Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 28 962
  • 1 870
  •   4
Отговори
# 1 830
Мисля, темата я правят тези, на които не им е "кеф" да те почерпят.
Другите хора си имат приятелства и рядко са огорчени от живота.

# 1 831
Скрит текст:
За мен лично нещата са кристално ясни.
Мога да си изкарам прекрасно с човек, с който си плащаме всичко отделно. Но този човек е приятелка/приятел и съответно си изкарваме супер по приятелски.
Няма никаква драма.
Нищо чудно не виждам, съвсем нормално си е.
Но пък какво по-сладко от секс с приятелка? Ти си я виждал различни житейтки ситуации, тя теб също, познавате се. Знаете си предпочитания, вкусове в различни области, споделяте, какво по-естествено да се опознаете и интимно? Пък ако там не се получи това, което очаквате, нищо не пречи да си приятелствувате в останалите области на живота.
Съжалявам, че малко измествам въпроса от плащането, но този за приятелство между мъж и жена също е важен и с разнопосочни мнения по него.
Моето е, че не само е възможно, а е и препоръчително, и приятно.
Разбира се приятелството и преди, и след секс не пречи да я почерпиш.
И то с кеф, защото я познаваш и знаеш, че не е алчна, като тези на първи срещи.

@new__one, а ти защо излизаш с алчни на първа среща?

# 1 832
Примадона, не можеш ли да препратиш съобщенията към модератор? Или 1-2 да сложиш в модераторската тема? Но в скрит текст. Както и тук, ако можеш. Отвратителни са, съжалявам че си попаднала в тази ситуация.

Много сте писали в неделния ден, щях нещо да добавя, но след поста на Примадона ми секна желанието.

# 1 833
Я, изтървал съм купона днес. Кво е сътворил надъхания колега?

И най-вече: пари при пари отиват. Такива мъже обикновено си взимат жени от тяхната черга. Взимат си се още от частното училище или университета, или се знаят оттогава и след няколко фриволни години на експерименти с други икономически класи (никога обвързващи и насериозно, обаче) си се намират пак и се женят. Тези жени нямат нужда да бъдат издържани и кой плаща ежедневните разходи е наистина без значение и дори не се обсъжда. Само може да подпишат предбрачен договор, за да защитят активите си.

Скрит текст:
На прима виста се сещам само за три-четири момчета от заможни семейства, които си взеха скромни момичета. Сервитьорки, учителки, такива. Ами, какво да ви кажа. В единия случай момчето не го искаха много-много момичетата от неговите кръгове, та се принуди да слезе надолу по стълбицата. В другите три жените слушкат, усмихват се правилно на снимки и подписват, каквото им кажат. Доброволно, разбира се, и дори си вярват, че е тяхна идея. Безплатен обяд няма.

И аз това им обяснявам вече цялата тема. Принципно обаче е възможно и другото, но много зависи от културата на участниците и най-вече да я няма тая фиксация в парите, каквато се демонстрира тук от някои особено напористи участнички в дискусията. Тогава може и да се получи, но много зависи от семейната и средата на израстване. Не за всички кинтите са водещи в живота и търсенето на начин на набавянето им да е над всичко останало.

# 1 834
Ако обясняваш на зрели и минимум средно ниво интелектуално, жени все едно те не могат да различат амеба от мида с перла, значи или не четеш темата или не преценяваш добре събеседниците си.
Нищо, простено ти е.
От плащане на първи срещи до етикети за парата смисъл на живота.
В тази тема само Чуби е като бясно куче на тема пара. Всички други, защитаващи антистисняк темата, добре се аргументираха.
Толкоз.
Време е за истински ключ.

# 1 835
  • Шоплука
Ама интересну начи - парите не били водещи, не били важни, не били намквоситам и като доде леля ви Чуби да каже, че парите са основата на всичко и без тех нема нищо изприритвате на умрело...с което става ясно само едно -
парите са първото и най-важното нещо.

Ако някой твърдо е убеден в противното - веднага му давам моята банкова сметка да превежда там тез ненужни, треторазрядни неща - парите.

Мусчо - що стана бре пиле - докато се изока, че жената нямало кво да даде освен една гола **** и ти викам, че не става само с един гол *** , а пари требват - изведнъж го изби на хобита и интереси? Ух на леля!

Клари и ти ли си ИТ бре - горката - земи си един фитнес батка, повечето и ремонти могат да правят, поне да ти налепи тапетите.

Лела ви Чуб пие винце в добро настроение, много убаво си апнах и си пийнах на партито. И сега почвам плетките.

# 1 836
Тая тема не знам защо е навъртяла сто страници, според мен някой ако иска да плаща консумацията на всички жени, с които сяда  на една маса, защо да го спираме. Да плаща като иска.

# 1 837
Ама… смущаващо е, че някой друг има толкова пари, разбирате ли?

# 1 838
  • По света и у нас
Не разбирам как се слага в скрит текст, и не ме интересува да ставам ИТ за наъчавам всички тези чалъмчета. Който е изтрил поста ми вече е видял проблема.

Да отворят фейсбук, бутон блокиране има на всяко съобщение и през компа и през телефона. Да създадат една свестна платформа като от 2026та г. Могат да ми слагат бутон "Изгледай една реклама", на всеки трети прозорец, ма бутон "блокиране" не могат да го сложат на видно място и да функционира. А маха!

# 1 839
Клари и ти ли си ИТ бре - горката - земи си един фитнес батка, повечето и ремонти могат да правят, поне да ти налепи тапетите.

Joy Много съм далеч от ИТ. Фитнес батка си имам, тапети нямам, а ремонтите ми ги прави тати, че има време и разбира. Батката ми прави други работи.

Финансовата стабилност е фундаментална, разбира се, но има разлика между това и провайдъра от приказките, който не е реалистична цел за повечето момичета/жени. Просто статистика.

# 1 840
Примадона, в профила ти имаш раздел настройки, в него подменю Лични съобщения. Скролваш най-долу има списък за блокирани потребители. Трябва само да добавиш име за блокиране. Не настоящият ник на някого, а с какво име се е регистрирал. Това се вижда с едно цъкане на профила му.

Също uBlock Origin добавен в браузера спира всякакви реклами, вкл. в ютюба.

# 1 841
Ама интересну начи - парите не били водещи, не били важни, не били намквоситам и като доде леля ви Чуби да каже, че парите са основата на всичко и без тех нема нищо изприритвате на умрело...с което става ясно само едно -
парите са първото и най-важното нещо.

Ако някой твърдо е убеден в противното - веднага му давам моята банкова сметка да превежда там тез ненужни, треторазрядни неща - парите.

Мусчо - що стана бре пиле - докато се изока, че жената нямало кво да даде освен една гола **** и ти викам, че не става само с един гол *** , а пари требват - изведнъж го изби на хобита и интереси? Ух на леля!

Лела ви Чуб пие винце в добро настроение, много убаво си апнах и си пийнах на партито. И сега почвам плетките.
Ми така, де. И аз викам - не става само с гола п**** и гол х**. И други неща трябват. Но не са единствени парите, нито най-важните. Тук са ни различията с вас. Че гледате само парата.
PS: Снимка ли да сложа, или акт за раждане, за да не мислите, че съм мъж. Има и жени с немеркантилно поведение (друг израз исках да използвам, ама ще ме баннат.)

# 1 842
Добре де, Муси, ти как си я представяш една немеркантилна среща: нищо не ядете и не пиете, всеки си плаща, ако нещо ще се консумира или как? И така колко време?
Стана ясно, че по срещи не ходиш, за това ми е интересна представата ти за такава.
Ситуации от преди 40 години не ме интересуват, аз живея в настоящето.

# 1 843
Добре де, Муси, ти как си я представяш една немеркантилна среща: нищо не ядете и не пиете, всеки си плаща, ако нещо ще се консумира или как? И така колко време?
Стана ясно, че по срещи не ходиш, за това ми е интересна представата ти за такава.
Ситуации от преди 40 години не ме интересуват, аз живея в настоящето.
Ама аз вече неколкократно казах, че съм ЗА кавалерството и плащането на първа среща. Не приемам монетизирането на отношенията като цяло. Нагласите, че е задължение мъжът да издържа жената, изводите и определенията "скъсаняк", "лешник" и др. подобни. Вторачването в портфейла на мъжа, смешното високомерие на "столичани от панелните квартали" към ""провинциалистите". Ей такива неща. Иначе съм за кавалерството, разбира се.

# 1 844
Само че… Този, който се обижда на скъсаняк, наистина няма пари. Жените, които искат мъже с пари, живеят и без да имат мъж с пари до себе си. А мъжете без пари рядко успяват да намерят жена.

Общи условия

Активация на акаунт