Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 57 978
  • 840
  •   2
Отговори
# 825
Ясно, значи можеш да си влизаш в акаунта.Не е като да са те блокирали напълно

# 826
  • София
Ясно, значи можеш да си влизаш в акаунта.Не е като да са те блокирали напълно

Да, само не мога да платя.

# 827
Пробвай да смениш метода на плащане.Може да са ти блокирали самата карта.Опитай да платиш с друга карта или чрез PayPal, Google Pay или Apple Pay

# 828
Днес пуснах поръчка с връщане на кредит , като ми приспаднаха наличния баланс и не ми начислиха доставка което е супер ,артикулите са едни и същи но от различни продавачи

# 829
Здравейте, може ли мнения за кафемашина. Гледам тези където са с адаптерите, чудя се дали ще прави хубаво кафе. Нещо не се решавам да поръчам, заради гаранцията, ако стане нещо. 🍀

# 830
В момента, от който и профил да купя 1 чифт сандали, крайната цена е еднаква. Махнаха това за половин мито.

# 831
  • На изток от Ада
Здравейте, може ли мнения за кафемашина. Гледам тези където са с адаптерите, чудя се дали ще прави хубаво кафе. Нещо не се решавам да поръчам, заради гаранцията, ако стане нещо. 🍀
аз взех  https://share.temu.com/t9gYetWxnjB доволна съм. Пробвах я с два вида капсули. С кипон я взех

# 832
  • София
Пробвай да смениш метода на плащане.Може да са ти блокирали самата карта.Опитай да платиш с друга карта или чрез PayPal, Google Pay или Apple Pay

Пробвах всякакви варианти с кредит и без.

В момента, от който и профил да купя 1 чифт сандали, крайната цена е еднаква. Махнаха това за половин мито.
Акаунта без мито си е все така.

# 833
Пусни я тази жалба (appeal) и виж какво ще стане.

# 834
  • София
Нали писах, пуснала съм я, точно са ми отговорили.

# 835

Момичета, имате ли представа защо ми начислява мито или там както се казва новата такса за всеки отделен артикул, макар че поръчвам от един и същи вид - обици? Можете ли да ме посъветвате как да постъпя - поръчката ми се оскъпява двойно така, те са евтини иначе.

# 836
  • София

Момичета, имате ли представа защо ми начислява мито или там както се казва новата такса за всеки отделен артикул, макар че поръчвам от един и същи вид - обици? Можете ли да ме посъветвате как да постъпя - поръчката ми се оскъпява двойно така, те са евтини иначе.
Нищо не можете да направите. Търсите обици с една такса, играчка е Mr. Green

# 837

Гледай описанията дали съвпадат.

# 838
  • София
защо ми начислява мито или там както се казва новата такса за всеки отделен артикул, макар че поръчвам от един и същи вид - обици?
Зависи от какво са изработени - сребро, друг метал, пластмаса, стъкло, дърво, вложени ли са камъни и от какъв вид и т.н.

# 839
Нали писах, пуснала съм я, точно са ми отговорили.

Тему са толкова толерантни при връщанията, че много трябва да си изнагляла за да те блокират. Но пък може да направиш нов акаунт и да поръчваш от там предполагам.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 00:05 от atom3

Общи условия

Активация на акаунт