Мами в Гърция-4

• 33 998
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
  • Гърция
И аз се надявам да е спокойно дете, казват много неща за момичетата, но като знам колко палава бях аз Embarassed, дано прилича на татко си, той е бил дете мечта. Аз с колко белези съм, чупена ръка, вечните кори по коленете Blush, абе не е за разправяне Wink.
За сега не сме купували основните, големи неща, че съм от суеверните, но обикаляме по магазините и си набелязваме разни неща. Хубав период е Laughing, няма спор, приятни вълнения.
Между другото, само аз ли бременея тук?

# 196
Един съвет-внимавай каква марка биберони ще изберете!Ние имахме на Мам,но онзи ден му се заклещи в устата и едвам го извадихме.Авент ги правят по широки в средната част и дори и да го лапне наобратно няма проблеми. smile3541   

# 197
  • В подножието на планината
Тео-страхотно -момиченце!!! newsm18
Само за статистиката и в моето семейство брат ми е бил детето мечта.А моето дете явно се е метнало на мен.
mummy как така му се заклещи в устата?Наобратно ли?
Де да можех и аз да откажа сладкото.С цигарите се справих,но сладкишите.........Дано половинката
наложи вето като ме види,че иначе няма да стане.   261uu

# 198
Привет от мен момичета   Hug
Чудесна нова темичка сте заформили - цветна и красива и като гледам почти сте я изписали...
Искам да помоля Beborina за малко по-подробна информация за тази програма VOIP12 - видях, че и към Гърция има опция free* и тъй като още съм в Бг, много би ми помогнала...
Предварително благодаря   bouquet
Teopr чудесна новина - само най-хубави пожелания и от мен    bouquet

# 199

Az polzvam samo NUK(biberoni i zalagalki) ot denq na rajdaneto i sum mnogo dovolna.

# 200
  • Гърция
Leksi, къде изчезна, ще идваш ли насам, проучи ли твоя човек как стоят нещата за твоето идване?

mummy, как така се е заклещила биберона, ужас?

# 201
....... малко по-подробна информация за тази програма VOIP12 - видях, че и към Гърция има опция free*...

ами инсталираш програмата от сайта, после се регистрираш там и можеш да телефонираш...пише май 3 месеца безплатно, има подобни програми като voip discount или voipbusterpro, при първата плащаш 1,5 ct/ мин до БГ, а до Гр е free., а при другата на свързване 3,5 ct... обаче трябва да си заредиш сметката(акаунта,профила) с 10?, ако ли не имаш ограничен брой безплатни тел обаждания от по 5 мин. и връзката прекъсва..после пак може да набереш. Дано да съм ти  била полезна:-)

# 202
Между другото, само аз ли бременея тук?
То и аз съм още бременелка,ама му се вижда края лека-полека.
Май няма други,всички са с готови бебончета.То затова и не мога да се включа много по темите с
захранванията и т.н.После ще има питанки обаче Joy
 Момичета,нямам идея как се слагат снимки,но всички сте големи сладурки и не пропускам да ви чета.
Teopr,лека бременност до края и най-сладкото,здраво и усмихнато бебче ти желая.  bouquet

# 203
Leksi,Pepelja6ka,ти е обяснила за програмата.Можеш да си я инсталираш,да проведеш няколко безплатни разговора и ако те устройва качеството на връзката да си направиш профил като вкараш 10Е,които трябва да изговориш в рамките на 3 месеца иначе ти се отнемат автоматично след този перод.Аз съм доволна говоря постоянно. bowuu Blush

Det,беше питала за библиотека по рано.Не знам да има ,но мога да ти дам книгите които сега донесох от БГ да ги прочетеш. Hug

Teopr,чудесна новина  Heart Eyes!На мен този период с покупките ми беше много приятен,на всяко излизане все се прибирах с нещо за бебето.liliana_R добре те е посъветвала за NUK,аз също съм ползвала основно тях и физиологичните шишета на  Chicco и от двете марки съм много довола,като препоръчвам всички продукти на Chicco с две ръце  Peace

# 204
Сузи, ти знаеш ли твоето бебче какво ще бъде? Естествено че ще помагаме като имаш въпроси - за какво сме, само да кичим страниците ли? пък ако имаш желание да се цвъкнеш сред нас със снимката си - само кажи и ще ти кажем как да я качиш. Пожелавам ти леко раждане и се включвай по-често, доста ни замря темичката...  Thinking
За Чико - и аз съм голям фен на всичко на Чико  Peace , но като бях бременна ходих на едни лекции за бременни и там ни агитираха за НУК, много съм доволна от шишетата и залъгалките, ако не бях много бързо щях да се разагитирам.  Wink
Странно ми е, че в България има широки шишета на НУК и тук-там тесни, на които и размера на биберона се различава, а тук широки няма никъде,a са по-удобни според мен. Използвам каучукови биберони, а те се развалят бързо и се налага да ми изпращат от Бг.  Tired

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 22:26 от liliana_R

# 205
  • Гърция
сузи, радвам се, че не съм само аз Wink, вярно че си по-напред, но пък ще разказваш как е минало раждането Wink. Кой август ти е термина?

Прави ли ви впечатление, че повечето бебета тук са родени тази година или аз бъркам?
На всички, които още не са бременни, успех в опитите!

Момичета, като заговорихме за шишета, имате ли впечатление от продуктите на bebe comfort и въобще има ли ги тук? Като цяло, май в Гърция най-популярни са Чико.

# 206
  • В подножието на планината
liliana_R,защо не минете вече на силиконови биберони,по-трайни са(естествено, въпросът е дали ще ги приеме).
Teopr нямам впечатления от бебе комфорт.В България май най-популярни са Авент,Д-р Браун,
Нук,Чико.И по-евтините на Камера(пр.за вода).
Beborina ще се възползвам от предложението за книги. Hug

# 207
Шишетата на Д-р Браун са просто страхотни. Наистина изискват повечко време за почистване заради клапите, но си заслужава. В Гърция ги няма, свекървата праща колети с биберони.
Иначе ако не бяха тези шишета, щях да купя Авент.

beborina, знаеш ли, че имаме вече Prenatal на Родос? Алекс вече е обзаведен с някои неща от там  Simple Smile От кога ги чакам тези магазини, май отвариха и Премам.

# 208
аз ползвам на Чико шишетата-онези дето са под ъгъл
Уж спасявали от колики:)
Колко е вярно незнам ,но наистина дъщеря ми нямаше колики.
А,да и никога не съм ползвала стъклени шишета-нямам и намерение да го правя.
Я,да направим една библиотека.
Аз имам куп книги.
Седят си неизползваеми,което е жалко.
Можем да си разменяме книги.

# 209
Pepelja6ka и Beborina благодаря за бързите отговори момичета - разгледах различните сайтове и странното е, че и voip discount и voipbusterpro предлагат както собствените си програми така и въпросната 12voip - изтеглих си я за проба и позволява еднократен 5 минутен разговор преди да си платиш.Сега се чудя коя от трите пограми да избера, защото условията им са сходни, но не и еднакви...
Pepelja6ka ако си ползвала voip discount - доволна ли си от тази програма? Изчетох им ситните буквички, но не разбрах пак ли 10Е е цената? Не казват преди да се регистрираш Wink
Teopr благодаря че попита - мисля, че се ориентирах от момичетата тук във форума, поне за основните неща, пък на място ще видим за регистрацията и т.н. надявам се да е по-скоро,че разстоянието доста ми натежа...
Лек и приятен ден от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт