Habibti ya galby!!!или мами в арабски страни 24-та слънчева темичка!!!

• 19 579
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
А за лагерите не се тревожи. Простихме си вече и се прегърнахме /и така докато видим новия аватар на Ноичка  newsm48/.

Joy  След тази прегръдка съм така: smile3517, айде и една от мен . kiss

Но ти не се отказвай. Никога не знаеш от къде ще изкочи зайчето.

Как от къде? От The Custodian на свещения  90 Д размер.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 14:08 от Noia

# 241
Де късмет де. The Custodian   Joy
Гале, в такъв случай още им помагай мила. В тях е истината  Twisted Evil.

# 242

И ножа и сиренето... Mr. Green

# 243
Здравейте !
Най после се реших да почна и аз да диетувам .
След като получих комплимент от съкровището , че съм свалила вече се амбицирах .
Нали съм лъв та то си е характерно за зодията ми .

# 244
newsm10  Laughing

Здравейте !
Най после се реших да почна и аз да диетувам .
След като получих комплимент от съкровището , че съм свалила вече се амбицирах .
Нали съм лъв та то си е характерно за зодията ми .
Кое е характерно??? Да диетуваш ли???   Joy

# 245
Ноя,

специално в твоя чест черпя с един коктейл ( който официално не е разрешен по вашите ширини):

с плодова салата :

и диетични аспержи :

Това е от добри чувства и затова, че ми помогна, за едно нещо   bouquet

Дани, брава , както се казва на Италиански.  Heart Eyes Само така да радваш окото на съкровището !

Гале, и аз имах един Бивш работодател, които не ме взе след изпитателния срок, защото съм била жена и дъра- бъра. Това ми го каза в прав текст. Нищо...то пък банката фалира след време.
Всяко зло - за добро !  Peace Продължавай да търсиш  Peace

Ели, да не ви мисля тогава със сватето  newsm78  Виждам ви че активно се прегръщате ( до следващия аватар)  Laughing Heart Eyes

В момента в София гърми и трещи и мен ме е страх да изляза обедна почивка   Embarassed

# 246
Сноу и тук днес вали което е нетипично за май в сирия а и мерси за вкусотиите,а коктейла може и да е безалкохолен
аз сега ще се пробвам да направя торта -таралеж ако стане ще я пусна

# 247
а коктейла може и да е безалкохолен

А-ха, dtti  се мръщи на безалкохолния  Twisted Evil, за справка вижте какво се лее в аватара й тихомълком Joy Това ако бях аз, веднага щяхте да ме пратите при Анонимните Алкохолици Joy

Сноу, мерси за черпенето  Heart Eyes, знаеш ти, че пътя към сърцето ми минава през стомаха ми, който няма търпение да бъде представен на тези неустоими бекончета с лимончета, аспержите ще ги дам на Ели. rotfImbo

Дани, успех с диетата.  bouquet стимулът е голямо нещо, и мен ме стимулират непрекъснато, но аз не се давам лесно, авансово си получих всички подаръци, които бяха за след после. т.е. след като отслабна. hahaha

Да не изпишете темата довечера, ей. Naughty, че ще си ходя пак гола и боса по една поличка само, Катето не знам какви ги върши. Twisted Evil

# 248
Влизам пак да ви пожелая приятна вечер, ще се видим след полунощ, иншалла. Heart Eyes Mr. Green

# 249

това ми е таралежа
Ноичка не си ме разбрала правилно,аз предлагах да е безалкохолен и аватара ми е такъв,като бивша спортистка,отказала се поради травма това си ми остана навик-никакъв алкохол Naughty
а за след полунощ и аз съм навита bowuu защото сега се обади мъжо че води гости

# 250
ЕХОООО.... Hug

Как сте девоики Hug похапнахте,пиинахте гледам,сега за дове4ера ли се подготвяте Laughing
Кума ЛИСО,страшна си,награждавам те с наи-тежкия медал Heart Eyes Laughing
Гале тези работодатели не знаят какво изтърват Hug дано някои си отвори о4ите,стига дискриминации.като сме жени да не сме гърбави #Cussing out
ДТТИ ние нямаме такъв проблем  Laughing но с носенето на шапки ДА.Не търпи нищо на главата си и това е.Пробваи да и слагаш обув4ици с закоп4алки(токи4ки).едва ли ще се справи с тях коконката Laughing дима определено боса си переше Mr. Green
къде из4езна Марис newsm78

днес бяхме на панаир в селото на снаха ми  Laughing освинихме се с агнешко,купихме свирки на децата   Grinningи направих снимка на мъжо с 3 Убавици  Grinning заплаших го,4е ако не ме слуша,ще я пратя на маика му,да го види Mr. Green
стига е плакнал око с разголени девоики Mr. Green ето за това говоря(за малко после махам) hahaha

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 21:41 от mln

# 251
Миленка , верно са убавици ! Joy
Направо изби рибата в морето ! #2gunfire
И мъж ми е на мнение , че у наше село много хубави момичета има .
Лошото е , че жените след 50 не са много запазени , но естествено има и изключения .

# 252
Лека нощ !
Отивам да приспивам девойките и ще си пусна нещо да гледам .

# 253
  • In a surreal moment!
Ееее Миленче за закъснелите няма снимки - казват последния или пичели или губи - сега се прецаках като се мотках по пазари и магазини -- отчитам се с 2 чифта чехлички и 2 плата за панталончета-за малко си изпуснах шивачката , но и утре е ден - ше се барнем в най-скоро време Joy  Днес моля ви се в село сме имали сбор Thinking--изненада - тук всичко им е наопаки - уж беше през септември , кога го шътнаха пролетта и то посред седмицата - шантава работа ... на центъра сергии , люлки - ако не бях минала с автобуса случайно нямаше да знам  newsm78- тия от кметството откачат #Cussing out

# 254
  • по пътеката
ало, поспалани, де сте скитали по нощите?никой няма на кафе  и лаф4е, а?

диети4ните с мене, слади4кото

Общи условия

Активация на акаунт