🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 21 281
  • 425
  •   8
Отговори
# 345
  • София
Това доколкото разбрах е пуснато от мъжа на онази Ямур, инфлуенсърката. Тази много лъже по принцип, но това е качено нарочно със сигурност.

# 346
Да кача малко АфРам, защото за мен Афра и Мерт бяха най-щастливи когато бяха заедно, въпреки че някои искат да изкарат колко нещастни са били заедно 😚

# 347
Мерт в Таормина😎

# 348

Къде му е гаджето, сигурно е невидима. А чакай сигурно и тя е там, просто не е влязла в кадъра,  има време и това ще стане 😀

# 349
  • София
Пише, че е сам, ама... лоши спомени от такива сторита имам.

Аз продължавам да не разбирам как решиха, че Афра е била в хотел Пастис. Нито такива врати има там, нито такива плочки, отваряш, гледаш 5 снимки и то се вижда. Капаци в този цвят има и в много други държави, аз не съм убедена, че грозното (за мен) розово стори е изобщо от Сен Тропе. Ама нека пусне дъмп да покаже.

Но това с икономична класа е много смешно. Нали беше богат, висок и не знам още какво. Къде ги събра тези крака то е супер неудобно.

Мен лично не ме интересува изобщо касъв е, това няма значение. Проблемът е, че има много лоши слухове за него из мрежите. А профилът му е нон стоп нагоре-надолу с последователи и последвани. Почти всеки ден пипа нещо, това не е нормално.

Нищо, те и АБИ хвалеха, после плюха и с Пешо ще е така. Лицемерна работа.

# 350
Пише, че е сам, ама... лоши спомени от такива сторита имам.

Аз продължавам да не разбирам как решиха, че Афра е била в хотел Пастис. Нито такива врати има там, нито такива плочки, отваряш, гледаш 5 снимки и то се вижда. Капаци в този цвят има и в много други държави, аз не съм убедена, че грозното (за мен) розово стори е изобщо от Сен Тропе. Ама нека пусне дъмп да покаже.

Но това с икономична класа е много смешно. Нали беше богат, висок и не знам още какво. Къде ги събра тези крака то е супер неудобно.

Мен лично не ме интересува изобщо касъв е, това няма значение. Проблемът е, че има много лоши слухове за него из мрежите. А профилът му е нон стоп нагоре-надолу с последователи и последвани. Почти всеки ден пипа нещо, това не е нормално.

Нищо, те и АБИ хвалеха, после плюха и с Пешо ще е така. Лицемерна работа.

Както казах, не мисля че изобщо това е вярно че са ги видели, иначе не мисля че Афра и Пойраз биха се изложили, така че да седнат в различни класи. Според мен е някой фейк профил който иска да ги злепостави

# 351
  • Яко в Матрицата...

Добър подбор, одобрявам Sunglasses

# 352
  • София
Мерт е бил в Асос, хахахахаха

# 353

Интересно 😜

# 354
  • Яко в Матрицата...
Кога е бил в Асос? 😄

# 355
  • София

Лятото, ако се съди по дрехите 🤭

# 356

Не можИ да бъдИ.🤣

# 357

Ама май е качил малко килограми, което бих казала че ме радва, не ми харесваше толкова слаб по времето на Деликанлъ

# 358

😂😂😂

# 359
  • София
Според Мертовите, снимката е от 23-ти юни. Имали информация, но сега я споделили.

Общи условия

Активация на акаунт