Какъв е този нов тренд в запознанствата?

• 4 311
  • 137
  •   2
Отговори
# 120
Нищо не е настъпило, всичко си е наред. Има си хора всякакви.
КОйто може и знае да мисли, оправя се, не пуска теми защо не го желаели мъжете.

# 121
  • София
На днешно време при някои младежи има някакъв жесток пропуск във възпитанието. До там, че акъла и възпитанието им стига до:
Аз -Тарзан, ти - Джейн. И после - ъъъ, бял екран с едно смайли.

# 122
Скрит текст:
Ами ние се опитваме, ама вашият пол не е особено коопериращ в това начинание... Близо 90% от всички престъпления в света от кого мислиш, че се извършват?!

От мъже, които са родени от жени. Sunglasses

Та, кой викаш е виновен ?

Лол, че като са ги родили жените, до живот, че и след това и от отвъдното, ли трябва да ги пазят мъжките си рожби да не вършат тъпотии. Ти съвсем ги изкара неспособни на самостоятелно съществуване мъжете. Чак пък толкова... Ако се чувстват толкова неспособни да взимат правилни решения в живота си и да не прибягват до престъпления, да ги слагаме под запрещение или нещо такова всичките. А не те да се опитват да ни диктуват кой щял да учи до колко години, кой щял да се жени и за колко годишни, кой щял да прави аборт и кой не и тн. Щом са толкова неспособни по тази логика, къде си врат носовете те да определят подобни неща?! Да се скрият някъде и толкова. Разни аборигени в Афганистан забраняват на момичетата да учат, защото ги е страх, че ако се изучат и имат образование и възможности за работа, тези момичета няма да ги погледнат даже... Разни редпилъри в САЩ, че и някакви техни последователи в Европа, държат речи как момичетата трябвало веднага след гимназията вместо да ходят в колеж и университет да почват да раждат на конвейер... То като се замисля - вярно са за затваряне някъде под тотално запрещение далеч от обществото тези индивиди.

# 123
То от първите 7 можеш да видиш къде ще свърши детето, не е нужно запрещение. Аз само да питам - ние как отново стигнахме от въпросите на авторката до тук? Grinning

# 124
Ами Меркурий е ретрограден, ефектът от снощното пълнолуние още не е отминал... Всичко проблемно и незавършено излиза на повърхността 😆
А авторката говори точно за отношенията между мъжете и жените.

# 125
Разни редпилъри в САЩ, че и някакви техни последователи в Европа, държат речи как момичетата трябвало веднага след гимназията вместо да ходят в колеж и университет да почват да раждат на конвейер
Дотук добре. Ама знаеш ли кое е шокиращото? Редпилърите не искат да гледат деца. То в това им е цялата философия - никакви ангажименти по жени и нищо, свързано с тях, те са само за секс и слугуване и не заслужават повече. Нали за заслужаване и струване си говорехме... Отколе се знае, че чаветата са само и единствено на майка си, демек са ангажимент. Хел ноу.

# 126
Ох, реших да се ограмотя какво точно проповядват тези редпилъри, но поне в написаното от ИИ не виждам нищо шокиращо. Нямаше жената да слугува и да стои до печката, мъжът да е господар и прочее...

Първата точка е много обща и нищо не казва, затова я пропускам.
Втората си е вярна и това не е даже от последните векове. Като чета и темите тук си е баш така. Вярно, има и любов, пеперуди, чувства, вярност, ама от друга страна е факт, че супер футболистите все с манекенки ходят.
Третото също е вярно. То и следва от горното. Но не важи само за мъжете, защото и жените харчат много време и пари за фитнес, подобрения, гримове и прически, все с цел да си вдигнат цената. Нищо ненормално не виждам - ако искаш да се котираш добре трябва да се поддържаш, мъж или жена все тая.
И четвъртото е съвсем нормално да е така - хубавите мадами са за "отличниците" както знаем. Ми даже и в приказките най-големият юнак се жени за най-хубавата мома/принцеса. Но йерархия има и сред жените и алфите се търсят с алфи. Какво странно има тук?
И последното пак ми е размито.

Та, не схванах какво точно искат тези редпилъри? Освен да се бунтуват, че не ги огряват представителките на по-високия клас жени? Ама на каква база да ги огреят?

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 19:45 от Черна станция

# 127
Тези редпилъри май опитват да се настанят в нишата на професионалните pick up artists. Последните бяха на мода преди 10-15 години.

# 128
Направи ми впечатление, понеже и някакъв трол беше пуснал тема как трябвало да влиза в роля на играч, на не знам какво си, да говорел ед-какво си, че да му връзват, че много мъже наистина вярват, че само да сменят речника, наратива си, начина на презентиране пред жените ли, как да го кажа, без да променят нещо действително по себе си или в живота си, веднага ще им се отвори парашутът. Може и да действа при някои, знам ли, но масово жените не са толкова тъпи. Гледат какво има, как действа един мъж. Защото колкото и да пудриш с думи една автобиография или житейското си състояние, неудачите и катастрофите си личат.

# 129
Аз като четох за редпилърите скоро, провокирана от една друга тема тук, защото и аз не знаех какво е, само видях, че Андрю Тейт е от тия и рязко ми се отщя да чета повече от това, което си сложила в цитат от ИИ.
Гледала съм му някакви интервюта на този, ми сори, ама ако той е вдъхновение за хиляди комплексарчета, не отиват на добре нещата.

# 130
ЧС, пробвай да питаш нещо в смисъл защо мнението за редпилърите е негативно. По принцип ИИ ще ти каже добра дума и за Джак Изкормвача, та трябва да се разпитва малко по-настоятелно.
ПУА са повече свалячи. РП са подчертано агресивно настроени срещу жените, незнайно защо. За РП жените са някакво зло, което трябва буквално да бъде преборено. Нещо като изказването за противниковия пол на един съфорумец, ама умножено по 20.

# 131
  • София
И те не знаят какво искат, горките. Хем да имат жени, хем да нямат. Хем да се върнат средните векове, хем жените да работят и да се издържат сами. Хем душата в рая, хем ### до края.
И накрая си стоят вкъщи и лъскат.

# 132
И те не знаят какво искат, горките....
И накрая си стоят вкъщи и лъскат.
А някои И пишат в Бг мама!
Ех, защо вече няма форум бг татко!!??

# 133
Доколкото знам е имало такъв.

# 134
Да, имаше. Затова питам защо ВЕЧЕ няма.
Дано се сетят форумните мъже да си направят, а ние да ги налазим там.
Много ще е забавно.

Общи условия

Активация на акаунт