Хайде на Бремелинска тема!

• 30 145
  • 510
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Шезлонга е супер.Много харесвам Фишър Праис-а в тази люлка съм направо влюбенаhttp://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=demo&selCa … gsw&pid=38821[/img].Жалко че струва 160 долара и трябва поръчка през нета.
Иначе спецялноста ми е Машиностроителна техника и технологии.

# 136
_MEGI_ тая люлка е страхотна!
Мен малко ма е срам да кажа щото всички  Shocked  ... и аз Машиностроене, ама специалното т.е. Оръжейно производство
Та, гледайте да не ме ядосвате, щотоооо  #2gunfire
 Laughing
Малко офф ама да питам _MEGI_ , ти ВХВП-то или Техническия? Аз  ТУ...

# 137
Аз съм ни рак ни риба, ама на дипломата ми пише Инженер. Иначе "Индустриален мениджмънт и маркетинг" в ТУ София. Работя като програмист/консултант.

Шезлонга и на нас ни беше един от най-удачните подаръци за Петър. Нашия е на Хаук. В момента гледа 4-то или 5-то бебе (вече им изгубих бройката) и живот и здраве още едно ще отгледа. Другата "6-тица" от покупките беше количката - надуваеми гуми, въртяща/обръщаща се дръжка, комбинирана и т.н. и т.н. Уф, мога много да разказвам.

Живот и здраве декември всичко отново ще се върне вкъщи (ползването от други бебета се оказа много удачен вариант за пестене на складово място, пък и нещо като не се ползва имам чуството че се скапва бързо - вземете къщите например (няколко месеца да няма човек в нея и са разтуря)).

И малко да ви развеселя. Тази вечер разказвам за прегледа днес.

Аз: -  Петре, имаш ли претенции как ще се казва бебето?
Той: - Кое, бебе... Това дето ще ми стане сестриче?
Аз: - ами ако е момче?
Той: - ми тогава ще искам още едно бебе, което да ми е сестриче.....

С баща му се скъсахме от смях и двамата в един глас си казваме един на друг - "Видя ли сега?"

Това е от мен.

# 138
Ани, ще има "Той: - ми тогава ще искам още едно бебе, което да ми е сестриче....."
Пепи ти го е казал. Не съм виновна аз.  Simple Smile

# 139
Ми те децата са такива. Ама докато дойде ред за сестриче може да е тинейджър и да му е все тая - тогава ще гони момите (не че и сега си няма гадже).

# 140
Тоя шезлонг не става за кола. И е на Фишър Праис
Не помня колко точно струваше ама нещо около 60-80 долара да е било  newsm78 (много ми е трудно да обръщам парите от тук)

За кола - кошница:-) Тя е до 10кг(или 9 - не помня  newsm78), моето бебе още няма 10кг, а е на година и половина, та още може да се вози в нея. По добре кошница, и после да вземете столче за деца над 1.5 годинка - те са много по удобни и отиват да се ползват до 5-6г.... Ако вземето комбинирано от новородено, ще покрива най много до 2-3 годинки. И после пак ще купувате голямо столче. А и не са толкова удобни като кошниците за малки бебета.
Маг. ИНЖ. Индустриален мениджмънт Mr. Green

# 141
Деска - ще се окажем колежки с теб така ли?   Само да не обърнем темичката на чат - то на теб няма кой да ти дърпа ушите, но ти на мен.
Всъщност е Магистър инженер мениджър.

Пък и аз съм потомствен инженер. Единия ми дядо е бил потомствен дърводелец. Майка ми и баща ми, брат ми също - машинни инженери. Аз не съм паднала по-далеч от дървото, не съм от чисто техническите факултети, но пак полагам инженерен труд (в софтуерната сфера, ама длъжността ми по някаква си нац. класификация (не по визитна картичка) се води софтуерен инженер   Crossing Arms

# 142
# 143
  • Пловдив
Шер и аз съм ТУ-София филиал Пловдив.
Тези шезлонги саа страхотни.Защо и в Бг не ги продават в магазините....
Берни кога ще е секциото?

# 144
# 145
  • Виена
Ей, много инДжинерки, много чудо тука...  Laughing Сетих се за дядо и баба (Бог да ги прости)... Дядо ми все така викаше за баба, която си падаше по раздаването на акъл "Без инДжинерин работата не става!"  Mr. Green И на мен сега Краси като ми запротестира, че много командвам, му казвам, че ако не се намеси инжинера, няма да се получи нищо  Mr. Green
За протокола - аз съм един филолог, с нито един ден стаж по специалността си  bowuu Винаги съм продавала имоти, а в момента бездействам... Но и това ми харесва  Mr. Green
Да ви кажа и аз съм фен на "Фишър"... На бебешкото изложение в началото на месеца имаше и нови продукти. Очите ми останаха в някои от тях, но не мога да ви ги покажа, защото все още ги няма качени на сайта. Меги, не знаех, че ги няма в България. Ако нещо ти харесва, мога да ти го набавя без проблем. Имам възможност да пращам багаж за България, пък от София вече ще е по-лесно да си го вземеш.
Гушкаци и да се пазите в жегата! Особено Деси  Wink

# 146
Да се включа и аз по инж. темата  Laughing ,все още съм студентка специалност Индустриален мениджмънт .Покрай бременността сега съм позанемарила ученето, но се надявам поне семестриално да го завърша пък после ще тичам само да взимам изпити.

# 147
  • морето и сините вълни :)
Да се включа и аз по инж. темата  Laughing ,все още съм студентка специалност Индустриален мениджмънт .Покрай бременността сега съм позанемарила ученето, но се надявам поне семестриално да го завърша пък после ще тичам само да взимам изпити.

в Русе ли учиш????
Аз там завърших Peace Peace Peaceпреди 2 години май беше Peace

# 148
Да в Русе , сигурно сме се сблъсквали в коридорите ако си била задочно  Laughing

# 149
  • морето и сините вълни :)
не Редовна бях.....ама на лекции не бях редовна Joy Party

Общи условия

Активация на акаунт