ЛИДЛ - 201 Лятна тема

• 92 928
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 440
Отбелязах със сърце някои от купоните за 1 цент, но как мога да ги виждам в любими? Рових из приложението, но не намирам такава категория🙄

# 1 441
Днес си взех препарат за почистване на дамаски и килими и един за тоалетно гърне, тип като дезодорант е бутилката. Вършат ли работа, до сега не бях виждала такива?

# 1 442
Идеята е да се ползва само като чаршаф, всички приспособления са измислени заради хора, които не искат да ги ползват по предназначение.
О, има държави, където си ги използват със завивки целогодишно и без разните приспособления за закрепване. Даже продават и бархетни горни чаршафи...Не е понеже не искат да ги използват "по предназначение".😀
Къде мога да видя хранителния състав на Пастейш де ната от пекарната?🤔 Колко грама тежи един брой?

# 1 443
На много места продават бархетни чаршафи, какво общо има това?
Опитвам се да обясня, че няма практичен начин да се ползват тези чаршафи с горна завивка, защото не са пригодени за такава. На който не са му удобни да ги връща.
Както и да е стана спам вече.

# 1 444
Идеята е да се ползва само като чаршаф, всички приспособления са измислени заради хора, които не искат да ги ползват по предназначение.
О, има държави, където си ги използват със завивки целогодишно и без разните приспособления за закрепване. Даже продават и бархетни горни чаршафи...Не е понеже не искат да ги използват "по предназначение".😀
Къде мога да видя хранителния състав на Пастейш де ната от пекарната?🤔 Колко грама тежи един брой?
В брошурата пише, че е 58грама, бих ти снимала състава, но за съжаление при нас бяха свършили още във вторник/сряда. Ако в някой филиал все още го продават, би трябвало на самия кашон да пише, ама там няма да с макросите или калориите.

# 1 445
  • София
Дали това е чаршаф от Лидл (вече 4та година не е мръднал и не прозира, не е грапав..мисля че се водеше памучен сатен)
Ще се радвам да не са развалили качеството.
ПП: Сега видях че са от тазседмичната брошура... дали са останали (то всъщност няма като от снимката - долен 160х200х25?)
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 22:40 от Starrydream

# 1 446
На много места продават бархетни чаршафи, какво общо има това?
Опитвам се да обясня, че няма практичен начин да се ползват тези чаршафи с горна завивка, защото не са пригодени за такава. На който не са му удобни да ги връща.
И за мен самата не е практично, но съм спорила с италианци как с горния чаршаф е много по-удобно, отколкото с плик...😂 Това че на нас не ни е удобно с горен чаршаф обаче, не означава, че по принцип не са пригодени за употреба със завивка.
Всъщност, май за първи път пускат тук комплекти с горни чаршафи?🤔
Елеонора, благодаря! Имаше останали и намалени при нас по 20 цента и взех няколко.🙂

# 1 447
Аз си взех 2 от комплектите горен плик и калъфка (в зелено), че с половинката имаме различни предпочитания за завивките. Не съм ги отваряла още, но видях, че се виждаше цип и реших, че е от горния плик. Но да не е от калъфката за възглавница... утре ще проверя, не очаквах, че може да има горен чаршаф, не бях чувала.
Долен не взех, защото матрака ни е 25см висок, а всички бяха до 20см. Много се чудех няма ли да пасне все пак, но реших да си поръчам отнякъде, за да допълня комплекта.

# 1 448
Кой шунки в Лидл бяха с хубав състав?

# 1 449
Практично е, за хора, които ненавиждат смянатата на пликове и им е много трудно това, особено за завивки с големи размери си е мъка за мен поне с моите 160 . Много по-лесно е да метнеш и опънеш един чаршаф отгоре отколкото да се бориш с пликове и тежки завивки при смяната им.
Докато спиш вече завивки колко се въртиш, ако е много пак няма да ти е практично.

Общи условия

Активация на акаунт