Искам да кажа... (244) през ЮЛИ

• 30 142
  • 780
  •   9
Отговори
# 765
Добро утро, и ние сме на морето, супер е, с изключение на моето здраве е, но така ще е. Досега имаше вятър, но днес е по-лек. Поздрави! 😘🥰

# 766
  • Germany
Добро утро!
И аз станах преди алармата, ама не се чувствам наспана. Вчера беше лудница в работата, а днес ще е пак адска жега. Направо не знам как ще избутам. В петък го дават да вали и да разхлади. Дано не се наводним пак. Уж уплътниха прозорците в мазето, ама колко ще е ефективно никой не знае. Мъжа ми заминава за един дълъг уикенд за Барселона и много се надявам да не се налага да рина вода сама.
Хубав ден на всички!

# 767
  • София
Добро утро!
В нашата част на града имаше адски задръствания сутринта, заради катастрофа на пътя. 15 мин ги минах за 50 мин. За щастие поне при катастрофата този път няма пострадали.
Много готини снимки видях! Green Heart
Сави, наслаждавай се и дано скоро да се похвалиш и със здравето!
Али, дано оплакването ти е нещо временно и отшуми!
И на мен ми се прииска днес да съм в Бургас! Духом ще бъда с вас! Kissing Heart

# 768
Сави, енджой!

Роди,  едва ли. Аз съм с 6 диоптъра късогледство,  имам и астигматизъм,  вероятно вече и недовидя на близо... Ще видим какво ще каже док и ще мисля сигурно за лазерна корекция,  защото очила постоянно няма да нося определено.

# 769
Момичета, моля някоя от вас да се заеме с новата тема. Аз имам големи неприятности и не съм в кондиция да влизам, да чета, да пиша и да пускам теми. Извинявам се за което. Не съм добре психически и не ми се говори, но знаете, че си ви обичам и ще се върна когато се почувствам по-добре и си наредя нещата. ❤

# 770
Anyyyone, скоро да се завърнеш по-добре от всякога. Ако имаш нужда, пиши, насреща сме, може и на лични, за да не става достояние историята ти на всички, които четат тук.

# 771
Ени, на разположение съм, ако имаш нужда 🤗

# 772
  • София
Енко гуш, пиши да помагаме. ❤️

# 773
  • Бургас
Ех, Ени, тъкмо днес щях да те питам какво стана с морето. Ако смяташ, че може да помогнем с нещо, всички или някоя конкретно, тук сме.

Тема не знам как се пуска, дано някой е наясно.

# 774
  • Телиш/Плевен
Ени, насреща съм и аз, ако имаш нужда Hug Пожелавам ти нещата да се наредят по най-добрия начин и скоро да се завърнеш с добри новини. Heart
За темата няма какво да мислиш, със сигурност ще има кой да поеме щафетата. Ама и да няма, не е проблем, пускала съм я преди години, ще я пусна и сега, ако се случи така, че няма желаещи. Не го мисли това, с теб сме и ще те чакаме. Heart

# 775
Ени, кураж и сили! Тук сме!
Селесте, поздрави на групичката ви!
Али, има толкова красиви рамки за очила..., но 6 диоптъра са си 6 и е време за корекция.
Сави, въпреки болежките да се израдваш на морето и ваканцията.
Ох, да измрънкам, че храната ми хич не е режимна, а и мен ме чака почивка, съответно храна в изобилие и вино в нормални граници...

# 776
  • Бургас
Але, ММ е като теб, от известно време е с мултифокални/прогресивни лещи и е много доволен.

Сави, приятна почивка!

Отметнах си работата от вчера, измих прозорците в хола, пердето и щорите след малко ще са готови за закачане. За днес толкова. С това темпо докато мина навсякъде и ще е станало Коледа Joy

# 777
  • София
Мари, на есен ще е режимна само на тиква. Kissing Face
Ени, стискам плаци бързо да отмине, каквото и да е! Насреща сме! Purple Heart

# 778
  • София
Ени, дано всичко се нареди по-възможно най-добрият начин за теб! Пиши, когато си готова.
Ние бяхме навън, Гоги хапна и е време за сън. Жегата се завръща..

# 779
Али, има толкова красиви рамки за очила..., но 6 диоптъра са си 6 и е време за корекция.

Маре, то не е въпроса в красотата. Аз имам и са хубави, просто ми е адски неудобно с тях. Пречат ми, пипам ги, замъгляват се. Аз шофирам много и трябва и слънчеви, па да ги сменям. Не. Ще видим какво се е доповредило и ще обсъдя с лекарката си вариантите за корекция и лещи.

Общи условия

Активация на акаунт