С какво ви дразнят хората? - тема №7

• 24 545
  • 488
  •   1
Отговори
# 480
Винаги съм помнила номерата на всички коли в семейството. Не че полагам усилия, просто ги запомням. На някои не помня буквите, но моят номер си го помня. Най-малкото, за да не пратя грешен смс за паркиране и да ме закопчаят.
Моята кола е относително рядко срещана, не е от масовите модели. Веднъж бях паркирала пред една банка, има място за 5-6 коли на клиенти. Свършвам работа, излизам, отивам при колата и гледам, че е много мръсна. Гледам и, че е леко ударена на едно място. Тогава я държах на платен паркинг и яко се ядосах. Хем напрашена, хем и ударена. Извадих мокра кърпичка и изтрих удареното място, за да видя пораженията. В следващия момент погледа ми пада на моята кола, паркирана през едно място.
Баща ми също паркираше до друга кола. Според мен, мъжете са по-рационални и смятат, че ако паркират хаотично, ще се загубят доста паркоместа.

# 481
Ако всеки си паркира в очертанията, нищо не се губи. Ей това ме дразни, когато някой с една кола успее да заеме две паркоместа. Не знам тия хора не гледат ли, или не ги интересува. Даже съм чувала, че някои нарочно паркирали така, не помня защо.
Но ако паркирам на поляна или място без очертания, и аз спирам до последната кола, точно за да не се губи място.

# 482
Заради всички, излизащи с трясък, блъскайки с вратата си (или с количките за пазаруване) съседните коли до тях.
След пазаруване, преди да си тръгна, се "почерпвам" с някое десертче, и наблюдавам през това време наоколо. Масово е това.
Не, не паркирам на 2 места.

# 483
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Заради всички, излизащи с трясък, блъскайки с вратата си (или с количките за пазаруване) съседните коли до тях.
След пазаруване, преди да си тръгна, се "почерпвам" с някое десертче, и наблюдавам през това време наоколо. Масово е това.
Не, не паркирам на 2 места.
Аз един път го и усетих това тряскане. Натоварила съм си колата, говоря по телефона, до мен паркира един господин, отвори със замах, неговата врата се заби в моята, аз го гледам стъписано ?!?, този - "Ми случва се сега, извинете..."

# 484
  • Deutschland
Днес отстъпих пред възрастен човек да мине пръв през вратата на един магазин и ми се разкрещя. Ама зверски. Закво ми даваш път, ма, аз да не съм инвалид? Е, честно, едвам се стърпях. Отстрани гледат и се подхилкват. От жегата ли полудява народа?

# 485
Това ми напомни за един случай преди 3 месеца,когато с дъщеря ми трябваше да стигнем до далечен квартал с градския транспорт и питахме на гишето за билети.До нас възрастен мъж крещеше и обиждаше дамите,че нямат да му върнат от 20 евро и ругаеше.Ние говорехме с другата жена и детето ми го помоли да бъде по-тих,защото нищо не чуваме.От там той я подхваща-пикло вчерашна,ти на мен ли ще казваш какво да правя.Попитах го това ли е добрия пример,които учи децата на възпитание и той ми отговори-да,аз съм на 75г и тя не бива да си позволява това.

# 486
Доста възрастни хора са крайно неприятни, невъзпитани и т.н.

# 487
Това ми напомни за един случай преди 3 месеца,когато с дъщеря ми трябваше да стигнем до далечен квартал с градския транспорт и питахме на гишето за билети.До нас възрастен мъж крещеше и обиждаше дамите,че нямат да му върнат от 20 евро и ругаеше.Ние говорехме с другата жена и детето ми го помоли да бъде по-тих,защото нищо не чуваме.От там той я подхваща-пикло вчерашна,ти на мен ли ще казваш какво да правя.Попитах го това ли е добрия пример,които учи децата на възпитание и той ми отговори-да,аз съм на 75г и тя не бива да си позволява това.
А детето ли е говорило на гишето, че нищо не е чувало 😂😂😂 не че много хора не са изперкали, но действително е странно дете да прави забележка, ако говорим за малко дете.

Последна редакция: сб, 22 авг 2026, 21:12 от Linda*kiss

# 488
Говоря за пунктовете за продажба на билети и карти,гишетата са две една до друга и едва ли не трябва да си пъхнеш главата за да чуеш какво ти казва жената.Мъжа крещеше,докато до нас другата жена ни обясняваше кои автобус да хванем за да стигнем до мястото,което трябва.Дъщеря ми като видя,че не можем да се чуем просто го помоли да говори малко по тихо.На 12г е.

Общи условия

Активация на акаунт