Спойлери от риалити предавания - тема 29

• 119 778
  • 736
  •   6
Отговори
# 150
ИВ

Аз сега друго се замислих - Денислава и Жорката може да са се отказали като са разбрали това за двойките. Не е каквото да няма опасност да ги сложат с Рълев и Фейгин съответно, защото познаваме продукцията и ужасното отношение към участниците.. ще видим дали Ванчето ще е със Светлин. Като нищо планът за All Stars да е бил за "семейни войни на плажа".

В днешния Надкаст казаха, че Жорката не са го търсили за All Stars Open Mouth
Много странно, при положение, че си спечели кастинг битка.

# 151
  • Stockholm
Не ми се вярва да е спечелил. Според Инстаграма му  е излязал по-рано от Братоев, за когото се писа, че е стигнал финала.

# 152
Да не би да е спечелил и с наградата да са обикаляли Европа

Мисля, че на всички реалитита наградите ги изплащат след излъчване на сезона.

# 153
Да не би да е спечелил и с наградата да са обикаляли Европа
И аз това си помислих. Неделчо е стратег и за ИВ се беше подготвял предварително.

# 154
  • София
Бяха обявили с Ния, че ще обикалят два месеца из Европа още преди да започнат снимките на Трейтърс.

# 155
Абе да не се окаже накрая, че любителската поредица - римейк на "Индиана Джоунс" носи повече стойност от "професионалния" миш-маш, който са ни спретнали. Laughing

Това лято в Дивия Север освен редовния туристически сезон в детски лагер "Как да си развалим здравето като редуваме (не)лечебен глад с имитации на колбаси от продуктово позициониране" и "Лакто-Макто" каквото там паднало на пода А.К.А. "Да пием по една Съботна ракия в Бар Акула със стари участници" днес се появи слух, че паралелно са текли и снимки на римейк на филм от поредицата за "Индиана Джоунс".

# 156
  • Някъде там...
В списъка за ИВ е Диана Петкова, но тя беше на държавното по плуване, което се проведе в периода 16-19 юли в София. А след броени дни й предстои участие в Европейско първенство по плуване. Абсурд е  да е участвала в ИВ.
Ако е включена заради рекорда на 100 м делфин, който държи в момента, то по-вероятно е участничка да е някоя плувкиня, която го е държала преди нея. Например Добромира Иванова.

# 157
Не вярвайте на 100% на визитките. 🤣 Рекордът, който имат предвид в промото, е от 2016 г., тъй че "вечните времена" са относително понятие в ИВ.

# 158
  • София
Камера (почти) на живо от Дуранкулак:
https://weather-webcam.eu/ueb-kamera-ot-durankulak/

Не се вижда самата арена, но когато има водна битка би трябвало да се види нещо (стига да се хване момента на битката) Blush

# 159
Хмм.. като следя накъде духа вятъра, май няма да гледаме Вулкани, Камидзета, Канари, а по-скоро Вулкан, Ураган и други природни бедствия..

Лавина? Цунами?

Предполагам Дидо ползва weather webcam, за да отгатне другите имена Grinning

# 160
  • София
Това е което има като снимки:

Името на синьото племе завършва на "НИ", което изключва (слава богу) Камикадзета и Канари (последните все още може да са Зелените все пак).

и това (което може и нищо да не значи):

Тази камера я намерих преди малко и още нищо не съм видял от нея.

Днес сутринта на тази арена би трябвало да се е провела индивидуална битка (или капитанска или елиманационна), като битката е била онази в която стрелят с фунийки, коват дъски и след това редят доминота. Това се разбра от рийлове от вчера и снощи (https://www.facebook.com/reel/2560012487754193 и https://www.instagram.com/p/Dbofu0UETeK/?img_index=3)

Последна редакция: ср, 05 авг 2026, 16:53 от dido2k

# 161
Тази камера я намерих преди малко и още нищо не съм видял от нея.

Аз се шегувах, защото линкът идеално съвпадна със стихийната тематика, за която спекулирах Wink

# 162
Игри на волята
Иванина си е на работното място, където твори вкусотийки. С белези от охлузвания по ръцете.

# 163
Игри на волята
Иванина си е на работното място, където твори вкусотийки. С белези от охлузвания по ръцете.
Ами те Ол Старс участниците мисля, че са на локация само за битките, така че може все още да е вътре.

# 164
Или да е отпаднала вече (което е по-вероятно). Надявам се да не гледаме цял сезон всички двойки, а да има някакъв механизъм на отпадане (и дано не е с подобен регламент на Турнири на волята, че ще ме убият от скука)

Общи условия

Активация на акаунт