Поръчайте си мъж ;)

• 922
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • София
2. Умен
3. Забавен
4. Верен

6. Щедър
7. Работлив /да му се занимава Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 юли 2026, 21:14 от serrendipity

# 31
Защо ви е важно да е работлив? Няколко пъти се споменава. Много любопитно. Няма ли по-интересно качество от работливостта?

# 32
  • Пловдив
Много облекчава бита, особено ако ще живеем с него.
Плюс работливият при равни други условия по-лесно и повече печели пари.
Ако е само за любовник, може да се помисли за забавен например.

# 33
  • София
Аз се поправих.
Преди години една стенд-ъп комедиантка го изрази много сладко:
"На мъжа най-ценното качество е да му се занимава"
Ленивостта и стиснатостта са недостатъци, които се проявяват на всички фронтове в една връзка. Не е само да лежи на дивана и да не му се дават пари.

# 34
Защо ви е важно да е работлив? Няколко пъти се споменава. Много любопитно. Няма ли по-интересно качество от работливостта?
За да не го мързи да изкарва пари и да не ми лежи на дивана.

# 35
Добре че не съм се водила от този списък, доста е повърхностен.
На първо място не противоречащи ценности и нагласи, не е задължително еднакви, но да не са на двата полюса.
Другото е химия, привличане, влюбване.
Качествата са второстепенни, променливи и понякога до време.
Още повече тези, които изброявате, в по- голямата си част са свързани с притежания, не с лична стойност.

# 36
умен, забавен, работлив.
Ако притежава тези качества, би могъл да осигури спокоен живот на семейството.
Ако е богат, но не е умен и работлив, би могъл бързо да пропилее богатството.
Красив... много субективно, а и не е качество, което зависи от индивида, затова не ми е ценност.
Верен - не го намирам за личностна характеристика, а по-скоро функция от взаимоотношения. Един мъж може да е верен завинаги на една жена и да изневери на първия месец на друга. Впрочем, жените също са верни/неверни, според ситуацията.
Щедър... хубаво ксчество, но.. след определен брой години, съвместен живот си мисля че всяка жена на щедър мъж би искала да е малко по-обран(да не кажа стиснат). Защото щедрият не е такъв по подразбиране само на жена си, а е щедър откъм средства, време, усилия, съпричастен и тн по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт