Хайде на Бремелинска тема!

• 30 107
  • 510
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Как не ви е срам, струва ми се , че го обърнахте на "Чат тема", шЪ ви сЪ карам. Нямате ли си месечна  NaughtyMr. Green

# 61
  • морето и сините вълни :)
Как не ви е срам, струва ми се , че го обърнахте на "Чат тема", шЪ ви сЪ карам. Нямате ли си месечна  NaughtyMr. Green

Ииии недей тъй "ма како" ниии само малко да са позабавляваме Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Деска тука като нио разсмива ....Африканка била Joy Joy

Моя мъж ми вика че като родя живот и здраве ,и ако кърмя след тва ще имам цици като на африканка. Joy Joy Joy
Виснали до колене и ще ги подритвам- Joy Joy Joy Joy
Деси при вас как са с гръдната обиколка Joy Joy hahaha hahaha

# 62
Когато бях бременна с Петър, някъде към 6 месец, изследването на кръвна захар рано сутрин (на гладно) беше 5.9 по тукашните мерки и ми казаха, че ако след 2 седмици отново на гладно стойностите са около 6 ще ми направят теста за глюкозна толерантност. Така и не се наложи, защото си бях винаги в норма. Така че явно го правят, но не навсякъде - тогава ходех на ЖК в шейново.

# 63
БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО МИЛИ МОМИЧЕТА     bouquet

Деси , страхотна темичка. Желая на всички в най скоро време бремелинска лентичка в подписа и здрави бебчета.   bouquet

Ани-бани и аз си имам единични бактерии в урината но ми казаха че не е за притеснение. За гестационния диабет съм чувала много, имам приятелка която го изкара по време на бременност но като роди се оправи, беше на инсулин през цялата бременност.
Аз имам баба с диабет и ще държа да ме изследват и мен.

# 64
  • Виена
Добре де, защо зарязахме бременната тема?  newsm78

# 65
 Laughing Аз наскоро я търсих, но като видях че след мен никой не е писал и така я оставих назад.

# 66
  • София
Хайде бремелинките да си напишат термините, ако имат желание, и не са много суеверни, за да мога да си нарисувам списъка.
А и редно е да я развивате тази тема, не я забравяйте.  Hug

# 67
Казвам веднага.Термина ми е на 16.07.Айде следващите да си казват без бой  Laughing

# 68
14 декември

# 69
  • Пловдив
17.08

# 70
9.09

# 71
# 72
berni, на големия ми син термина му беше 16.7 и си се роди на 16.7 Simple Smile

# 73
ее той пък си дочакал датата  Joy Joyда не са мине сладура

# 74
 Mr. Green  Мдам Simple Smile Ама следващите нямаха търпение да я чакат, явно юнака беше изразходил всичкото "чакало" на корема ми  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт