С какво ви дразнят хората? - тема №7

• 24 555
  • 488
  •   1
Отговори
# 465
Няма да казвам колко коли сме имали,  и имаме в момента,  но главата ми е пълна с номера на коли, че и датите на данъка им знам, на застраховката... Joy
Но, си имат и имена Grinning
Моята е с RQ в номера, кказва се Ракел, на ММ е NO- Нуно..... Joy

Колата си на паркинга, няма как да изгубя- винаги е най- прашната Blush

# 466
Жени, които не си мият ръцете в тоалетна. Колко ли мърляви и гнусни трябва да са, ако не го правят даже когато има хора около тях.

Последна редакция: пт, 21 авг 2026, 09:28 от Linda*kiss

# 467
Същото важи и за мъжете.

# 468
Същото важи и за мъжете.
Масово е при мъжете. Явно си мислят, че са им златни, а по златото бацили няма Close

# 469
Ако е за хигиена, аз се дразня от хора, които ядат без да си измият ръцете, а ако ти откажеш те гледат като някакъв откачалник.
Примерно - черпене в офис.

# 470
На нас номерът на колата е рожденият месец на сина и рождената година на дъщерята. Няма как да ги сбъркам! Simple Smile

# 471
Е как може да не си знаете номерата на колите. Ако трябва да платите някъде за паркинг, нали трябва да си въведете номера, два пъти да го въведеш ще го запомниш. Не е 10 цифрен все пак.
Ами аз лично зная цифрите, че са лесни, 135, но преди тях има четири букви, XCZD. Не помня как са подредени! Затова винаги си припомням, или директно снимам, ако ще плащам паркинг. Мисля, че е CZXD, но не съм убедена…

# 472
Е, дори да не ги помни човек като се доближи до някоя кола и погледне ще има представа неговата ли е. Аз буквите обръщам понякога. Дори и на непознати като видя номера знам кой е, но ако трябва да го рецитирам, не мога☺️

# 473
  • Down south
Номерата не поглеждате ли?
Ами не, защото не го знам.
Проближавам се и хващам дръжката, очаквайки, че дистанционното в чантата ми ще я отключ. Като не успея, чак тогава поглеждам вътре.
Моят цеят не е популярен,.

# 474
Аз помня не само на моята, но и на мъжа ми(а те са няколко) и на сина ми, отделно помня номера и на старите ни коли. Не го правя нарочно, просто ги помня. И егн-тата на всички зная.

# 475
Аз не съм шофьор, но имаме две коли, но на които не зная номерата. Тази на сина ми често я бъркам с друга, идентична, само по първия номер я различавам. Веднъж ще пътуваме за къщата извън града, носим по ред багаж, кой каквото вземе. И вече след като съм пренесла една чанта, нося тава с баница, отивам и дърпам вратата, не се отваря. И  готова да се сопна защо на всяко влизане /излизане заключва, гледам синът ми стои през две коли. Докато се чудя какво прави там, не се виждаше до коя кола, осъзнавам, че съм дърпсла вратата дори не на другата идентична кола, а пак същата марка, но съвсем друг модел, на едно момче, което работи в отсрещния фризьорски салон. Добре че не ме видя.

Номера на коли не помня, на сина ми само заради другата кола съм запомнила първата цифра. Обаче първата ни семейна кола, която мъжът ми купи, разпознавах безпогрешно и знаех номера от първия ден. Просто ми се наби в главата, поради следното:Нали сте чели "Моята автобиография" на Бранислав Нушич ? Там се казва "Биографията на мъжа започва с раждането и завършва с женитбата" Е, на тази кола първите две цифри бяха годината на раждане на мъжа ми, а другите две-последната му ергенска година Joy

# 476
  • Пловдив
Номерата не поглеждате ли?
Не. Аз съм заплес. Ти остави номера, аз и по марката не се заглеждам, като видя черен ван и готово - моя е. Мда.

# 477
  • here and now
Аз в мунската тема съм писала, как платих винетка на чужда кола, щото толкова помня. Големият резил е , че номерът ми е лесен 4555 да речем, но платих на 4445. Обаче се оказа, че има и други като мен, защото някой пък беше платил моята. Сега уж го знам, но чета от талона за вски случай.

# 478
Joy сигурно, баш мунчото, с огледалният на твоя номер Joy

# 479
  • here and now
Не знам, може и някоя буква да е объркал... Но да е жив и здрав човекът, че се чувствах като най-голямата идиотка на света, а се оказа, че не съм само аз...
И по темата.... Дразня се на себе си и нерешителността си. Рядко ми се случва, но от няколко месеца се колебая за нещо и ми се ще да взема да го направя най после, но постоянно си поставям препятствия...
И такива дълго колебаещи се хора също ме дразнят де, и то особено за елементарни неща....

Общи условия

Активация на акаунт