🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 29 087
  • 637
  •   9
Отговори
# 555
Рени, добре, съгласна съм, когато е така. Но аз от известно време, да не кажа от дълго,не съм срещала да се прави това по нормален начин. Или с тази идея, когато ти самият не може да се изразиш толкова добре.
Прави се със съвсем различна и друга цел.
И другото ми любимо е копи и пейста от някой изкуствен интелект. И понеже той така е казал значи е 100 процента вярно. Само не знам предците ни досега как са оцеляли без изкуствен интелект Simple Smile

# 556
Тези дни ми се появи  фен страница на Мерт н Инстаграм, в която  нямаше нито една публикация от Рибарче,
все едно не е имало такъв сериал от 101 серии. Страницата май започваше със снимки от ББСО....
НЕДОПУСТИМО Е да се игнорира Рибарче, защото благодарение на него е голямата популярност на Мерт и Афра .
И участието в следващите им дизита в голяма степен се дължи на успеха на  съвместния сериал.
Но какво ли се чудя, за съжаление и Мерт премахна публикации от най-успешния сериал (поне досега) Sad

Навсякъде е пълно с всевъзможни акаунти Хора най- различни Има и такива , които не са гледали УС , а само ББО
Например , аз не съм гледала и нямам намерение да гледам УФО и Шахмаран Но има и акаунти пълни само с тези неща на Мерт без УС и ББО
Както и е пълно с обожатели на П Най -любимата им двойка , молят се П да стане артист и модел и също никога не споделят УС Даже Кенан и Енгин възхваляват като най-успешните партньори

Има и такива само с Младежа

Скрит текст:
Широко разпространено е мнението , че един мъж , колкото е по-висок толкова и някои негови атрибути са големи , та от там за височината    Grinning

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 14:44 от KrasiAnna

# 557
  • Яко в Матрицата...
Краси, де да беше толкова лесно 🤣🤣🤣

Наде, едно време имаше книжки 😉

# 558
Да си кажа и аз мнението като човек доста късно прогледал турски сериали.Милата ми майчица,която вече е звездичка,беше луд фен на турските сериали и редовно ме караше да и купувам вестник "ТВ Сага".Аз все и се подигравах.Един ден,случайно загледах индийски сериал по телевизията и много ми хареса една сцена в която гл.героиня се изправи и изгони от къщата си сватовете.Много ми хареса това и реших все пак да го погледна.Намерих го в интернет пространството и така ме грабна,че го изгледах целия и след това го разказвах на майка която чакаше сериите по телевизията.След това тя ми препоръча "Пълнолуние".Изгледах го на един дъх.Много ми харесаха Ферит и Назлъ.Така се заинтересувах дали няма да намеря някой турски сериал който да ме грабне отново и така започнах да търся.Изгледах "Три куруша" където ми настръхваше кожата от Дирен.Там го гледах за пръв път.След това дойдоха и други сериали,някои изгледах до края,някои зарязвах по средата и така,но никой не ме грабна така,както "Пълнолуние" и индийския сериал."Рибарче" го подминавах няколко пъти.Не ме заинтригуваше нито постера,нито заглавието.Един ден,все пак реших да прочета резюмето и си казах,поредната турска боза,но поне момичето не е бедно.Отворих една от сериите и се падна сцената с Ферит в басейна и след това под душа с поредната бройка.Направо ме разби.Не очаквах такава сцена в турски сериал.И го започнах от първа серия.Вървеше ми малко мудно и безинтересно в началото до запознанството на Сейран и Пелин в хотела след сватбата.И от там нататък вече бях под тяхно влияние.Много ми напомняше на индийския сериал и доста от сцените си приличаха.Сюжета едно към едно.Но досега мои фаворити си остават Ферит и Назлъ,Ферит и Сейран и Рагав Рао и Палави или накратко казано Ферназ,Сейфер и Рагви.Между другото,Рагви вече 5 години са Сайши и любовта им продължава с пълна сила и в реала.

# 559
Краси, де да беше толкова лесно 🤣🤣🤣

Те такива закодирани тайни не са в лесното Опит си трябва да ги видиш JoyJoyJoy

# 560
# 561
Не знам дали ОГМ осъзнават, че отдавна вкараха този кон в реката. Да не кажа, че направо го удавиха Joy
Сейфер и Златното момиче
Какво сега ми качват разни неща

# 562
Стори от Афра

# 563
Ще повторя
Нещо не ме кефи тази рокля.
Новата прическа като цвят ми харесва иначе.
Инфлуенсърка си стана Афра и това е Grinning
Ама малко си е отрязала главата Joy

# 564
Все едно гледам Серенай, ама на нея й отива този имидж, а на Афра не. Сори, нот сори.

# 565
Ще повторя
Нещо не ме кефи тази рокля.
Новата прическа като цвят ми харесва иначе.
Инфлуенсърка си стана Афра и това е Grinning
Ама малко си е отрязала главата :joy:

За да се вижда долу в дясно ръката на П Grinning

Много сме далеч от Серенай
Серенай си е по огромните яхти в момента и си обикаля моретата Grinning рекламирайки L`OREAL  и подаръците от YSL
Серенай я чакат и два филма да заснеме

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 21:16 от KrasiAnna

# 566
  • София
Дори няма да я коментирам, че ще е много грубо. Следва да я хванат журналисти как се излага в някой бар, че и без това така се е облякла.

# 567
# 568
Този дълъг маникюр изискване на Пешо ли е? Да го гъделичка. Сигурно и той държи на това Афра да е така разголена. Моля Афра да не ми го навира тоя Маймун в очите. Нека си го обича на тъмно вкъщи. Едно време Несла така я буташе и накрая си отнасяше хейта. Сега същото понася и заради Пешо.
Ох спирам. Да са живи и здрави.

# 569
Този дълъг маникюр изискване на Пешо ли е? Да го гъделичка. Сигурно и той държи на това Афра да е така разголена. Моля Афра да не ми го навира тоя Маймун в очите. Нека си го обича на тъмно вкъщи. Едно време Несла така я буташе и накрая си отнасяше хейта. Сега същото понася и заради Пешо.
Ох спирам. Да са живи и здрави.

Сигурно Мерт я е ограничавал да се облича разголено, сигурно така биха казали нейните фенове, без това с Пойраз им изглежда щастлива, а с Мерт нещастна, нали той беше хващан все с жени

Общи условия

Активация на акаунт