Habibti ya galby!!!или мами в арабски страни 24-та слънчева темичка!!!

• 19 587
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Катето и Галето, преработихте се, не така, петък е ден на майстора. Mr. Green Heart Eyes

Каква работа беееееееееееееееееее.. май бързо заравяш - Моля, моля, днес бях на празник.... коктейл!!!
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Имам страхотни снимки, но ще ги покажа до ден два, защото не са на моето фото!!!

Ноя имам нещо за теб ама ще се разберем на лични!!! Mr. Green
Миленкааааа, ако може и на мен на лични... да видя какво и зтървах и аз??!! Praynig Heart Eyes
Какво прави принцеса Дима и малкия принц Халид?? Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 271

Катето и Галето, преработихте се, не така, петък е ден на майстора. Mr. Green Heart Eyes

Каква работа беееееееееееееееееее.. май бързо заравяш - Моля, моля, днес бях на празник.... коктейл!!!
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

doh Задуши ли нещо на коктейла  Mr. Green, да не си ми донесла нещо от там и да ми го даваш на лични... Joy

Веси, бавно и славно, браво на теб, все някой трябва да остане на диета. Laughing

Миленче, снимката е култова, а иначе на теб с четирима съпрузи нека ти е зле.. Joy Heart Eyes

Пепи, не му мисли, врътни една баничка, дръпната или разтегната, все ще ни дойде добре. Heart Eyes

# 272
Добро утро и слънчев ден на всички  bouquet Heart Eyes,

Черпя ви с любимото си кафе, което не се пие  с конски дози, а по малко, като отлежало уиски. Wink За мезе пък, от тукашните фурми.  Yum

# 273
Добро утро и от мен  Hug

От FOX-ито кафето от мен закуската  Grinning Heart Eyes Рано,рано уиски в главата ти Crazy Снощи пак къде бушува  Naughty

Кате 4акаме снимки от партито Hug после ще ти пратя снимката на ли4ни Heart EyesДецта са добре,все така палави  Laughing
Браво Веси Peace Силна воля имаш Grinning
И аз си мислех за Лорекса,но не смея да попитам Confused Дано вси4ко е наред с баща и Praynig

Приятен ден   bouquet

Т

# 274
  • O.A.E./ Пазарджик
Добър ден!
ще пийна от кафенцето, но мюзлито ше го оставя на малкия. виж една баничка не отказвам Mr. Green
Весе, браво за резултатите  bouquet упорито гадже си ти. искаш да изненадаш красавеца, а Mr. Green ще идва ли лятото?

хич не се оплаквайте от дъжд, че ще ви командироваме тук Twisted Evil да усетите що е 40градусова жега с 60% влажност Laughing

Лорекса, пише много рядко. ако някой го интересува- вижте й последните публикации. там е писала за баща си. и аз й писах, но явно не й е до форума сега.
 Praynig за нея и баща й!

Вчера бяхме до Фестивал сити. до новия мол. още е наполовина изпълнен с магазини, но като цяло е доста приятен. отвън са направили канал. има и лодки и спокойно можеш да се разходиш. не като на Маднат-само за гости на хотела Confused
има доста кафета и ресторанти. арабски и други музиканти на "улицата", които можеш да седнеш и да си слушаш. жалко, че жегата няма да ни позволи скоро да се разхождаме дори вечер Sick
иначе снощи имаше приятен хладен ветрец и се стоеше.

е, написах се за няколко дни Twisted Evil мъжо заминава, жив и здрав , за Германия за 5-6 дни и сме сами, но едва ли ще се спрем у нас Laughing

лек ден !  bouquet

# 275
Добро утро, да се разпиша и аз  Grinning

Мерси за кафенцето, мюслито го оставям на диетуващите.

Пращам ви хладнинка и дъждец, мен ми идват в повече, преди два дена беше 25-26 градуса, сега 14-15 какво ли се учудвам вече....

Веси браво за волята и упоритостта, ще станеш френско гадже  Peace Концерта, за съжаление не успях да го гледам на живо, и в нета не го намирам. Имаше една опция да се гледа online на този адрес, но е май само за абонати на БТК...
http://btctv.dir.bg/music_play.php?cat=3769

Кате хайде давай снимки  Simple Smile не ни дръж така в очакване

Камелчо успешно взимане на останалите изпити, вижда му се края май на първата година. Ще ходите ли на екскурзия със сестричката както го обмисляхте?

# 276
  • In a surreal moment!
Добър ден на всички раннобудни булки - при нас е хладно и приспивно !   Почерпете се мама Дара днес има рожден ден   - моля се да ни е жива и здрава ! Ще си призная пред вашата милостива аудитория , 4е за поредна година  забравям за рожд. и ден- записвам си , напомням си и като доиде 19 баммм няма никои - след сериозен вьтрешен диспут стигнах до извода , 4е явно хи4 не ми се иска да остарява и сигурно заради това забравям -- малка утеха за гузната ми сьвест Cry  Лек ден , а и които иска може да види хотела в които работи брат4ето http://www.emerald-bg.info/ru/

# 277
  • по пътеката
пепи и моята майка има рожден ден, така,4е се по4ерпете, аз ве4е опрасках 4аст от сладкиша за деня, нали и задушница!

# 278
Здравейте момичета.
Ноичка, много мерси, че си ме отменила с кафенцето. Пийвам си с удоволствие  Hug. Закуската ще я оставя за утре  Twisted Evil.

Честит Рожден ден на майките на Марси и Пепи   bouquet   bouquet   bouquet!!! Да са живи и здрави и още много години да празнуват със семействата си.

# 279
  • O.A.E./ Пазарджик

Марси и Пепи, да са ви здрави майките!
Много радост дълги години!

# 280

Марси , Пепи, да са ви живи и здрави майчиците!!

Ноичка, браво  smile3501 успя все пак и много мерси за кафенцето!!
Ей го къде е 31-ви, не остана  newsm68 newsm44

Лек ден на всички!!

# 281
Мърси и Пепи , много здраве , дълъг живот и щастие на майките ви !
Аз  за мое нещастие днес на 19 отчетох 11 месеца на майка ми . Мир на духа и  Praynig .

# 282

Марси,Пепи да са живи и здрави маиките ви още дълги години  Hug
Марси верно ли е задушница Embarassed аз сега не мога да подавам,но някои друг щеше да ме отмени  Cry

Пепи този хотел,не е ли преди Равда?Хотела с наи-голямата леглова база?Важно е,4е на брат ти да му харесва,а и щом рускини ще има.... Laughing
Бях на фризиор да се пострижа и издухам,4е е събота,да се повеселим(сигурно за последно)  Wink

Да попитам някои махал ли си е боя ,4рез "пране" на косата newsm78 много ми се иска да си махна 4ерният цвят,но и коса искам да имам,не проскубана конска грива Confused ще изгори,нали?

# 283
Пепи и Марси, Честит рожден ден на майките ви. Да са живи и здрави още дълги години!

Пепи, не го мисли братчето  Wink току виж му излязъл късмета на морето, такъв левент, пък и майстор готвач ще е като магнит за летовничките, особено рускините са опасна работа  Wink

# 284
Миле, моя и твоя букет са като от един цветарски магазин  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт