Хайде на Бремелинска тема!

• 30 156
  • 510
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ники, добре сте направили че сте взели тези неща за бебата, защото всичко ще е наред, а бебка все пак ще има нужда от тях.
Няма  Ники в последния момент да тича на пазар.  Mr. Green

# 361
Ники,браво на вас,много хубаво сте направили,че сте си купили най-необходимото за бебка.
Не мисли сега за миналия път.Този път е различен  Hug Беба ще е добре и ще се радва на хубавите нещица,които сте и накупили.   Hug Hug Hug

# 362
 Hug Hug Hug  ви силно тумбачета сладки!

Аз ходех през седмица по прегледи - веднъж по ЗК и после на Доплер при докторката, която ме оперира. А през останалото време на страх се спасявах тук при вас. Затова толкова много ви обичам и съм благодарна на Господ, че ви има!   bouquet

# 363
  • София
Ей ме на  Heart Eyes. Ронче, предчувствието и твоето и на милото се оказаха   261uu stork-boy .
На не позналите пола на бебето , ще раздам не по червен конец а по бяла кърпичка да позабършат
сълзите.  Mr. Green Така ще имаме повод с любимия след известно време живот и здраве да подновим
опитите за момченце, че и на мен ми се иска един палавник, кака да го пази. А и така настоящите
мами могат и те да решат че второ искат и да си бременеем отново заедно, какво по-хубаво от това!
Да дам отчет за малката красавица, че е както казаха Весела и Емо с наднормено тегло, цели 200 гр. е.  Joy
Всичко  е наред с детенце, само майка му е много болна, и таткото само ме моли да не предавам нервните
си изблици и напрежения на бебо, че всичко там отива, обещавам да се постарая. Аз в замяна добре си
я храня, така че да няма оплакващи се после.  Laughing Мериха ми кръвното , нормално ниско си е. Каза че ако
пак ми се случи да вдигна 134/103 веднага да и се обаждам, и после на кардиолог. На мен ми се случи веднъж
да вдигна такова кръвно , но предполагам че това се дължи на слизане и качване по стълбите в нас, или на
някакво временно натоварване. Както и да е. Каза, че световъртежа в легнало положение не бил нормален,
и вероятно ще трябва да се консултирам с невролог. А, и имам талон в тридневен срок да отида до МД за БХС,
това ако имам желание и аз сега събирам мнения "за" и "против" . Моето лично мнение е , че ако направя БХС,
после паниката и параноята ми могат да станат неконтролируеми. Та се чудя дали да си причинявам и този стрес
на детето.

# 364
Ритенце, нервите ще са ти по-големи ако не го направиш този тест. Така че тичай натам и не се мотай.

# 365
Аз направих БХС. Не съжалявам. Хубавият му резултат ми даде поне мъъъничко спокойствие, докато чаках резултата от амниото... Всеки е свободен да избира де, но за себе си знам,че следващия път /живот и здраве- след 2-3 години:)/ пак ще го направя.

# 366
  • по света
И трите пъти съм правила БХС,жалко че първия път нямаше кой да го отчете.....Според мен си струва да се направи,вярно ориентировъчен е но все пак ако има нещо ще са раздвижени показателите.

# 367
  • София
Ники, кажи ми до колко часа се взима кръв в лабораторията, и трябва ли да съм яла и пила нещо преди това.

# 368
Не е нужно на гладно, обаче нямам представа до колко работят. Със сигурност сутрин са там,поне до към 12ч. Аз си спомням,че ходих към 11, значи не е нужно да е рано. В МД, на 14 етаж. 

# 369
И първо да си минала да си платиш на касата, че ще ти искат и фактурата. Говоря в минало време, че беше така.  Hug

# 370
Ц, ни е така. Първо ти взимат кръв и ти дават фактурка ли беше, бележка ли, не помня, с която отиваш на касата,плащаш си и ти дават касова бележка, и после с документа,че си си платила, си взимаш резултатите след 1 седмица май...

# 371
Рита, браво за добрите новини - все така да върви момата ни! Grinning А за БХС - ами не знам дали си спомняш, ама аз миналият път не събрах кураж да си направя, а сега май съм по-навита да направя - живот и здраве като стигна до там. Ти сама трябва да решиш.
А за паронаята - смятам, че ако човек е минал през ада на загубата на дете и после не се параноясва, това вече е патология. Казвам го и знам, че няма да те успокои. Както не успокоява мен. Но избор нямаме,нали? Въпросът е да изтекат оставащите до термините ни месеци и  нещата да си дойдат на мястото. Но Весела е права - тогава една пароня замества друга. Тогава, когато вече е вън от теб и не можеш да го предпазиш и не можеш да контролираш всичко в света около него. И тогава е доста страшно... В крайна сметак обаче вярвам, че ни чакат хубави дни на заслужено щастие и че..... всичко ще е наред. Praynig

# 372
Ритке, преди да се нашашкаш прочети http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=1528771796 19 седмица за замайването какво пише. Знаем си, че параноята ще е постоянният ни спътник, но се моля за всички ни ДА Е В РАМКИТА НА РАЗУМНОТО.  Hug Hug Hug

# 373
Понеже не си спомням на коя от вас бях говорила за един тест, ето за всички. Хем да помръдне леко темата.  Grinning
Тест за бъркотия:
Размажете маргарин по дивана и по пердетата. Сега разровете с пръсти току-що полятата пръст на цветята, а после ги отъркайте в тапетите. Замаскирайте петната с пастели. Сложете парченце риба зад фотьойла и го оставете там през цялото лято.

Тест с играчки:
Снабдете се с 55-литрова кофа пълна с елементи от конструктор "Лего" (може да използвате гвоздеи или натрошени стъкла). Помолете свой приятел да ги разпилее навсякъде из къщата. Завържете превръзка на очите си. Опитайте се да отидете до банята или до кухнята. Не пищете (писъците могат да събудят детето през нощта).

Тест в зеленчуковия магазин:
Вземете на заем едно или две малки животни (козите са най-подходящи) и отидете с тях да пазарувате плодове и зеленчуци. Дръжте ги постоянно под око и платете всичко, което успеят да изядат или повредят.

Тест за обличане:
Снабдете се с голям, гневен, жив октопод. Напъхайте го в малка чанта-мрежа, като се уверите, че всичките му пипала са вътре.

Тест за хранене:
Вземете голяма пластмасова кана за мляко. Напълнете я до половината с вода. Закачете я със здрава връв за тавана. Залюлейте я. Опитайте се да мушнете пълни лъжички бебешка каша в улея на каната като се преструвате, че са самолетчета. Сега "избълвайте" съдържанието на каната на земята.

Нощен тест:
Напълнете малка платнена торба с 4-6 кг пясък. Намокрете изцяло пясъка с вода. В 8 вечерта започнете да люшкате торбата и да и тананикате до 9 часа. Сложете я да си легне и навийте часовника за 10 часа. Станете, вземете торбата и и изпейте всички песни, които някога сте чували. Измислете още десетина и ги пейте до 4 сутринта. Навийте часовника за 5. Станете и направете закуска. Продължете така 5 години. Видът ви трябва да е бодър и весел.

Физически тест (за жени):
Закрепете голяма торба, пълна с фасул, под предната част на дрехите си. Оставете я там 9 месеца. След това махнете 90% от фасула

# 374
  • Виена
Понеже не си спомням на коя от вас бях говорила за един тест, ето за всички. Хем да помръдне леко темата.  Grinning
Тест за бъркотия:
Размажете маргарин по дивана и по пердетата. Сега разровете с пръсти току-що полятата пръст на цветята, а после ги отъркайте в тапетите. Замаскирайте петната с пастели. Сложете парченце риба зад фотьойла и го оставете там през цялото лято.

Тест с играчки:
Снабдете се с 55-литрова кофа пълна с елементи от конструктор "Лего" (може да използвате гвоздеи или натрошени стъкла). Помолете свой приятел да ги разпилее навсякъде из къщата. Завържете превръзка на очите си. Опитайте се да отидете до банята или до кухнята. Не пищете (писъците могат да събудят детето през нощта).

Тест в зеленчуковия магазин:
Вземете на заем едно или две малки животни (козите са най-подходящи) и отидете с тях да пазарувате плодове и зеленчуци. Дръжте ги постоянно под око и платете всичко, което успеят да изядат или повредят.

Тест за обличане:
Снабдете се с голям, гневен, жив октопод. Напъхайте го в малка чанта-мрежа, като се уверите, че всичките му пипала са вътре.

Тест за хранене:
Вземете голяма пластмасова кана за мляко. Напълнете я до половината с вода. Закачете я със здрава връв за тавана. Залюлейте я. Опитайте се да мушнете пълни лъжички бебешка каша в улея на каната като се преструвате, че са самолетчета. Сега "избълвайте" съдържанието на каната на земята.

Нощен тест:
Напълнете малка платнена торба с 4-6 кг пясък. Намокрете изцяло пясъка с вода. В 8 вечерта започнете да люшкате торбата и да и тананикате до 9 часа. Сложете я да си легне и навийте часовника за 10 часа. Станете, вземете торбата и и изпейте всички песни, които някога сте чували. Измислете още десетина и ги пейте до 4 сутринта. Навийте часовника за 5. Станете и направете закуска. Продължете така 5 години. Видът ви трябва да е бодър и весел.

Физически тест (за жени):
Закрепете голяма торба, пълна с фасул, под предната част на дрехите си. Оставете я там 9 месеца. След това махнете 90% от фасула

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ще си събудя едвам заспалото отроче след борба с изникващото първо зъбче! Рони, ти си нечовек, честно! Откъде го изрови пък това сега? Ние снощи бяхме олицетворение на Нощния тест. Но днес видях цепката и се надявам да миряса, милото.

Общи условия

Активация на акаунт