С какво ви дразнят хората? - тема №7

• 37 104
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
В Кауфланд и Лидл не стъпвам често, но ме дразнят продавачки в малки магазини, които вървят след клиентите и постоянно ги притесняват с въпроси. Като бях в България, влизаме с мъжа ми в един китайски магазин, че децата искали не знам какви писалки с Хелоу Кити. Едната продавачка моментално се лепна зад гърба ми, буквално й чувах дишането. Да помогна ли? Да, не ми пречете, ако обичате. Нито ще открадна нещо, нито ще счупя, просто ми пречите да си избера.
Не се получи и просто излязох. И това се случва масово в малки населени места.
Охраната по веригите даже няма и да коментирам. Навсякъде наслагали бабанки, все едно продават златни кюлчета, а не картофи и кисело мляко.

# 751
Да, и аз само се изнервям от това, че са ми разместили обичайните продукти, фитилясвам и си излизам без нищо. Като не ме уважават да ми запазят удобството, при конкуренцията ще ме обслужат.
Сигурна съм, че след това те фалират в мъки, съборени от моето некупуване... Wink

е да де, а пък мен точно това ме дразни, че Въпреки моят инатлив саботаж, тази тъпотия явно работи (имат си статистики) и просто продължават да го правят.

добавям, че ме дразнят всички ап-ове на веригите. Някога, поради някаква причина, често е отстъпки/намаления съм ги свалила. Ползвам ги само и единствено, с идея ако случайно закача някое намаление, но то не са купони, то не са игри, то не са чекове и чудеса, в които не знам някой губи ли време да чете, наглася предварително.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 10:44 от фаастък

# 752
Първоначално се изнервям, но след 2 ходения вече знам, кое къде е и не ми пречи. Но аз съм пишман клиент. Ходя със списък и много рядко пазарувам нещо извън списъка, тъй като промяна в списъка е свързана и с промяна в плана за поне 2 готвения. Нямам наблизо нито пазари, нито малки магазини, та си пазарувам всичко от супермаркета, не разбирам дразненето от приказките на хората за промоции. Просто ми минават покрай ушите.
Казах, че ми е смешно - за мен е типично за малко празнички хора. Просто може да се говори за нещо по-интересно.

Разместените рафтове не ме дразнят - не ми е трудоемко, нито сложно да намеря каквото търся. Те си следват някаква логика - консервите няма да са на дългия шанд с алкохола.

# 753
Метро като разместят си е проблем. Постоянно променят нещо в моя, а там е огромно.

Общи условия

Активация на акаунт