Спойлери от риалити предавания - тема 29

• 26 103
  • 136
  •   6
Отговори
# 105
Сторитата на Павел от тази сутрин - битка за територия днес. Очевидно жълтите още са на блато.

Има ги любимите ни люлки, висящите варели, вагонетките.
Интересно ми е дали тази година ще има и повече пъзели. В сезон 7 бяха елементарни и ги даваха доста по-рядко от минали години.

Добавям и предполагаемата утрешна арена (може би капитанска, вероятно са обърнали графика както беше в предни сезони преди 7ми):

Последна редакция: пн, 20 юли 2026, 14:55 от M. Toneva

# 106
Уф, пак са облекли куците коне в червено... 😡

Аз пък ще ви черя с един... фризьор 🤪:

горският заек ли е това? Grinning

# 107
Здравейте, лейдис енд джентълмен, отдавна не съм влизала и тепърва ще наваксвам, за това и не съм видяла, ако е коментирано - имате ли идея, къде се снима ЕЛР тази година?
Питам, защото имам подозрения, че мой познат ще участва и знам с коя се е забил, ако са ми верни подозренията. Но искам да свържа последната му подсказка, ако съм на прав път Laughing

# 108
Здравейте, лейдис енд джентълмен, отдавна не съм влизала и тепърва ще наваксвам, за това и не съм видяла, ако е коментирано - имате ли идея, къде се снима ЕЛР тази година?
Питам, защото имам подозрения, че мой познат ще участва и знам с коя се е забил, ако са ми верни подозренията. Но искам да свържа последната му подсказка, ако съм на прав път Laughing
В Гърция със сигурност, но аз лично не знам по-точна локация.

# 109
Благодаря! Замислих се, дали не е Кипър, защото беше качил стори с песен на тази Кипърката от Евровизия. Но ще го видим де, скоро по bTV Grinning (скоро, скоро, септември предполагам)

# 110
ИВ

Може ли някой да обобщи кои са участниците в All Stars? Видях снимките в основната тема, но много от тях не са ми познати (най-вече защото съм гледала общо 2-3 епизода от последните сезони).

# 111
ИВ

Може ли някой да обобщи кои са участниците в All Stars? Видях снимките в основната тема, но много от тях не са ми познати (най-вече защото съм гледала общо 2-3 епизода от последните сезони).

Това е от официалното прессъобщение:

Мъже:
Мирослав Великов (сезон 7)
Мартин Кънев (сезон 6)
Иван Рълев (сезон 5)
Алекса Ерски (сезон 4)
Андрей Гридин (сезон 3)
Светлин Митев (сезон 6)
Филип Атанасов (сезон 4)
Георги Гешев (сезон 6)
Калоян Цветанов (сезон 6)
Теодор Венков-Чикагото (сезон 7)
Раду Шуляк (сезон 6)
Николай Начев-Дино (сезон 7)

Жени:
Ваня Запрянова (сезон 2)
Десислава Сапунджиева (сезон 7)
Николета Кръстева (сезон 7)
Радостина Радева (сезон 7)
д-р Катрин Пекин (сезон 7)
Полина Пелипенко (сезон 6)
Елица Ерски (сезон 4)
Александра Фейгин (сезон 4)
Иванина Тодорова (сезон 6)
Анджела Костадинова (сезон 6)
Цвети Станева (сезон 5)
Симона Ръждавичка (сезон 7)

# 112
ИВ
Тук са публикували снимките и имената на участниците при звездите Hands Raised Hands: https://nova.bg/galleries/view/2026/07/29/16960/%D1%81%D0%B5%D0% … D0%B8%D1%82%D0%B5

# 113
ИВ

Е тогава защо ме за'апаха, че коментирам Фейгин Grinning
Почти всички са от последните сезони, а за капак и най-противните за всички времена - Алекса и Елица...
Все пак цели трима победители, че и победителят от турнира.

Благодаря ви, май няма да го гледам, но ще стискам палци на Гридин и Фейгин.

# 114
ИВ

Петима са победителите, плюс турнира Simple Smile
Само от първи и втори сезон ги няма, което до някъде е разбираемо... то и от трети е само Гридин - годините вървят, а от тогава игрите стават прогресивно все по-силови. В първите сезони не беше само за атлети.

# 115
Интересна тенденция, че 5/12 от жените са от Сезон 7. Не са успели да намерят желаещи ли, че се налага точно Николета и Радостина да връщат. Иванина също ми е малко безличен участник, който не ми е интересно да гледам.

От жените фаворитките ще са ми Ваня, Фейгин и Ръждавичка в този ред Simple Smile

# 116
ИВ

Аз сега друго се замислих - Денислава и Жорката може да са се отказали като са разбрали това за двойките. Не е каквото да няма опасност да ги сложат с Рълев и Фейгин съответно, защото познаваме продукцията и ужасното отношение към участниците.. ще видим дали Ванчето ще е със Светлин. Като нищо планът за All Stars да е бил за "семейни войни на плажа".

# 117
Ваня и Светлин биха се захапали. Светлин е доста сръдлив типаж.

# 118
Чак пък да се захапят... Явно са заровили томахавките (ако са вадили такива), защото тренираха заедно наскоро. Той ѝ измислил трасето.

# 119
ИВ

Петима са победителите, плюс турнира Simple Smile
Само от първи и втори сезон ги няма, което до някъде е разбираемо... то и от трети е само Гридин - годините вървят, а от тогава игрите стават прогресивно все по-силови. В първите сезони не беше само за атлети.
Joy смешното е, че победителите, които забравих, са Рълев и Алекса - точно на двата сезона, които изгледах от-до. Явно защото бях за съвсем други хора.
Сезонът на Гридин го започнах късно като нашумяха цирковете на Мани и наваксвах в последствие.
5 от 7 победители е направо перфектно. Първи сезон почти не го броят, то беше и по-различна продукция. А Милен сигурно изобщо не иска да се занимава - той и май падна точно от Гешев, ако не се лъжа.
Може и да гледам, поне тук цирковете са гарантирани.

Сега манифестирам да разберем нещо и за нормалните играчи - някой лист от сценарий няма ли да изхвърчи?

Общи условия

Активация на акаунт