Хайде на Бремелинска тема!

• 30 165
  • 510
  •   1
Отговори
# 330
Днес за първи път се ядосах на моя доктор и си махам мнението.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 12:19 от Anichka

# 331
Аз ходя на ЖК по здравна каса в МЦ "Св. Пантелеймон" при д-р Власова. Пуска ми необходимите изследвания, изглежда внимателна. Обаче иначе ходя при Д-р Марков, горе долу гледам 1 път в месеца да ме види и така се чувствам малко по-спокойна. За раждане искам-не искам- Майчин дом. Понеже се очаква бебката да я вадят по-рано поради установени вече проблеми и ако е недоносена- това,казват, било най-доброто място за недоносени бебета. Ако пък вземем да избутаме и да не сме недоносени- още по-хубаво:) Божа работа...

# 332
  • по света
Аз първия път раждах в МД, лекаря с който имах уговорка не дойде и ме оставиха като куче не искам да си спомням дори.
Втория път сега с Пресиана бях в Окръжна, като ходех при д-р В.Димитрова на която имам огромно доверие,ходех и при лекарката при която родих, и в поликлиниката в която работя на ЖК.
В Окръжна лекарката ми е страхотна,но останалия персонал са все недоволни работят без желание,ясно защо.Истината е обаче че бих искала да си спестя мизерията там.
Още повече че мъжа ми ще гледа каката и няма да може постоянно да ми носи това което ми трябва ,храна и т.н.
От друга страна ме е страх ако тръгна към Токуда дали ще намеря човешко отношение от избрания лекар след опита ми в МД незнам Confused
angels_zg  и аз за д-р Колева се бях замислила
Ох,стана много дълго сори Blush

# 333
juliana,аз раждах в Токуда.Отидох там без да познавам никой.Избрах си лекар,който по времето когато ми беше термина е свободен.Попаднах на д-р Димитров и останах изненадана от отношението,което имот към пациентките си.Когото и да избереш няма да съжаляваш и бъди сигурна,че когато дойде време да те изписват няма да ти се тръгва.Внимението и професонализма им са на ниво.
Успех   bouquet

# 334
  • по света
 berni ,условията в стаите са добри предполагам?А храната яде ли се или трябва да ти носят?
Вярно глупости питам ама нали таткото ще е гледач и нямаме баби ми е важно да знам Embarassed

# 335
Условията в стаите са добри,да.Даже много добри.Храната също не е лоша.Единственото,което на мен не ми харесваше беше,че е безсолна иначе става за ядене.Аз се хранех само с тяхната храна,не съм искала да ми носят.

# 336
  • София
аз съм лежала там 3 пъти ,в края на месеца пак ще съм там.Условията са много добри-стаите са с по 4 човека(нормалните)-около всяко легло има завеси ако искаш да не те гледат другите.В стаята има и мивка и огледало,гардероб-до сега винаги е имало телевизор,който не съм плащала,а уж се води по 3 лв. на ден за него.Всяка стая е с баня-има мивка,огледало,душкабина,а седалката на тоалетната се загрява.
 Храната според мен е много вкусна,но наистина е безсолна-това май е нарочно,защото повечето бяхме с високо кръвно,а те се съобразяват и с проблема.Ма пък щом и при Берни е било така-явно така си готвят.И порциите са добри-супа,основно и десерт,не като в МД гадостите.Прибори не е нужно да носиш.

# 337
Според мен, където и да отидеш най-важното е на края с бебчето всичко да е наред /и с теб разбира се/. Другото е вятър работа. Все пак ще си само за 3-4 дни.  Peace Hug

# 338
  • София, "Младост 3"
Аз ходя на ЖК по здравна каса в МЦ "Св. Пантелеймон" при д-р Власова. Пуска ми необходимите изследвания, изглежда внимателна. Обаче иначе ходя при Д-р Марков, горе долу гледам 1 път в месеца да ме види и така се чувствам малко по-спокойна. За раждане искам-не искам- Майчин дом. Понеже се очаква бебката да я вадят по-рано поради установени вече проблеми и ако е недоносена- това,казват, било най-доброто място за недоносени бебета. Ако пък вземем да избутаме и да не сме недоносени- още по-хубаво:) Божа работа...

Ники в никакъв случай не се отказвай от МЧД каквото и да ти говорят - няма др място където да е толкова добре за недоносени бебета или такива с проблемна бременост
лекарите също си ги бива но се иска добро плащане!
в никакъв случай не ходи без угонворка и нека е чрез Марков - нека лекаря има и "задължение" и към МАрков - така няма да се стигне до отмятане
но пък неонатолозите са златни
"Nivea bebe$ там пише д-рСлънчева и ако не ме лъже - беше завеждаща неонатологията в МД поне до скоро
пиши й на ЛС и ще получиш ценни съвети какво може да стане с бебчо при този или онзи случай и чуй и нейни препоръки - не пречи ....а можеш на по-късен етап да потърсиш и лична връзка - друго си е като имаш и личен ангажимент с някой от неонатологията

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 15:55 от catnadeen

# 339
Мерси, Наде, за съвета. Всъщност изобщо не ми беше минало през ум,че мога да й пиша на докторката лично... Ще го направя малко по-нататъка, сега още е много рано. Благодарско! Hug

# 340
  • София, "Младост 3"
Ники оправих поста че не става ясно какво говоряя - извини ме - нова клавиатура и не съм й свикнала

# 341
  • София
Е хайде малко да възродим темата, че доста назад е останала.
Рони, тук ще се отчета че май не ми се е случвало от както съм бременна.
Та, сутринта като станах по скоро като се събудих и си гледам корема
от едната страна по-издут, много мило ми стана. Не помръдна но аз
го разбутах бебо, че трябваше мама да ходи до тоалетната.
Вече нямам търпение да усетя побутване, ритник каквото му хареса на детето.
Хайде гуш на всички.   Hug

# 342
  • Стара Загора
Риткееее  Hug

# 343
Браво, мЪ Ритке! АресвЪм тЪ!  Heart Eyes

# 344
...да се запиша в тази темичка. И аз като Рита нямам търпение да усетя нещо по-вълнуващо (побутване, ритниче...) Много ми е странно, миналата седмица на ехографа се видя, че бебка е доста немирна и не се застоя 3 минути в една поза. Мърдаха крачета, ръчички. Е как може аз да не усещам нищо от тези движения?

Общи условия

Активация на акаунт