OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели! - 2 част

• 11 449
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Eй, забравих да ви кажа: вчера бяхме до един детски магазин и сложихме Ради в една проходилка там и той като писна Shocked и това остава сега - да не иска в проходилка  Shocked В кошницата не щеше, в кенгуруто въобще, в количката се сърди понякога. Това остава и в проходилка да не му харесва  Shocked
Взе и много да се сърди. Обръща се по корем, забучва главата, вирва дупето и реве, без да вдига главата. Когато не е закопчан и 2в количката го прави този номер Rolling Eyes
Само да ти кажа, че и Криско пищеше /около 20 слагания в паяка/ и като се сети какъв кеф е да си седи прав, а от няколко дни и да щапърка не мога да го изкарам докато не ми помете всичко от масата и от секцията, докъдето стигне. Разбира се му омръзва след 15-ина мин., но пак е нещо, мога например да просна прането или да се изкъпя...

# 271
Хоп и аз.Сватбата мина добре,но след това на диското беше каквото беше Drunk Когато излизахме от църквата видях да влиза следващата булка която носеше кученце което беше облечено и то като булка много ми хареса smile3521
честито на Мира.
Илианка и моя се поти даже в момента го бутах по главичката и е мокър,а е с една много тънка пелена.
И Краси плачеше отначалото в паяка,но сега ела да го видиш кеффффф.Като казах паяка да се оплача от него.На Джордани и изобщо не е маневрен и е с 4 колелца,а знам че повечето са с 8 ,нали? newsm78.Аз с ръка едвам го завъртам.Толкова ме е яд,че и хич не е евтин.

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 23:49 от tasi

# 272
Забравих ето и една снимка само ,че другите фотографа не ги е дал още:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83323&view=1&photo=57

# 273
  • Откъм Варната
Ух че сте изписали докато ни нямаше, не можах да прочета всичко, бебо не ме оставя на мира

За глутена от 2 дена давам на Митака да ръфа малка коричка хляб, май му харесва защото ръфа настървено, дадох му да смуче и едно парченце шпек салам, като разбира се го държа да не го налапа, и после на малки парченца изяде 1 четвърт, ама няма да давам повече защото кой знае какви гадости има в тез салами, вече седи седнал и като го държа за ръце и прав, но развновесието му куца още, но ще се научи, тез дни ще му купя и гърне да свиква с него

Ягоди ще ям, като бременна се пръснах да ги ям и сега пак ще е така, ама на Митака само през кърмата му се полагат

Бубата не мога да му я забеля все една такава отпусната стои, а като стане и ме опикава и не ми се занимава, само се мъчи детенце, за сега само почиствам и няма проблеми, като му дойде времето ще се забели

# 274
Kaлина, сега трябва да пазя мъжът ми да не прочете поста ти.. той от кога има  мерак да ходи с Михаил за риба и да си ръфат там хляб и салам

# 275
  • Откъм Варната
Kaлина, сега трябва да пазя мъжът ми да не прочете поста ти.. той от кога има  мерак да ходи с Михаил за риба и да си ръфат там хляб и салам

То и мойто мъж е рибар, ама без въдица и само с мераци, все му се ходи ама все не стига до там, наскоро се замислих да му подаря една въдица, ама хич не ги разбирам, тука има една позната дето имат такъв магазин до нас, ще взема да отида да видя как са и лятото да го оборудвам и да ходим за риба той ще си лови, а аз ще си пека пържолки и ще си пия биричка  Mr. Green

# 276
Добро утро и от нас Hug! И ние се позагубихме, но сега решаваме жилищни проблеми и нямам достатъчно време, както и да е:
Днес е празникът на св.св. Константин и Елена и по този повод ви черпя Wine Glass beer3 beer  food010 cook cook, а за децата Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle

Поздравявам и всички празнуващи newsm51

Весел ден на всички!

# 277
  Честит имен ден на всички именници! Да са здрави и щастливи, а името им да се прочуе по света!!!

# 278
  • София
Здравейте!
Честит имен ден на eli_gu и на кака Елена на Теодора_К и на всички именници, които празнуват днес! Да са живи и здрави!
Моята малка бебка нещо не е добре, носа й тече, много плаче. Цяла нощ съм я носила, не иска да лежи. От носа й тече прозрачен секрет. Мисля че са зъби. Горкичката така се мъчи. Много ми е мъчно.   Cry

Събуди се пак, после ако имам възможност ще пиша повече.

Приятен ден ви пожелавам, въпреки дъжда!  Hug

# 279
Здравейте момичета!Най-накрая намирам време да пиша-добре че и времето е лошо Laughing
Има много новини около нас...последно писах че не искаме да ядем и това беше голям проблем,защото продължи почти седмица-по 1-път на ден ядеше ,най-много два и бях ужасно притеснена.
После поболедувахме малко-кашлица,сополи и на края оченцето ни се възпали-абе с една дума нищо не ни подмина. Tired
Паднахме и за първи път от спалнята #2gunfire и вече бях в шок.За щастие от падането нямаше последиции бързо отшумя,оздравяхме за 4 дена,а оченцето -веднага с Tobrex и то за 2 дни беше минало.
Дано не ме корите,но си позволих да и пробия ушите-за да спрът да я мислят за момче Laughing,а и исках докато не разбира и  е малка да го направя.Сега не мога да се нарадвам-голям бонбон е с тия обици.
Другото с което искам да се похвля-имаме две зъбета Joy(долни предни)и двете пробиха едновременно,и това явно се оказа причината за загубата на апетита.Направо съм пощуряла от щастие-голям мерак ми беше да излезе поне едно...а те ...двечките Hug
На консултацията ни казаха-8,450кг и 68 и половина см.Качили сме 250гр Blush ни сме порастнали 4см и половина .Доволна съм,пак е нещо.
Това са при нас новините-и ние като всички използваме времето и сме по разходки-показваме вече голи кълчици и се кефим на слънцето.Накупихме сукмани,рокли,сандали,фиби.....абе с гордост кипря малката госпожица.И лятна количка купихме,но не съм качвала снимки за да я покажа....Майчета малките бонбони растът много барзо-как мина само половин година  bouquet
На празнувашите -Честото!
И Наистина ни липсвате но ...не съм от организираните хора и рядко ми остава време.Много целувки на всички.
ето го и бонбона на мама
http://images17.snimka.bg/002826091.jpg

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 12:15 от mami4ka

# 280

Дано не ме корите,но си позволих да и пробия ушите-за да спрат да я мислят за момче Laughing,а и исках докато не разбира и  е малка да го направя.Сега не мога да се нарадвам-голям бонбон е с тия обици.
Peace
Точно ,дори когато и ги пробихме/защото и ние свършихме тази работа Mr. Green Heart Eyes/ влиза една и пита "Ауу това момченце ли е или момиченце" Shocked,попитах я ако е момче ще му пробия ли двете уши Twisted Evil

# 281
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!!!  bouquet

mami4ka - сладурана е госпожицата!!! Странни хора има - нищо момчешко не виждам, тези очички, има си напълно момичешко излъчване. А за корене, защо??? Нищо лошо, въпрос на вкус и желание на майката. Аз мисля да оставя пробиването като порасне, ако пожелае.

tasi - чудесни сте!!!

Любопитка - истински се размях на случката!!! Laughing

Калима - и аз мисля като станем на 7 да започна лека по лека с глутена и месото, но да видим. Дано нямаме проблеми.

При нас нищо ново, много трудно заспиваме вкъщи, но я свиквам, оставям я на спалнята, влизам, говоря, целувам, галя и пак излизам и така докато заспи. Става, но трудно, свикна навън и сега в лошото време................
Как ще я свикна в нейното легло обаче незнам.??? Като новородено беше по - лесно със заспиването от сега.

Ами до скоро!

# 282
^buba^...... то и при нас се получава същото.Уж с обици и пак питат..слепили са сички???? newsm78
Облечена в розово и казват:"брех че хубаво момченце-истински мъж"...хахахаха
Направо  #2gunfire
Таай че ми е познато ама тя ще им разкаже играта като порастне JoyОще веднъж  ви желая лек ден  bouquet

# 283
  • София
Здравейте и от мен, влизам за да почерпя за именният ден на Константин. Честито  и на всички именяци!

Честит имен ден на eli_gu и на кака Елена на Теодора_К, да са здравички и успех в начинанията newsm51.
Мами4ка, и при Косето това е причината за неяденето. Направо ми идва да хвана гората. Някакъв ужас е. Вече избиха долните два, но чакам и горните. И то се мъчи детето. А и тези зъбки не можаха ли един по един да избият, а и четирите на куп Crazy.

# 284
Честито на именниците днес.Да са живи ,здрави  и любовта да е вечно тяхна спътница lovekiss cheers
При нас нищо ново ,чакам дъжда да спре и хай де на вън че не ни свърта Crazy
А бе много съфорумки липсват Thinking, Херич,Кръци де се губят в това лошо време newsm78

Общи условия

Активация на акаунт