Habibti ya galby!!!или мами в арабски страни 24-та слънчева темичка!!!

• 19 552
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • по пътеката
много благодаря,моми4ета! верно голяма радост й създадохме, обадихме се   и линда й  пя 4естит рожден ден и се радва, ве4е нямам търпение да ги видя!
миле, събирай емоции, 4е скоро си пак на път, да си имаш хубавите спомени! днес е 4ерешова задушница, аз по4итам вси4ки мои близки като раздадох сладкиш на децата от  таекондото! за здраве и за памет! какво да се прави? newsm78
ноя, какво е това любимо кафе, дето се пие натънко, мила, ами аз като пия в руски стакани по 300мл? те там руснаците какво ли пият, не е за 4удене, май? #Crazy
ей, пепи, рускиня ли да се о4аква снахата към края на сезона! има да у4иш руски, ама може би си ми от поколението- втори матерен руски! Peace
айде, изнасяме се на разходка с линда да си видим татко ни, дали наистина работи или играе на игри4ки с приятели! Mr. Green

# 286
Ей, Миленка, ние все едно сме се наговаряли  Hug. И аз току що се прибирам от салона. Постригах се предимно заради Рая, но пак се чувствам много добре  bowuu. Ех, тези мъже нищо не разбират. Аз така да обичам да се постригвам, а мъжът ми само да му спомена за фризьор и започва с едно мрънкане - недей та недей  Confused. Не знам каква е тази мания жена му да има дълга коса  newsm78.

# 287
Марси, Пепи, здраве и щастливо дълголетие на майките ви. Heart Eyes

На двете сватички честити прически, да не можете да изкарате мъжете си от спалнята. Mr. Green Heart EyesЕли, Джон е същия, вечно уговорки да не се подстригвам късо, да не говорим, че той пък ходи веднъж на няколко месеца. Whistling

Миле, моя и твоя букет са като от един цветарски магазин  Heart Eyes Hug

Защото сте на една вълна като Катето и Галето. Laughing

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 19:45 от Noia

# 288
Ноич, ще стане, важно е желанието  newsm51

За сеирджиите: Постът ми няма нищо общо с последното изречение на Ноя.  Wink

# 289
Любе усетих те Hug С наи-добри 4уства,само дето при моят розовото преобладава(нали сме на розова вълна Laughing) Heart Eyes Heart Eyes
Ели 4естито  ти при4еска Hugсъс здраве да си я носиш Mr. Green Heart Eyes
Пепи много ти благоДАРЯ ЗА СЪВЕТА  Hug права си,ще те послушам Hug Heart Eyes
Марси днес питах бабите,4ерешовата задушниц Е НА 26 МАИ Hug

Хаиде аз да се разкрасявам.лека и приказлива Hug

# 290
Искам да ви поканя най-официално в най-новата ни 25-та темичка!!
Заповядайте там: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191548.new#new

# 291

За сеирджиите: Постът ми няма нищо общо с последното изречение на Ноя.  Wink

newsm78 Нещо не мога да схвана, преди време Катето И Галето бяха изпратили два еднакви букета, най-добре го разясни, че аз много превратно го изтълкувах. Wink Mr. Green

Схванах, по-добре късно отколкото никога. Embarassed Mr. Green Hug

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 20:37 от Noia

# 292
Хе-хе...
Кой както иска така да си го тълкува  Hug
Важна е идеята   bouquet
Хе-хе...
Ние си знаем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт