OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели! - 2 част

• 11 447
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Мира, браво на вас!!!! newsm44 Много се гордея!!! smile3521 Нямам търпение да ви гледам!! Слийпи, чакаме отчет и от теб!!!

# 226
  • -
Честито на Мира и нейния мъж! smile3525В Пловдив е мрачно и мокро и днес си седим вкъщи... SadОкото на Мария видимо е по-добре днес и това само от 3 пъти слагане на капки.Преди малко и направих домашно зеленчуково пюре-печена чушка/имам във фризера/,картоф,морков и ябълка.Стана хубаво според моя мъж/аз не опитвам нищо като готвя/но мойта дъщеря не мисли така.Бях тотално отсвирена,стисна устата и това е Twisted Evil
И аз давам Панадол понякога вечер за зъбите,когато положението стане нетърпимо,но се старая да го избягвам,ако не се налага много.Мажа с Калгел,но ефекта е минимален и кратък.
Мила много съжалявам за приятелката ти-бъди и подкрепа и скоро ще си имат пак бебенце HugАир дано Ради да не се ударил лошо-не се ядосвай,всичките мъже една майка ги е раждала... Wink
Оставям ви сега,отивам да гледам филм

# 227
Честитооо Мира ,много се радвам  Hug
Ох чак се развълнувах ,браво , Heart Eyes  bouquet
И да ни напомниш ей ама с големи букви щот съм блейка Mr. Green ,а не искам да пропускам  Naughty
Слийпи чакаме отчет Hug

# 228
Момичета, дайте ми идея за противозачатъчни хапчета.

# 229
  • София
Мира Бравоооо, много се радвам за вас.   smile3501 smile3501 smile3501 И честито за наградата  Simple Smile
Iliana _ аз преди 2 години ползвах cilest (мисля че така се пишеше), но сега има сигурно и по-нови и по-добри.
barabana честито ви 3 -то зъбче, ние още ги чакаме....

Мамите които кърмите - ядете ли ягоди?

# 230
  • Някъде в Европа...

Мамите които кърмите - ядете ли ягоди?

Не!
И когато бях бременна пак не ядох въпреки, че май е нямало  кой знае каква полза  Sad

# 231
Здравейте момичета!
Благун е при баба си и аз имам малко време за компа.
Мира, ЧЕСТИТО!!! Hug
Мила, много жалко за приятелката ти. Моята етърва направи аборт в 3 месец преди 3 години и още на всички ни е мъчно. Дано приятелката ти скоро пак да забременее и да си имат детенце. Подкрепяй я и не спирай да й се обаждаш!
Илиянка, аз не съм пила, но по принцип имам предписани - Логест. Казаха ми, че са едни от най-леките, не се напълнявало и се  препоръчват и за нераждали. На мен ми ги изписаха за регулиране на цикъл, но на своя глава реших да не ги пия. Защо не пробваш със спирала?
Миньонче, радвам се, че се появи!  Hug
Аз да си призная, че се чувствам прекрасно като не кърмя.  Embarassed Така хубаво се наспивам като командировам детенце.  Татито е също страшно щастлив, че ми остава и повече време за него. А на Благовест май не му се разделя с бабите.
На Благовест от 3 дни му готвя и той си изяжда всичко. Реших да намаля малко готовите пюрета за сметка на домашно приготвената храна. Макар че през седмицата имам по-малко време и тогава пак ще прибягвам до спасителните бурканчета на Хип.
Лека нощ и много  Hug !

# 232
mila71-  Много съгалявам и аз за приятелката ти.Дано да успее да го преодолее.Пожелавам и второто/ите да бъдат близнаци Hug
mira sm-Честито на победителите.Припомнини когато дойде времето за гледане.
Ние сме добре.Днес харесах на Кари една надуваема лодка тип кит за да си играе в нея и незбърках,защото е голян кеф.Понеже още не седи съвсем стабилно а тя е подсигурена от всякъде и няма накъде да падне и е много гот.Утре ако ми остане време ще я снимам и ще ви я покажа.
Илиянка- И аз съм за ЛОГЕСТ противозачатъчни.Пиех ги преди да забременея за регулиране на цикъла,но знам че са и най изчистените.
Лека нощ от мен!

# 233
  • -
 Аз хапвам ягоди...до сега не ми е правила реакция към никаква храна слава Богу и дано така да сме.Като бях бременна също ядях и то много-не знам дали съм и създала някакъв имунитет по този начин,дано де Simple Smile
Илияна не мога да те посъветвам за хапчета,но май е най-добре да се консултираш с лекар,за да ти предпише такива.

# 234
[Забравих да допълня че се оказа че най-добрия приятел на мъжа ми е компютъра  Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire идваше ми да го разтрелям.......Желая ви приятна вечер. Hug  bouquet  bouquet

Честито, ще гледам  Peace Следващият път като се опитва да ти говори, му кажи да говори на монитора  Laughing искрено ме разсмя с това  Mr. Green Да си прекарате супер  Peace

Лови, ние зъби нямаме още, но сестра ми Мишо като се изкривеше тотално е давала панадол  Peace

Илиянче, и аз съм за Цилест, макар че доколкото знам, трябва да се отиде на гинеколог и той да те прегледа и така  Tired Макар че и аз преди години си изписах самосиндикално  Embarassed

evelinar - колкото толкова, добре дошла в отбора на не кърмещите мами, мисля че достатъчно се постара  Hug

АИР-че- ще падат нямам страшно  Peace после и от по високо, я пързалки, люлки и т.н.

Да ви разкажа една случка , вчера пращам мъжо да пюрета, той до сега не е купувал, правя списък казвам от кои марки да вземе, точно с цел да не се набута и ми се връща с цялата гама на нестле, с думите жена нещо не можеш да смяташ, каза еди си колко пари пък те ми взеха повече  ooooh! и като видях какво е накупил  Crazy му казах че е взел от най скъпите пюрета.  Laughing Той ми вика ми те хората в магазина разбраха какъв съм шаран и давай  hahaha

спирам после пак ще се включа  Hug

# 235
Добро утро,
лекичко да ви подсетя за изборите днес ,който има възможност да иде да гласува.
За противозачатъчните ще отида на лекар наистина .

# 236
Iliana _ - забравих  doh честит ти нов ник. За изборите, то във Варна времето не се трае от вятър, вече две въжета ми скъса с пране  Twisted Evil

# 237
  • Някъде в Европа...
Добро утро и от мен!
Мира, честитооо! Hug А за мъжете - какво да кажа - мъже... (само дето сме мъжки майки  Twisted Evil)
леля Зеля, и ние сме имали такива случаи с пюретата. Затова вчера заедно с мъжо до склада  Simple Smile
Илянка, доктор ще ти каже най-добре.. Аз съм пила много отдавна едни... newsm78, ама как се казваха... newsm78, после логест
Евелинка, благородно ти завиждам за спането и за това, че можеш да го оставяш при баби. При нас даже татито не може да го преспи. Sad. Друго си е мама да легне до него...  Twisted Evil
Барабана, ето виждаш ли, че пъпчиците са били от претопляне. Браво, че изчезват  Peace. За памперсите - и при нас беше така, във всеки памперс по-малко. Ще се регулират нещата  Peace

Ради е добре след падането (да чукна на дърво). Не е по-поспалив, нито е повръщал. Татито се смее, че му се е отразило на говорните способности, защото почти постоянно си бърбори - ко,ко,го,го, че и па-па, от време на време.
Аз няма да гласувам Embarassed, не съм следила нищо и не съм наясно въобще Embarassed
Днес пак е гадно времето, няма разходки Sad. Дано поне вода да имаме, че вчера пак няамше (тая седмица за 3 ден вече  #Cussing out). Това е. Лек ден ви желая!  Hug

# 238
Добро утро. Това моето поспаливо дете днес направо ме разби. Събуди се в 9 без 10, а снощи заспа в 9 и половина. Да си призная даже си помислих, че може да има температура, но нямаше.
Страшно ме разсмяхте с тия татковци, кой с най- добрия си приятел, кой с находчивия си пазар Joy
Тук вали като из ведро, явно отново ще пропуснем разходките, не ме свърта вече вкъщи.
За изборите- хубаво е да се гласува, но ако продължава да вали така, аз няма да мога дори да се добера до квартала, в който трябва да гласувам.
Айде дано поради лошото време да се включат повече мами.

# 239
Ето ни и нас Hug
Подивяваме втори ден в къщи от това гадно време Crazy
И аз няма да гласувам ,не са ми много ясни тез евро депутати  Thinking
А ма ми е голяма калпазанка малката бубана,в паяка като я сложа много ми къса цветята бре Rolling Eyes.С каката нямах такъв проблем а това малкото все там ходи  Crazy,ама и каката и е съучастник ,вместо да я маха като я види стои и и се кефи как шмули ooooh!
Зелче отдавна се отказах да пращам мъжо на покупки /било за вкъщи или децата/ винаги има нещо или забравено или взето друго а не това което съм казала Grinning Mr. Green
Ох ще бягам да оправям положението че каката пак я размята като скъсан вестник Sick Joy

Общи условия

Активация на акаунт