Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 6) ЮЛИ

• 57 888
  • 838
  •   8
Отговори
# 825
Ясно, значи можеш да си влизаш в акаунта.Не е като да са те блокирали напълно

# 826
  • София
Ясно, значи можеш да си влизаш в акаунта.Не е като да са те блокирали напълно

Да, само не мога да платя.

# 827
Пробвай да смениш метода на плащане.Може да са ти блокирали самата карта.Опитай да платиш с друга карта или чрез PayPal, Google Pay или Apple Pay

# 828
Днес пуснах поръчка с връщане на кредит , като ми приспаднаха наличния баланс и не ми начислиха доставка което е супер ,артикулите са едни и същи но от различни продавачи

# 829
Здравейте, може ли мнения за кафемашина. Гледам тези където са с адаптерите, чудя се дали ще прави хубаво кафе. Нещо не се решавам да поръчам, заради гаранцията, ако стане нещо. 🍀

# 830
В момента, от който и профил да купя 1 чифт сандали, крайната цена е еднаква. Махнаха това за половин мито.

# 831
  • На изток от Ада
Здравейте, може ли мнения за кафемашина. Гледам тези където са с адаптерите, чудя се дали ще прави хубаво кафе. Нещо не се решавам да поръчам, заради гаранцията, ако стане нещо. 🍀
аз взех  https://share.temu.com/t9gYetWxnjB доволна съм. Пробвах я с два вида капсули. С кипон я взех

# 832
  • София
Пробвай да смениш метода на плащане.Може да са ти блокирали самата карта.Опитай да платиш с друга карта или чрез PayPal, Google Pay или Apple Pay

Пробвах всякакви варианти с кредит и без.

В момента, от който и профил да купя 1 чифт сандали, крайната цена е еднаква. Махнаха това за половин мито.
Акаунта без мито си е все така.

# 833
Пусни я тази жалба (appeal) и виж какво ще стане.

# 834
  • София
Пусни я тази жалба (appeal) и виж какво ще стане.
Нали писах, пуснала съм я, точно са ми отговорили.

# 835

Момичета, имате ли представа защо ми начислява мито или там както се казва новата такса за всеки отделен артикул, макар че поръчвам от един и същи вид - обици? Можете ли да ме посъветвате как да постъпя - поръчката ми се оскъпява двойно така, те са евтини иначе.

# 836
  • София

Момичета, имате ли представа защо ми начислява мито или там както се казва новата такса за всеки отделен артикул, макар че поръчвам от един и същи вид - обици? Можете ли да ме посъветвате как да постъпя - поръчката ми се оскъпява двойно така, те са евтини иначе.
Нищо не можете да направите. Търсите обици с една такса, играчка е Mr. Green

# 837

Гледай описанията дали съвпадат.

# 838
  • София
защо ми начислява мито или там както се казва новата такса за всеки отделен артикул, макар че поръчвам от един и същи вид - обици?
Зависи от какво са изработени - сребро, друг метал, пластмаса, стъкло, дърво, вложени ли са камъни и от какъв вид и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт