Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...53

• 36 503
  • 363
  •   3
Отговори
# 345
# 346
# 347
Мъж се връща от командировка. Отива в спалнята, а там в леглото лежи някакъв мускулест, дългокос младеж. Жена му:
- А, долетя ли най-после, гълъбче? Щото докато те нямаше, тук един орел си сви гнездо…

Пак мъж се връща от командировка. Отива в спалнята, а там в леглото жена му на калъп с някакъв мъж.
- Какво прави този тук, ма???
- Чудеса прави, чудесааааа...

# 348
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 349
  • София
Един дядо разхождал тригодишното си внуче в парка. Покрай тях минала някаква жена и се прехласнала:
- Аууу, какво сладко детенце! Как се казваш, малкия?
- Фанта-лимон!
- МОЛЯЯЯ?!
- Фанта-лимон!
Жената се обърнала към стареца:
- Господине, извинявам се, че Ви се бъркам. Знам, че не е моя работа... Но не е ли проява на лош вкус едно дете да се кръсти Фанта-лимон?
Оня въздъхнал:
- Казвах и аз на щерката да не го кръщава Панталеймон! Ама - кога ли ме е слушала за нещо?

# 350
1. Качвате на стоп случайна красива пътничка. Тя внезапно припада. Карате я в болница. Това е стрес.

2. В болницата ви казват,че тя е бременна и ви поздравяват с бащинството. Обяснявате,че сте я видели само преди час,но тя настоява че бащата сте вие. Това е голям стрес.

3. Искате да ви направят ДНК тест и давате проба. Лекарят ви вика настрани и съобщава,че няма как да сте бащата,защото сте генетически безплоден. Това е стрес смесен с облекчение...

4. По обратният път се сещате,че вече имате три деца. Е,ТУК ВЕЧЕ ЗАПОЧВА ГОЛЕМИЯ СТРЕС! SatisfiedJoy

Последна редакция: сб, 22 авг 2026, 19:40 от deaf

# 351
Бизнесмен звъни на жена си в обедната почивка:
- Бейби, идвай веднага в офиса! Ще правим секс на бюрото ми!
- Секретарката ти там ли е?
Мъжът, след кратка пауза:
- А... може ли?

# 352
Всяка уважаваща себе си дама, трябва да има вкъщи 4 неща:
- Тава мусака
- Бутилка ракия
- Презервативи
- Лопата и вар, ей тъй, за всеки случай.

# 353
 - Скъпи, може ли да ми изпратиш три хиляди?
 - Разбира се ,скъпа, изпратих ти десет!
 - А три хиляди кога ще ми изпратиш?

# 354
# 355

# 356
Самолетната компания Ер Франс предложила на постоянните си клиенти безплатен билет, за да могат съпругите им да пътуват един път с тях в командировка.
След 3 месеца компанията прави анкета сред жените, за да разбере впечатленията от полета.
Отговорите на анкетата били следните:
15% - полетът много им харесал.
5% - полетът бил добър, но, били чули, че конкурентна компания предоставяла безплатни билети и за децата.
80% - какъв полет?

# 357
  • някъде другаде

# 358
  • София
При екстрасенс отива жена и го моли:
- Моля те, върни ми мъжа... избяга при една млада фръцла и ме остави сама с три деца...
- Дай 300 лева и готово. Ще го върна!
След 2-3 дена тази се връща обратно при него... бяла като платно, цялата трепери... заеква.
Екстрасенсът:
- А? Какво стана... не се ли върна?
- ВЪРНА СЕ! Само че първият... който бях погребала преди 10 години!

# 359

Общи условия

Активация на акаунт