Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 27 348
  • 1 789
  •   7
Отговори
# 1 725
Ако ще броим писанието по форуми, то излиза, че аз и ти си пишем от 6 месеца. Въобще пълно мазало са ти тезите като цяло

# 1 726
  • Шоплука
За това се изясних, защото виждам, че съм разбрана погрешно.
Иначе само чат съм имала и 10 месеца с едно момче, но той беше по корабите и само сателита като им го пуснат беше връзката с живия свят - но и там нямаше толкова свалка, колкото го играех психолог.
Мои приятелки си спомням тогава ми надуха главата, да съм му пращала снимки, че баща му капитан, пък те били бъкани с пари / щото тия дето не говорят открито за пари, най-много ги мислят/ - викам, не!
Да си фантазира!
Явно много си е по-фантазирал щото като слезе на суша във Варна, мигновенно долетя да се видим. Та хубаво си беше.
Като си говорим това е единственият такъв чист чат, както ти му викаш он лайн връзка.
Младост, младост ....

# 1 727
# 1 728
Ако ще броим писанието по форуми, то излиза, че аз и ти си пишем от 6 месеца. Въобще пълно мазало са ти тезите като цяло

Ако cъдим по написаното з последните страници, не само си пишете, ами сте женени двамата поне от 10-15 години.
Само при дългогодишни съпрузи съм виждал такова дърляне.
Дали обаче не си многоженец? Защото още 2-3 съфорумки ти скачат по същия начин.
Simple Smile

# 1 729
При това без да съм им платил нито една сметка Simple Smile

# 1 730
Ей, ама си го каза Satisfied
Сложи си медал за което.

# 1 731
При това без да съм им платил нито една сметка Simple Smile
Който си го може, си го може Joy

# 1 732
  • Шоплука
Той rf22 по принцип си се дърля ...айде не го мъчи момчето тука със старите лели, къде, къде по яки мацки има по света ...

Мисля, че тази тема напълно изчерпа естеството си и може вече да се заключва.

# 1 733
Момче е колкото аз съм кака. Потребителя е 40-45 в тоя диапазон. И говори за преживявания от преди 20г, а тогава всичко беше много по различно. То и аз на 20г ходех да пия бира в парка, ама я ме пробвай сега ... Joy

# 1 734
  • Пловдив
И на 20 гледах за младеж с потенциал, а на 40 не ща потенциал, искам да е развил каквото ще развива.

# 1 735
То тук като цяло се въртят някакви преживелици отпреди 20 години.
Обяснихме някои как стоят СЕГА нещата, но тя мелницата си върти. Grinning Да си кажат искат хората.
Мен вече ми се сърдят и ме блокират, че не ща да излизам да ме черпят. JoyJoy
Пък не знам тия пичеловковци дето само разпръскват феромони какви мадами привличат.People No Good

# 1 736
Като ще сме вулгарни, да си кажа. Не знам за пичеловковците, ама част от "дамите" се изказват в смисъл "златна ми онази работа".

# 1 737
То зад онази златна работа стои обикновено друго злато.
Има си далновидни мъже. Wink Нека не ги мислим.
За ожалване са само мъже дето разчитат единствено на обаяние.

# 1 738
Бе, с една гола п**ка ..... Не знам... Simple Smile

# 1 739
  • София
То ако майките разсъждават така, какво да се чудим после на синовете...

Общи условия

Активация на акаунт