема!

• 30 127
  • 510
  •   1
Отговори
# 420
Светълче спокойно, моята лявата гърда е направо ужас. Немога да я докосна понякога. До 3-4 месец като ми е студено направо се парализирах от болка в зърното (не точно болка ами смесица от парене, щипане, сърбеж....) Имах един лосион за тяло (евтин български "Българска роза") и понеже много ми харесва аромата един такъв свеж, реших да си направя масаж с едно тампонче за лице. Така ме отпусна първия път и продължих да си прилагам моята измишльотина всеки път, когато ме стегне. А за вените - и моите са като пътна карта, особено откъм външната страна на гърдите та чак до подмишниците. Иначе вече имам чувството, че спряха да растат (от средата на 6-ти месец), ама за сметка на това задника продължава, заедно с корема (за последния естествено - нищо против.) Аз пък малко се притеснявам, че се движа много малко а съм качила 11 кг. до момента, и с тези майстори нямам възможност за гиманастика в къщи (и съм несериозна мързелана). Всъщност гимнастиката и разходките са ми  обиране на прах с парцала (няколко пъти дневно). Сигурно ако раждам нормално мускулите ми изобщо няма да са подготвени. Ей такива  мисли ми се въртят из главата...
 Hug Hug Hug на всички

# 421
Лилинце, и аз започвам да се притеснявам за раждането. С това непрекъснато лежане моите мускули сигурно съвсем атрофираха. А и като се има предвид що магнезий съм приела и продължавам от началото още - не ми се мисли. А килограмите не са много. Не се тревожи за това. По-дебела мама от мен надали има. Успкоявай се с тази мисъл.  Mr. Green Важното е накрая да дундуркаме пухкави вързопчета, пък дупетата ще ги мислим в последствие. Peace

# 422
  • София
Подрит. Предлагам бременните да си пишем в бременната тема, за да не смущаваме момичетата, които
са претърпели загуба. От собствен опит знам колко ми е било тежко в началото като пишех тук.
то верно че си има и отчетни теми, но не всяка девойка пише там, а тук поне споделяме коя до къде е
стигнала с психодрамите относно страховете съпровождащи бременността.
Светулке, кажи кога ти е следващия преглед мило. И дай точна справка за размерите на малкия в теб.
Лили, и ти се покри някъде. Как си миличка?

# 423
И Хриска-Писка, и Шушу, и ЕлиПеева ....
Аз ще съм проклетият цербер, дето да ви изконтролирва.  Hug

# 424
И Хриска-Писка, и Шушу, и ЕлиПеева ....
Аз ще съм проклетият цербер, дето да ви изконтролирва.  Hug
Тук съм ето ме  Laughing Аз повече чета отколкото пиша , че ми е неудобно на моменти , вие се познавате поне , а аз никой не познавам , поне реално де Laughing
Но мисля вече да пиша по-често , ако съм приета Sunglasses

# 425
  • София
Hriska-piska, приета си отдавна, отърване сега няма. То по-добре мен и да не ме познаваш, че
като ме гледаш каква съм зла ... , може да се заразиш.  Mr. Green
И от теб искаме отчет относно прегледи размери на бебешорко малък, и всичко което те радва и притеснява да си
споделяш, без да се притесняваш. Това е темата в която да пишем за радоста си без да се притесняваме толкова.
А и от заглавието и става ясно на каква тематика е, така че надявам се да не допринасяме за по-голямата мъка
на потребителите които за жалост пишат тук.

# 426
Хриска, и да си знаеш, че пари за ехографи за определяне на пола не трябва да харчиш - Ритата ги определя безпогрешно.  Grinning

# 427
Хриска, и да си знаеш, че пари за ехографи за определяне на пола не трябва да харчиш - Ритата ги определя безпогрешно.  Grinning
Чакам  тогава Ритка да си каже тежката дума  Sunglasses
бебо за сега се развива нормално , даже върви с една седмица напред ( а това ме радва , защото миналия път вървях с 2 седмици назад , а накрая даже с 4  и беше фатално , а според стария ми " кадърен " лекар не беше  Close ) , последно " се видяхме " в петък , голям е пумпал , само се въртеше и си закриваше очите с ръце  Heart Eyes . Иначе след всеки преглед ( че и преди него ) си поревавам подобаващо Laughing Ама то си е нормално де Crazy
Рапорт даден Heart Eyes

# 428
ето съм и аз!
Ами за последно миналата седмица бях на док, ама точни размери не знам. Обаче виж на собественото ми дупе -определено. Ха ха ха. Приличам на слон. Впрочем да не обиждам слоновете. На хипопотам е по-удачно да кажа. Mr. Green
Хриска, съвсем нормална си е всяка реакция, мила. От нас и главите ни може да се очаква всичко. Аз днес точно това споделях с Рита - че вече започвам да свиквам с мислъта, че главата ми не е добре и поне да не се чувствам виновна за това. Криво ми е, че не мога като другите майки просто да се зарадвам на бременността. Но пък се изморих да се чувствам гузна за това. Ами такава съм си. Като мина седмия месец може по-нормално да реагирам, ама дотогава...
Рита, откога и за мрънкам за снимки - не е истина. Grinning ама за съм си упорито магаре и нема да те оставя на мира.
Впрочем верно Лили липсва? Може да приключват с ремонта преди бубата да се е появила.

# 429
  • София
Ох, Светле не само инат ами и не забравяш бе.
Обещавам всичко да направя, и снимки ще кача,
само да приключа с английския , който вече много
ми тежи, честно.

# 430
Хайде да се отчета. Взех си микробиологията. Изолирани са Esch. coli. Ходих естественот и при двамата доктори. Според тях не е страшно, но започвам лечение с АБ. Така или иначе ми е притеснено. Откъде дойдоха? Според док  щом не са активни /нямам Т и прочие/ не са опасни за бременносттта. Ква гаранция обаче че няма да се активизират? Това е - пак се сдухах. Sad

# 431
Светленце не се сдухвай моля те  Hug
Знам че сигурно пак ти се е свило сърчицето , но мисли позитивно ( колкото и глупаво да звучи ) Confused А щом док е казал че не са проблем за бебо , значи не са , нали трябва да им се вярва все пак  Hug
Дано скоро се излакуваш Hug

# 432
Алоу, Светланке!  Naughty Я се стегвай. Амаха. И вземи го изключи драм-филма.  Naughty
Хокам те, защото много си те обичам.  Heart Eyes
Нали за това се правят изследванията - да се види състоянието. И ако случайно вземат да тръгнат към "съживяване" гЪдините, да ти ги изтребят адекватно и на време. 
Сега щом са ти предписали АБ, ще си го пиеш.

Олекна ми - набих те любовно.  Hug
ето ти сега малко усмивки -  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet kiss

# 433
Ох, много ме трогнахте с вашата загриженост Светле и Рита   Hug и много си ви  Heart Eyes. Аз се чувствам добре и до последно съм си на работа. Утре ми е последния работен ден. В понеделник съм на прегледи и ще си вема първия болничен (45 дни), очаквам и сполучлива фотосесия. Изчиствам си последните формалности в работата и по ремонта и ми остава време само да положа морно дупе. От 26-ти ще съм на линия най-редовно (надявам се). Иначе до сега се притеснявах че много съм качила, а последния месец съм качила само 1 кг - това малко ме тревожи ама нали знаете: за нас няма угодия. Дано бебка да е качила толкова, защото видимо й е тясно в мен. Иначе малката е много мила: точно когато ми остане малко време да се притесня, че е затихнала и тя се размърда. Поне за това да не се тревожа.
Светле не се шашкай, моля тееееееее!
Целувки и приятен ден!
/Рони, май имаш работа по списъка - Helenapeeva да идва в наш'та група (а другите да я последват по най-бързия начин/

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 11:11 от Lili_X

# 434
 Hug ех, че сте ми!
Като цяло не съм много притеснена. В смисъл, че аз по принцип мога къде повече! Peace И нали се бях шашнала много забравих да питам док дали да пия нещо противогъбично с АБ. После звъннах на единия по тел/завеждащият на АГ-то - същият, който ми прави е серклажа/ и ми каза - не,  щото съм бременна. Да засиля витамините от естествени източници. Ама плодовете и зцеленчуците няма да ме предпазят от гъбички, нали? Не ми харесва тази работа - сега звъня на доктора от Пловдив.
Аничка, ти не ми писа дали си пила нещо противогъбично.
Олекна ми - набих те любовно.  Hug
Joy Joy Joy ето го разковничето. Чакам Вики да се прибере, да го понабия и на мен да олекне. Mr. Green

Лилинце, няма да ни зачезваш ти, че ни шашкаш така! АЗ пък мечтая да мога да кажа, че качвам само по 1кг. за месец. Верно няма угодия! Айде последно поработи и после ще си висиш редовно във форума. Тогава оправдания за отстъствие не приемаме. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт