Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 27 925
  • 1 821
  •   12
Отговори
# 1 785
Че то в света на тази тема има ли някой на някого да трябва? Пази боже от такова падение.

# 1 786
  • Шоплука
Значи ще трябва да се старае още повече, за да впечатли и спечели жена, която няма нужда да бъде издържана.

Изконнто правило на златотърсача. Едно време като си заврян зет не ти се чува думата, само работиш и мълчиш.
Това се е считало за най-унизителното за един мъж, да не може сам къща да направи, сам да издържа челядта.
Иначе новото поколение златотърсачи излизат точно с тоя номер - да сме равни, да работи жената, зестричка нещо, па ако може и родата да го отглежда.
Даже и твоите пари ще иска да ти направи един подарък. Неговите ги къта, не че не работи. Чака да те емнат в командировка да ходи да опрашва млади хубавици с твоите пари.

Биги - мъж работен, гладен нема! От леля ти да знаеш.
Мъж, който знае да върти бизнес не го загубва, щото му меля акъла. Пак от леля ти.
Сега вече ако се разболее нещо разбира се, че ще си го гледам / нали писах, че съм бяла и добра?!/ и ще му помогна да се оправи.
В един истински брак жената е скала за мъжа си, а от него - златото.

Пък ти се ориентирай към Кларито - тя си търси да си осинови един мъж, да си го гледа.

# 1 787
  • София
Аз заврян зет с хубав характер, готов да поеме домакинство и деца, не съм видяла. Хем злобее, хем чака на парите на жена си и нейната рода. Дори да работи.
От другата ви леля.

# 1 788
Много се възмутихте, обаче разсъждавате масово от позиция на висшисти с хубава работа, обвързани с друг висшист с хубава работа. А ако не сте обвързани, се движите в среди на висшисти с хубава работа. Парите вие вече ги имате и сте в балон.
Не, че парите не са в топа изисквания, просто някои толкова нямат нито пари, нито акъл, че вербализират приоритетите си.

# 1 789
Chuby, едва ли си много по-възрастна от мен. Това като бележка под линия. А тая кълка на която лежиш, за способния винаги да изкарва пари мъж е смешна.

Добре, друг въпрос. Защо тоя златен мъж трябва да избере точно теб за скала? Щото скали много. С какво ти си по-добра от мераклийките да му бъдат "опора". Това с опората също е много смешно. Какво точно подпираш? Освен собственото си самочувствие, за него е ясно.

# 1 790
Аз заврян зет с хубав характер, готов да поеме домакинство и деца, не съм видяла. Хем злобее, хем чака на парите на жена си и нейната рода. Дори да работи.
От другата ви леля.
Това не е вярно Роки.

# 1 791
  • София
Основната ми работа не е свързана с образованието ми и хич не е сигурно, че винаги ще имам работа. Обаче ако остана без работа, няма да си го изкарам на партньора ми, както съм виждала да правят доста мъже.

Злодеида, аз казах, че аз не съм виждала. Може и да съществуват!

# 1 792
  • Шоплука
Те висшистите в наше време са бедняци повечето Нарци, виж майсторите - нищо, че де юре са работническа класа, пари валят там - мене последният дето дойде да ми ремонтира банята караше Мерцедес, следващият го чакам с Тесла.
И маникюристката ми също се води работническа класа и тя апартамент си купи. За фризьорите няма да отварям дума - така, че парите в наше време са на най-неочаквани места и ръце.

Семейство се гледа с пари - това е положението - хайде ние сме възрастни хора, знаем две и двеста, но за детето ще ви капе кръв от сърцето като нямате пари за това и онова.
Имах преди години една колежка, така роди на един дето много я "обичаше" - ама да пие обичаше много повече - изпива си човека заплатата, а тя всеки месец ми се моли за заем, че детето не можела да му вземе в парка един сладолед ...давах и не питах да връща. Но тая история още тогава ми отвори очите за някои неща в живота.
И няма да отстъпя от тезата си - мъж трябва да може да си храни семейството и да си го гледа. Толкоз.

Биги да не си Скорпион бре? Те така като се лепнат отърване нема.

Значи според теб, един умен и работлив мъж няма да умее винаги да изкарва пари от всяка възможност? Успокоявам те веднага - ще може.
Мене не ме мисли - мене още преди петнайсе години ме взеха и от тогава здраво ме държат.
И не, че се хвала - добре де, хвала се - но за тия 15 годин много мъж се опита да ме краде, да ме съблазнява и брак дори да ми предлага - начи има нещо у мене, дето го нема толкоз разпространено у другите ...какво ли е то, че те оставя да гадаеш.
Айде, от мен да мине, че ти кажа - сила на характера имам, воля, която може да управлява един сигурен ум.
Не, че ще спреш да си ми опозиция, ама айде ...

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 10:25 от Chuby

# 1 793
Ти примерно ако си бояджия, авто монтьор с такава не можеш да бъдеш, щото няма да можеш да и надвиеш над харчовете. За това жената си търси нов партньор в нейната си професионална сфера.
И обратното - ако съм плочкаджия, няма да търся лекарка или адвокатка, а жена от моято собствена класа, която да знае как да се справя с особеностите и ограниченията на работническата класа, как да може две и двеста и да готви боб по 300 начина. И да обича да ходи лятото на село. И това е нормално - така винаги си е било.

Те висшистите в наше време са бедняци повечето Нарци, виж майсторите - нищо, че де юре са работническа класа, пари валят там - мене последният дето дойде да ми ремонтира банята караше Мерцедес, следващият го чакам с Тесла.
… така, че парите в наше време са на най-неочаквани места и ръце.

Ся последно плочкаджиите бедняци ли са, които познават ограниченията на работническата класа или пари валят там??

Хора, ако го живеете тоя живот така както пишете ….

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 10:37 от Di Soleil

# 1 794
  • Шоплука
глей тука възпалих сички тролове

има плочкаджии дето са такива пияници, че не могат и стената на уцелят
има обаче и майстори, дето златни им ръце / нали схващаш народната мъдрост?/ не могат да дигнат глава от работа
но на една управителка на банка, няма да и надвият над Сейшелите и " евтиното" вино от 50 евро
или на ресторантите с три звезди Мишлен

та така е и в живота

ако имате още въпроси днес само до 11ч отговарям, че после съм на парти

# 1 795
Да да … дядо ми навремето казваше “Брадвата му на едно място не сече” и “изсулва се кат пъзня из гащи”.
Туй за коравите балканджиски родове, дето два пъти едно не казват и като не им уйдисва се измъкват, въртят и сучат …

# 1 796
  • София
Аз лично познавам доста "плочкаджии" дето са си доста добре. Някои от тях даже имат някоя диплома за висше, дето събира прах в някой шкаф.

# 1 797
Ама то си е така. Особено при мъжете. Затова и всъщност няма как да видиш жена с размах и мъж, който само яде и после отделя, да са в двойка. Отделно и майсторите не изкарват чак толкова много пари. Те просто не знаят за какво да ги харчат, това слага сериозен таван.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 11:31 от Нарцùса

# 1 798
  • Шоплука
Ди Солей-чо да не си на 15 години?
Не сичко дет фърчи се яде драги, живота е много шарен.

Във всяка професия има нива на можене и печелене, във всяка класа има нива също - така е и в работническата класа и нива в нивата - от шофьор до шофьор, от майстор до майстор, от фризьор до фризьор мегдан разлика.

Съвсем прости неща обяснявам тука като за първи клас - ама нали ми е мъчно за вас и гледам да просветлявам масите.
Надявам се да съм била полезна.
Айде със здраве!

# 1 799
Приятно пренареждане на мазето, Чуби … пардон, парти.

Общи условия

Активация на акаунт