С какво ви дразнят хората? - тема №7

• 4 899
  • 117
  •   3
Отговори
# 45
Имам позната, която ми праща гласови, 80-90 % е “ ъъъ..., аааа..., ъъъ..“ , защото или шофира, или работи..., и аз не ги слушам Smiling Imp

# 46
  • София
Много мразя някой да джвака дъвка наоколо. Притеснително много хора дъвчат дъвката с отворена уста, направо съм се изумявала

# 47
  • SF
Да, много ми е неприятно това дъвчене на дъвка или храна с отворена уста. Предполагам, че е свързано и с някои физически дефицити - например затруднено дишане през носа поради синуси, прегради и други особености, и не може да се контролира, но ми е неприятно.
Даже се впечатлявам от футболистите, които повреме на изпълнение на химна на собствената им държава дъвчат дъвка, а камерата минава близо през лицата им.
Някои хора водят разговори точно докато се хранят.

# 48
Някои хора освен, че говорят с пълни усти, като лапнат следващата хапка и продължават да сумтят, ъм-кат и хъм-кат, да не си помислиш случайно, че разговора е приключил.

# 49
  • София /Абсурдистан
Дразни ме силен шум, независимо кой го произвежда. Дразнят ме и  хората, страдащи от словесна диария.

# 50
  • Glasgow
Нали в няколко поредни теми мрънкам колко ме дразни, че хората ядат навсякъде и по всяко време, имам нов топ, от Уимбълдън, жената пред Анди Мъри и принцесата на Уелс🤦🏻‍♀️
Скрит текст:

# 51
Жените да не си връзват косите когато се хранят. Лошо ми става.
И за мъжете и жените да са с шапка на масата. За мен и околните е знак за неуважение към хляба.

# 52
  • София
Дразни ме силен шум, независимо кой го произвежда. Дразнят ме и  хората, страдащи от словесна диария.
И аз съм така. И във форума не чета дългите постове. В 99% от случаите всичко може да се каже много по-кратко.

# 53
  • София
А мен пък като цяло ме дразнят аудио съобщенията. Пиша си с някого и понеже го домързява да пише - записва се. Да, ама аз пък примерно не мога да слушам в момента. Или трябва да го слушам после или да си сложа слушалките специално за това.
Мляскането и хрупането са ми в топ 3 непоносими звуци. Направо на агресия ме избива.

# 54
Добавям и сърбането.. Седнеш някъде на заведение и някой до теб си е поръчал супа и се започва едно сърбане.. Ужас.

# 55
Дразнещо е злорадството,защото няма никаква логика в него,освен че злорадстващия се е почувствал по-добре (дали,обаче?) за пет минути. Например,уволнили са ви от работа и колегата ви злорадства. Защо?! Поради това че злорадства,шефът няма да му вдигне заплатата,няма никакви ползи да му донесе. Но злорадства.

# 56
  • here and now
Ами човещинка. Той и да съчувства, пак няма да те върнат на работа, та все тая.... Mr. Green

# 57
  • Deutschland
Дразнят ме хендмейд продавачки, които не слагат цена на стоката си. Питаш и в отговор " Пишете на ЛС". Ами няма как да пиша или да ми пишете, защото съм блокирала всички лични съобщения от хора, които не са ми в приятели. Толкова ли е трудно да напишеш 5, 10, 50€?

# 58
  • SF
И мене ме дразнят липсата на цени.
Особено във фейсбук с това ЛС... Те получават по 200 съобщения на ден "Цена?" Дали им е приятно това? И си представям как ще успее да отговори на всички.
Пък и винаги може някой данъчен да им пише Цена?

# 59
С ръка на сърцето това ми е най- противната група "специални". Защото реално са най- неспециалните (...)
(...) ама като каже някой "то е детенце", ми излиза алергия на мозъка. Все едно не стъпва по същите мръсни улици, все едно ако е агресор на 10 и мъчи животни, на 20 вече ще е нормален без никаква намеса и т.н. Или мамичка да бута хората, те да се постелят да мине.
Самозабравили се простовати женици са това.
Дразнят ме такива, които оставят децата си да дивеят и да цапат и после не чистят и не подреждат след тях - в ресторанти, във входове, асансьори, дворове - общи пространства - а ги превръщат в детска кочина.

Последна редакция: пн, 06 юли 2026, 11:04 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт