Концерти - тема 4

• 9 545
  • 168
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.София
На 30 юли е Хари Стайлс в Мадрид. Нямам идея има ли друга дата там.Девойката си движи нещата,тежък фен е.
До Нова година смятам да сме осигурили и пътя ,и спането. Хотелите са с УАУ!цени отсега.

# 166
  • София
Концертите на HS в Мадрид са на 30 и 31 юли + 2 август 2027 год. Ходихме на последното му турне, както и на 2 дати от текущото, защото дъщеря ни му е огромен фен, а и аз станах покрай нея. Страхотни концерти прави, всички го обожават и става голям купон, така че според мен си заслужава.

Нямам търпение пак да видим U2 на живо. Доста силна година се очертава 2027. Simple Smile

За Oasis още не съм решила дали ще купувам от вторичен пазар, но и тях ги слушахме 2025 год. и мога да кажа едно - който има възможност, вобаще да не се чуди, а да отива!

# 167
  • Пловдив
Simply red също са обявили турне за догодина.
В Англия ще е със специалното участие на Lisa Stansfield, Heather Small, Soul II Soul.

# 168
Октомври миналата година бяхме на Simply Red, беше много хубав концерт. Само подгряващата певица беше от зле, по-зле, но за турнето до година са се постарали и с подгряващите.

Общи условия

Активация на акаунт