Ако под чичко-паричко разбирате родителите ми, да, така е. Родителите ми са се погрижили да имам безгрижно следване.
Ама не разбирам защо обвинявате мъжете в какво ли не (скъсаняци, лешници и др. подобни). Значи мъжете ви дължат материална подкрепа, а родителите ви - не?
Финансови сътресения и други страхотии (лошо да ми стане) и затова като ви види още и мъжът следва да отвори портфейла!!! Не разбирам.
А други хора не могат да учат, точно защото нямат такива като теб и се налага да се борят за всеки залък хляб. И си ценят парите.
Нещо което ти не стопляш, гледаш с насмешка и се подиграваш, че търсят човек, който да им е подкрепа в живота.
От моя баща примерно подкрепа не съм видяла. Само лоши неща. Ще ти изправя косата, ако ти кажа. Ако ти си имала подкрепящ и любящ, то моя ми се разкрещя като дете, защото си отразях парче от скъпоценната му луканка
Това е една от невинните му простотии.Може би затова имам лошо отношение към мъжете и почти не се занимавам с тях.
Всички са ми скъсаняци, лешници и всякакви боклуци.
Е, може да има свестни, ама аз такъв не съм срещнала.
Малко като извънземните.
И къде съм казала, че мъж трябва да отваря портофейла още на първа среща и да ми мята стотачки за моите финансови сътресения, за които на първа среща не бих и коментирала.
Ама ти си на някаква твоя си планета.
Синът ми има един приятел, дето му казва: брат, аз не съм като теб, нямам твоите възможности, нямам тази подкрепа, която имаш ти. Обаче е мъжкар, казва го като факт, без да драматизира. А тук мъжете за една вечеря уреваха света, е как да не те дразнят такива неща.
Инк, напълно съм съгласна.
Право в десятката. Миси 1-4 същата работа. Трагично е.
При маструбирането е гарантирано свършването.
Иначе не.
Тъй че няма лошо.
Та ако примерно не подбирам и взема първия смотльо дето секса му трае минутка, аз пак ще опра до маструбация.
За какво ми е тоя пухльо.