Нашите second hand находки - тема 53

• 6 139
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
Дезинфекцията мисля е пара и евентуално оня гаден миризлив препарат на който миришат някои магазини.
Петна и подобни не се премахват с дезинфекцията, а се убиват микроорганизми по-скоро.
Самата аз съм закупувала дрехи с петна, ако мисля, че мога да го премахна с препарат и пране вкъщи.
Точно!
Дезинфекцията ,ако изобщо я има (което силно се надявам,но все пак живеем в България и нз до колко се правят проверки и се спазват от всички правилата) не е равносилна на пране.Такова няма.Намирала съм дрехи със засъхнала храна по тях ,направо да те е гнус да ги пипнеш.🙄😬

# 61
  • София
Нали имаше един виц, че немски турист дошъл в България и си купил своя тениска Grinning Аз Ремикс съм ги хващала, че продават уж рециклираните ни дрехи. Бяха специфична марка и размер, така че съм 100 % убедена, че бяха моите. Писах им и малко след това изчезнаха от сайта (съвпадение, ама едва ли).
Според мен, грам не обработват нищо, а директно ги изсипват от контейнерите в торби и след това ги сортират. Гадно, но пък като се замисли човек - дрехите на Зара, примерно, минават през толкова ръце (или задници, с извинение), че е същата работа Grinning Трябва си просто задължително пране след покупка от където и да е.

# 62
  • Пловдив
Стажът ми беше в шивашка фирма...от тогава мразя дори да меря дрехи като знам какво се случва с платовете, докато стигнат до готов продукт.

Общи условия

Активация на акаунт