Концерти - тема 4

• 4 775
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
За Клас ще завидя! Много искам да ги видя и чуя!
През уикенда мъжа ми беше на концерт на Хелене Фишер. Едва ли е популярна в тая тема. Laughing
Скрит текст:
Аз толкова кич, чалга и циркаджийство не мога да понеса
Гледам билети за Hollywood Vampires и се чудя...

# 31
Ние се чудим за Менсън, но соленичко ни идва.
Мидалидаре обявиха Dropkick Murphys за един от хедлайнерите догодина.

# 32
Пипи, не се чуди, страхотни са Вампирите. Гледах ги преди три години в София и бях адски впечатлена от Алис Купър. На 75 години беше тогава, а за два часа концерт и на милимунда не трепна.
Искаше ми се и тази година да ги видя, но нито бюджет остана, нито отпуска.

Рокстар, честито за края на сагата.

# 33
  • София
И аз се чудя между Продиджи и Фейтлес

# 34
И аз се чудя между Продиджи и Фейтлес

И двете Simple Smile

# 35
  • София
Ехе, разбира се, че бих искала да ида на всички, но няма как финансово. Grinning

# 36
Някой вече има ли билети за Спайс Мюзик? Потвърдено ли е, че Фонси ще участва?
Някой, който вече е ходил на минало издание, може ли да даде инфо от колко до колко часа е музиката, има ли паузи между артистите или се появяват като в непрекъснат плейлист? Thinking За деца как го виждате, става ли фестивала?

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 04:14 от amy_nka

# 37
Има ли някой, който вече е ходил на SOAD. Като гледам видеата, които хвърчат из социалните мрежи и ми се струва нереално. Заминаваме за Варшава за концерта им в неделя и е голямо вълнение. Намира ли се някой, който вече е ходил или ще ходи, за да си споделим вълнението?? rock on

# 38
  • София
Никога не съм ходила на концерт на SOAD, а са ми много любими.

# 39
# 40
Никога не съм ходила на концерт на SOAD, а са ми много любими.

Мисля, че още има билети за предстоящите концерт. Не знзм как рървят цените, сигурно са доста скъпи, ама си заслужава. Това им е последното турне доколкото знам, така че действайте.

# 41
# 42
Аз ходих на SOAD, за втори път ми беше. Поостарели са, но публиката им е абсолютно луда, става голямо шоу. Ако ги харесвате и можете, отивайте - предишните им изяви бяха по фестивали през 2017-а, не знам дали изобщо ще се съберат отново след време, струва си при всяко положение да поскачате и покрещите с още 70-80 000 човека, емоцията е невероятна.

# 43
Много моля, ако някой ходи довечера на Клас, да сподели впечатления.

# 44
За Спайс Мюзик фестивала също ме интересува дали проверяват чанти. Мога ли да си внеса вода или друга напитка? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт