Спойлери от риалити предавания - тема 29

• 119 731
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Честит рожден ден на старши детектив Bilyana14 и от мен! Освен здраве, щастие и всичко най, пожелавам и все так безпогрешен нюх и хъс по оперативните дела!! Yellow Heart

# 541
Аз пък много харесвам Сапунджиева и съм в потрес, че са я чифтосали с най-противния ми участник за всички сезони...
Сапунджиева и Алекса?

# 542

ИВ
Дочух,  че Пепи е доста подпиран от продукцията. Аз му се кефя много и в тоя случай ми е все тая .
Това, ако е вярно само да не стане да му избодат очите, вместо да му изпишат вежди Grinning

# 543
Скрит текст:
Благодаря от сърце, приятели❣️

ИВ

Марио е 8-ми...Искаше ми се по-напред да се класира.
Доколкото ми е известно се контузва.
Благодаря за подаръка и влезнАх в размисъл - как Марио ще се държи с близнаците тогава?
Близнаците? Wink
Скрит текст:
С какво Фифо толкова е ядосал "боговете", че преди му причиниха Алекса, а сега и жена му!?
Аз пък много харесвам Сапунджиева и съм в потрес, че са я чифтосали с най-противния ми участник за всички сезони...

Може ли още подсказка какво имаш предвид тук?

Относно смяната на цвета при Елица - доколкото си спомням от качените снимки тук, не се ли разпадаха точно червените по едно време? Rolling Eyes

# 544

ИВ
Дочух,  че Пепи е доста подпиран от продукцията. Аз му се кефя много и в тоя случай ми е все тая .
Това, ако е вярно само да не стане да му избодат очите, вместо да му изпишат вежди Grinning
Не гарантирам за 100% достоверност, но ще видим Simple Smile

# 545
  • В Града на липите
Честито Билянка! Бъди здрава, щастлива и обичана! Весел празник!
Тази година твоите фаворити са и мои фаворити Simple Smile
Много благодаря за спойлера. Hug
Очаквам един доста шантав сезон.

# 546
А ще се появи ли близнака на Исус ?!
И аз да не пропусна ….ЧРД на Билянка Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 сеп 2026, 19:47 от rady_plovdiv

# 547
Да се присъединя и аз с поздрав към Bilyana14.  Бъди здрава и много щастлива.
И да използвам да ви кажа, че добре че я има тази тема и вас , щото иначе отдавна да съм отсвирила игрите. Така понасям по лесно Витковите глупости и съм подготвена за поредния недостижим невероятен и неповторим "победител".

# 548
Честит рожден ден, Билянка! Много здраве, късмет, щастие, любов и спокойствие! Повече детективски нюх, по-малко плевели!

Джулиана Гани, за която е писано назад, може би е в Мистър Кеш. Трейтърс се снима отдавна, а Бърлогата щеше да я обяви.

# 549
  • Euskal Herria
Честит рожден ден! И благодаря за спойлерите. По принцип обичам спойлери, често преценявам по спойлери дали да гледам филм,сериал или да прочета книга. В случая на ИВ много държа да не гледам, ако има сериозно контузени участници, не дай Боже. Обичам да знам победителя, а след това да видя КАК точно стига до победата.
На абсолютно същото мнение съм.

Честит рожден ден, Биляна!

Някоя добра душа може ли да ми каже колко са страниците/групите във фейсбук, посветени на ИВ?

# 550
Скрит текст:
Благодаря от сърце, приятели❣

ИВ

Марио е 8-ми...Искаше ми се по-напред да се класира.
Доколкото ми е известно се контузва.
Благодаря за подаръка и влезнАх в размисъл - как Марио ще се държи с близнаците тогава?
Близнаците? Wink
Скрит текст:
С какво Фифо толкова е ядосал "боговете", че преди му причиниха Алекса, а сега и жена му!?

Може ли още подсказка какво имаш предвид тук?

Остава само единият. Иван, ако не бъркам татуировките ахахах

Честит празник, Билянка! Flowers Hibiscus

# 551
Моля, кажете дали Гешев бие, че не се издържа.
Честит рожден ден, Биляна и благодаря за спойлерите. Опасни сте девите в детайла. Вече не ме учудва постоянството и логиката ти Sunglasses

# 552
  • софия
Жива и здрава да си, Биляна 14 Heart ЧРД ! Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart

Телесила,  вероятно близнаците са в единствено число.Grinning

# 553
Явно снимката на Гешев в полето си е била затова, че отпада Frowning1

# 554
ИВ

Тази преднина която загуби Гешев (както и жребия като цяло) - ми изглеждаха доста съмнителни и нагласени. 15мин да се целиш видимо настрани? ок

Има ли инфо от някъде кой отива на плажа и кой отпада другата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт