Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 31 643
  • 1 955
  •   2
Отговори
# 795
Баси мизерника нещастен, как така ще му е обидно да плати трюфелите на приятелката си бе? Кви са тия мъже, вместо да поръча заедно с тях и отлежало френско вино от 92-ра, се стиснал човекът. Не се прави така, щом жена се е навила да излезе с теб, няма да се стискаш, кво са няколко стотин евро ( или хиляди според зависи) пред час два женска компания и сладки приказки

# 796
Пак ви казвам - женените са най-големи кавалери. И сметки плащат, и подаръци купуват и по скъпи почивки водят, коли ремонтират, дори отделят време за малко ремонтче. Радвайте се, че сте се омъжили за кавалери.

# 797
Лято е.
Сьомга или пъстърва със зеленолистни салати.
Хайверът на зима.

# 798
  • Швейцария
Сьомгата и хайвера мога да си ги ям вкъщи. Не е нужно да набутвам приятелите ми. Предпочитам някоя хубава голяма салата и сладолед за десерт.

# 799
  • София
Ако съм с приятели, нямам никакви проблеми да изговоря предварително кой как ще плаща. Няма скрито-покрито, срам и куртоазия. Не се противя, ако някой има желание да черпи, понякога аз черпя, понякога делим сметката.

# 800
  • Обран бостан ;)
Лято е.
Сьомга или пъстърва със зеленолистни салати.
Хайверът на зима.

Добро утро !
Сьомгата е за прошляци.
Богатите ядат таратор за 11 евро. Wink

# 801
Ще спестиш значи – таратор не обичам, сладко също.

# 802
  • Обран бостан ;)
Ще спестиш значи – таратор не обичам, сладко също.

Не знаеш какво губиш. Кроасан с таратор е просто неземен вкус.

# 803
  • София
Ако жените няма какво да предложат на един мъж, защо мъжете изобщо ходят по срещи?

Цяло чудо е, че хората изобщо се размножават.

Не всички се размножават Wink

# 804
Не, тя никога не го е докосвала. Приятели са от години, както и аз с него, но нищо повече. Той все ми казва "поръчай си веднъж нещо скъпо като нея, от 30 години си само на салата и кафе". Викам "аз просто обичам салата бе, човек, не искам трюфели, не искам ростбиф и не знам си какво. Искам салата и сладолед за десерт".

Ами т-ва е. Ако не баха "само приятели" и трюфели, и околосветски, и почивки, и бижута ... Wink

Апропо - двата ти последни поста доказват това, което писах няколко пъти, а именно, че кавалерството в съвременното общество е набутвация и нищо повече.

Като те видят, че си кавалер и плащаш, те наскачат разни парцаливи авантаджийки.
Приятели били - да бе.
Ако беше беден нямаше да го отрази, ама щом плаща.

Баси мизерника нещастен, как така ще му е обидно да плати трюфелите на приятелката си бе? Кви са тия мъже, вместо да поръча заедно с тях и отлежало френско вино от 92-ра, се стиснал човекът. Не се прави така, щом жена се е навила да излезе с теб, няма да се стискаш, кво са няколко стотин евро ( или хиляди според зависи) пред час два женска компания и сладки приказки

Стрейнджър харесва този пост. Wink
Лъжеш!

# 805
Бънди, харесвам те, но дано поне за жени да имаш вкус, че това "кроасан с таратор"  не бих го приела дори да знам, че си много женен и няма шанс да ми досаждаш.

# 806
Опит за неуспешен хумор ще да беше. Wink

# 807
Когато бях на 17 и започнах да се срещам с момчета и да посещавам заведения, баща ми ми даде съвет:
- Когато излизаш с мъж, винаги трябва да имаш в себе си парите да платиш сметката, да си поръчаш такси и да се прибереш вкъщи.
В последствие разбах смисъла на думите му и това стана правило за мен.
Минаха много години и много срещи съм имала, с различни хора, в различни ситуации. Срещите никога не са еднакви, затова по време на вечерята преценявам дали ще позволя на кавалера да плати сметката или ще я платя аз. Има начини изобщо да не се стигне до обсъждане на казуса.
Най-грозното нещо при един мъж са очакванията, че понеже, видите ли, платил сметката, та сега трябва да се отблагодаря по начин, който си е наумил. А такива мъже има.
Затова, на пъвра среща може да плати той, мога да платя аз, зависи от много фактори.
А когато става въпрос за галантна среща, не се предполага разделяне на сметката, поне според моите виждания.

# 808
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Когато бях на 17 и започнах да се срещам с момчета и да посещавам заведения, баща ми ми даде съвет:
- Когато излизаш с мъж, винаги трябва да имаш в себе си парите да платиш сметката, да си поръчаш такси и да се прибереш вкъщи.
Минаха много години и много срещи съм имала, с различни хора, в различни ситуации. Срещите никога не са еднакви, затова по време на вечерята преценявам дали ще позволя на кавалера да плати сметката или ще я платя аз. Има начини изобщо да не се стигне до обсъждане на казуса.
Най-грозното нещо при един мъж са очакванията, че понеже, видите ли, платил сметката, та сега трябва да се отблагодаря по начин, който си е наумил. А такива мъже има.
Затова, на пъвра среща може да плати той, мога да платя аз, зависи от много фактори.
А когато става въпрос за галантна среща, не се предполага разделяне на сметката, поне според моите виждания.

Обясни ми какво значи "галантна среща", моля.

# 809
  • По света и у нас

Това. И е пълно с мъже, които очакват разни ласки в замяна на храна.

Общи условия

Активация на акаунт