Спойлери от риалити предавания - тема 29

• 41 012
  • 237
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Благодаря,
започвам малко по-отдалеч. В самото начало на снимките ето това ме озадачаваше:
Това е снимка която намерих през Юни:

което аз погрешно класифицирах като Втора Номинационна битка, случила се в първата седмица.
Обаче в последствие се разбра че тази втора номинационна от седмица 1 е съвсем различна (тази с кръстовете и е била между Сини и Червени (в рекламата я показаха).
И няколко дни по-късно съвсем се обърках, защото от тик-ток излезе това:

Което по същество е същата битка, обаче тук цветовете са три!?
Дълго време нямах представа на какво се дължи това разминаване, но днес благодарение на съвместни усилия мисля че разгадах "Шифъра на Леонардо" Blush
Днес знаехме със сигурност че има Лактофлор битка (която ще започне всеки момент) и благодарение на тайно внедрени агенти установихме, че трите цвята на арената са правило, а не изключение. т.е се очаква през Съботите да гледаме Лактофлор трибои а не двубои. Blue HeartGreen HeartHeart

# 211

Днес знаехме със сигурност че има Лактофлор битка (която ще започне всеки момент) и благодарение на тайно внедрени агенти установихме, че трите цвята на арената са правило, а не изключение. т.е се очаква през Съботите да гледаме Лактофлор трибои а не двубои. Blue HeartGreen HeartHeart

Мерси, Дидо!

Трибои по двойки, или? Joy
Аз още не мога да си го представя и това повече ме обърква... FlushedSweat Smile

# 212
За мен трябваше "звиздите" да ги тикнат да си живеят само, на блатото.
Те тогава щяха да имат матр'ял, за излъчване.

# 213
  • София
Предполагаме, че бройката лакто-двойки с резервации това лято в "Бар Акула" е по-голяма от 12. Thinking

А по-късно днес пак там ще въртят колелото

Последна редакция: нд, 16 авг 2026, 09:19 от dido2k

# 214
Ех, колко ми липсваше тази игра! От всички повтарящи се елементи и скучни люлки, скачания на очевидно зле обезопасени кашони и подобни, едно хубаво нещо да върнат.

# 215
"Колето на смърта" и "Гоненица" са ми любимите игри...Много се радвам, че са ги върнали.

# 216
Много левашки "освежителен ремонт" 🤣🤣🤣

Геша се прави на Гладиатора:

# 217
Ох бе....и аз това го видях...За мен лично означава или край на снимките или Гешев е отпаднал от Лактофора.

# 218
Звучи като победител...

# 219

На мен като човек завършил на второ място...Лъха на разочарование Grinning

# 220
"Белезите остават, но оковите вече ги няма." - демек тормозих се дълго време с желанието си да спечеля скапаните игри и най-накрая вече съм свободен.
Ще видим, де...

# 221
  • София
Това което можем да потвърдим със сигурност е че в Петък арената приличаше на снимачната площадка на филма "The Lord of the Rings: The Return of the King" и после в Събота цял ден се нижеха кервани да изнасят боклуци в три цвята.
Още във вторник се надяваме да разберем дали това е било последното Лакто-Джамбуре в Бар Акула, тъй като коктейлите там носят лесно идентифицируеми аксесоари:

# 222
"Пътят беше труден, но си струваше" или подобно е победоносна фраза.
Интервюто с Ръждавичка вчера пасва на края на снимките. Тя беше много нахилена, а както знаем е такава само когато побеждава.
Гешев и Ръждавичка? Thinking

# 223

Ако това е златно житно поле - брало си е лайката... Починахме си от глад скоропостижно!

# 224
"Пътят беше труден, но си струваше" или подобно е победоносна фраза.
Интервюто с Ръждавичка вчера пасва на края на снимките. Тя беше много нахилена, а както знаем е такава само когато побеждава.
Гешев и Ръждавичка? Thinking

Възможно е.
Но Гешев мисля е втори...Мирише ми двойка Светлин-Симона и Гешев да е бил с Ваня...Уфф ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт