OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели! - 2 част

• 11 441
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се и аз.
Благодаря на Верчиту  bouquet

Фрики, веднага да ти кажа при нас какво подейства днес. За гърне и ала бала няма да говоря, че детето снощи едвам с термометър го изходих, а то милото си знае и така напъва......
та за запека - днес настъргах и изцедих сок от круша /цяла/. Резултата - след 1 час детето така се продрисна, че панталонките бяха пълни толкова много, че не се позна и белия цвят на чорапите EmbarassedСтолчето, одеалото на столчето, тапицерията, бодито до врата-бяхме картинка. От утре започвам по половин круша за сок Peace
Ма4о, мерси, ще пробваме и Семпер!

# 16
Верчиту   bouquet

Ели, бравус на вас  Party

Ангелинка, ето малко снимки, има и от вчера. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117456&photo=183  Ако искаш и другите ще ти ги пратя на скайп (delaphone). Въпреки разрешението, не съм ги изтрила Mr. Green

Хайде лека и спокойна вечер на всички ви

# 17
Привееееееет!

И ние не сме от най-редовните, даже не можах да следя много предната тема..  Мачо, беше ми домъчняло за вас, радвам се, че сте добре! И ние ще пробваме сливите на Семпер, щом казваш, че са специални. Ели, аз пробвах да дам круша, изтискана от мен, но Стела не иска никакви сокове, ни купешки, ни домашни. Ами Фрики, какви пюрета да даваме, като то в повечето има картоф и морков?? Ох, ужас с тия запеци, при нас това е основен проблем. Днес купих Нутрилон Комфорт да пробвам, че бил специално за запек, дано да й хареса и да й подейства. Малко ми е съвестно, че пак ще й сменя млякото, докато изобщо изберем някакво пробвахме доста и накрая карахме на Милумил ХА, после Нан ХА и сега това. Странното е, че обикновени не ги хареса ами само ХА. Една док. ни предписа глицеринови свещички, които се слагали 1 мес. всеки ден, после 1 мес. през ден и така сатавало ритъм на детето, но ги няма в БГ, та сега ще ги носим от чужбина. Фрики, при вас не може да ги няма! По-добре да се оправим с Нутрилона де, ама ще видим. Ох, айде чао, че прекалих с нашия проблем!

Благодарности на Верчиту!!   Heart Eyes

# 18
Дела, Hug  bouquet
Пак не си публикувала моя снимка....Разбирам от "меки намеци" Joy

# 19
Дела, Hug  bouquet
Пак не си публикувала моя снимка....Разбирам от "меки намеци" Joy

Е все пак албума е за бебета 6 - 7 Mr. Green Аз попаднах там понеже нямаше как да се изтрия (нали съм в средата).

# 20
  • Някъде в Европа...
Ели, аз отдавна давам круша, изцедена от мен. Не знаех, че не си пробвала, а и аз често съм писала, че това ни помага.
при нас трудността идва от това, че нали Ради не знае как да суче от шише, та дава сока с лъжичка и е някакъв ад. Иначе много му харесва, но понеже не е твърда консистенция като пюрето като преглъща, потича и отсртани на устичката, колкото и малко количество да давам. Много е трудно за мен.
Вилиян, много ще ми е полезна информацията, но и аз нямам скенер  Sad. Единствен начин ще е да си уговорим среща пловдивчанките.

Да се похваля - днес Ради си говореше (най-после) "ко-ко-ко"

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 23:34 от AIR

# 21
Да се разпиша и аз в новата темичка-нали обещах вече да съм по-редовна Blush

Верчиту:   bouquet

Докато бяхме само на кърма и ние имахме проблеми с акането-по5-6 дни го чакахме с голямо нетърпение.За това се принудих да захраня и по-раничко,че ми казаха,че като почнем плодовите пюрета ще се оправим.Е,не успяхме съвсем.Като започнах да я дохранвам-взех Фризовом,че той помагал за запек.Дали от него,дали от това че почнахме вече да си хапваме всичко,почнахме да си акаме най-редовно,дори по 2-3 пъти на ден.Е,количеството и консистенцията не са същите,но като ядем всичко-така е.Да не говорим за миризмата...  Whistling
На всички мами с подобни проблеми-пожелавам да ни последват,пък все някак ще се справят с миризмата!!!  Laughing
Айде лека нощ на всички!Лягайте и почивайте,че утре пак го дават лятно време и пак ще хаймансваме цял ден!

# 22
  • Виена
Добър вечер мами  Hug
 Ние вчера се завърнахме.Беше супер,по цял ден разходки.Доволни сме,а и бебо се представи много добре,спинкаше си в количката и не мрънкаше много.Времето  се развали тъкмо като си тръгвахме.Ето малко снимки,ако на някой му се разглежда http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131387
 Аз също давам на дребко много неща да си опитва,но не му ги сдъвквам с уста,ами му ги мачкам с вилица,ама той горкия като седнем на масата и почва да мрънка и иска при нас и стой с отворена уста,на мама пуйчето сладко.Ама той вече има 6 зъба и се опитва да дъвче.А за тая сметана не можах да разбера(за тия който дават) как я давате и каква,а и защо   newsm78.Няма и да ми дойде на акъла да му дам сметана...
 Днес се замислих над думите на Мишка,че като станели на 10 години и почвали да пушат и да правят неща от който сме ги предпазвали,е да ама според мен пък сега докато са ни под ръка защо да не ги предпаъваме мъниците от вредните неща,и аз не го гледам в саксия,но предпочитам да не го разболявам насила.Естествено,че всяка майка си знае обаче.
 Днес нещо нямам желание да пиша  Sad,наща кака нещо пак е изтинала и е с температура.Малко в повече ми идват нейните болести,от малка ми е такава болнава изпила е де що антибиотик има.От най малкото се разболява.
 Лека вечер на всички  Hug

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 08:45 от Tedito_799

# 23
  • Някъде в Европа...

Докато бяхме само на кърма и ние имахме проблеми с акането-по5-6 дни го чакахме с голямо нетърпение.За това се принудих да захраня и по-раничко,че ми казаха,че като почнем плодовите пюрета ще се оправим.Е,не успяхме съвсем.Като започнах да я дохранвам-взех Фризовом,че той помагал за запек.Дали от него,дали от това че почнахме вече да си хапваме всичко,почнахме да си акаме най-редовно,дори по 2-3 пъти на ден.Е,количеството и консистенцията не са същите,но като ядем всичко-така е.Да не говорим за миризмата...  Whistling

При нас пък стана обратното- докато бяхме на кърма, по 3-4 пъти, а сега 1 път, че пропускаме и дни, а плодовите пюрета са ни основно круша и череша.

# 24
Теди,добре дошла! Оправи снимките!

# 25
Добро утро! Айде от мен по 1  food010

Току що Криско ми беше оставил антракт и гледах снимките! Софийски мами-браво  bouquet! Тедито, твоите нещо не се отварят. Чакаме.И добре дошли отново  bouquet

AIR, направо ме е срам за крушата. Embarassed Аз съм давала само сварени води от сини сливи, от круши, пюре от варени круши и т.н.,без да си дам сметка, че при варене повечето вещества се губят...
за Нутрилон Комфорт и Фризовом - пробвали сме, резултат почти няма Sad

Днес в Пловдив ще е много жега, като каза AIR за среща - айде тракийските мами ако искат на сянка в парка - днес!

Весел ден на всички!

# 26
  • София
Добро утро!
ВерчИтУ, благодаря за хубавата темичка и за усилията  newsm51.
Вилиан, много, много благодаря newsm51! Ако намеря списанието, ще сканирам.
За срещата, много са порастнали бебоците  Hug.
Теди, много са хубави снимките. Порастнали са дечицата  Hug.

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 09:10 от Lovi

# 27
  • Виена
Добро утро  Hug
 Ами уж ги оправих снимките,незнам и аз защо така,като си вляза в профила и вмъкна връзката не се отварят,а като ги намерих без  да съм в профила си и ги сложих стана,странна работа  newsm78.
 Лек ден на всички и от мен  love001

# 28
Теди,видях ги! Много са хубави-браво!!

# 29
eli_gu , така ме обезкуражи, аз много му се надявам на Нутрилона... Ох, дано подейства, иначе ще слагаме от тези глицериновите като ни донесат.

Общи условия

Активация на акаунт