Habibti ya galby!!!или мами в арабски страни 24-та слънчева темичка!!!

• 19 557
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Марси мерси за кафето и сладко
Миленка трябва да я оставиш в подписа си тази снимка ,който е снимал има ка4ества на фотограф или като аватар много е оригинална,даяна също мразаше шапките баща и започна да я дразни че ще и я вземе и така малко по малко свикна-тя нали като най малка не е научена да и се вземат нещата perko
Ели аватара си смени,но поне пусни сладурите в подписа
тук днес времвто се оправи след 2 дни дъжд дано до дове4ера си остане такова Praynig за да може да мръднем на някъде

# 256
Добър ден от дъждовна София!

Добре че поне не гърми и трещи като вчера!

Марси, мерси за почерпката, така е забравиха ни нещо, май на кекс и живот са го обърнали  Twisted Evil

Пепи честито за договора, а на снимките сте големи симпатяги всичките  Peace

А фотото на Миленка е удар в десятката, макар че една снимка със засуканите бургазлийки по би всяла смут сред моралните устои на гълф обществото  Joy

Галенце, не им се ядосвай на работодателите, те и на семейни с деца ако рекат пак ще се заядат, че като си с деца излизаш по-често в болничен, не може да стоиш до късно на работа....така че угодия няма! Ще си намериш добра оферта сигурна съм.

Хайде взимам си от таралежа на Деската, да не взема да заслабна сакън Hug Деси много са ти хубави госпожиците, а и в какви стилни тоалети ги издокарваш, ще има голямо вардене от таткото тез хубавици някой да не ги грабне на бързо.

# 257
ноя за да не обвиняваш в алкохолизъм си снених картинката за видят всички 4е е вода Laughing
Ани мерси за коплиментите

# 258
Добро  утро, сега ставам, но бих поспала още малко. Wink

Марси, много приятна изненада с кафето, дай още и по-силна доза, за да се събудя. Heart Eyes

Ще уважа и закуската ти и таралежа на dtti, щом не е с бодли и в гащите Laughing

Пепи, не си сама, голяма мистерия обгръща фотото, след като и не мен не ми дадоха да го видя. Mr. Green Да не говорим, че трябваше да ме черпят, големи обещания, на края само празни приказки, така ако ще е и с луканките, по-добре от сега да го ударя на пост и молитва, МИЛЕНЧЕ. Twisted Evil

ноя за да не обвиняваш в алкохолизъм си снених картинката за видят всички 4е е вода Laughing

По-добре върни предишния с джина и водката, че кой знае тази Шехеразада каква огнена вода разлива. Joy Joy

Сватеееее, ставай и идвай на оперативка, преди да е станал мутауата. Joy

Катето и Галето, преработихте се, не така, петък е ден на майстора. Mr. Green Heart Eyes

Емиратеси-поетеси, какви пъклени планове замисляте пак. Twisted Evil

Ани, няма нищо по-хубаво от лошото време, одеалце, книжка, мечтиии. Heart Eyes

# 259
И аз съм тук  Hug. Пийвам си от кафенцето на Марси и си хапвам от сладориите. Днес не ме търсете за друго. Нали е почивен ден ще се отдам напълно на отмора и гостенско  Twisted Evil, че от утре пак започваме с ранното ставане  Tired.

Сватеееее, ставай и идвай на оперативка, преди да е станал мутауата. Joy
Мутауата е бизи днес. Нали е петъчната молитва сега всички са в моска, та надали ще се сети за мен. А и аз едва си държа очите отворени и съм много хрисима  Twisted Evil.
Ани, прати малко хлад и насам.
Миленка, фотото наистина беше супер  newsm10. Кога се прибирате към Дубайско?
Лек ден на всички  Hug.

# 260
А и аз едва си държа очите отворени и съм много хрисима  Twisted Evil.

И аз, и аз  Laughing, ще гледам надолу  newsm03 и ще мисля за  newsm48

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 13:26 от Noia

# 261
НОЯ а сега как е newsm78
тук пак заваля #2gunfire

# 262

Сега е супер   thumbsup,  стига само котето да се храни с organic. rotfImbo  Kiss

# 263
ДОБЪР ДЕН  Hug

И на мен петъ4ен мързел ме налегна  Tired сега ставам и нищо не ми се прави  Sad
Деси аз правих снимката Laughing махнах я да не го познае някои и реши,4е ве4е си е намерил останалите 3 съпруги Mr. Green(пу да не 4уе дявола  Laughing)
Нои4ке НИДЕИ рева,ще ти донеса за цяла рота,ако искаш и ущи4ки мога да метна да си направиш цър-пър на скарата Whistling Heart Eyes

отивам да купя пала4инки,4е не ми се правят,а децата гладни....... Tired

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 20:24 от mln

# 264

Сега е супер   thumbsup,  стига само котето да се храни с organic. rotfImbo  Kiss
е не може всички да сме на диета,да покажем ,че има и същества на които не им пука Sunglasses
а останалите къде сте newsm78

# 265
Здравейте Simple Smile
Голям дъжд днеска,ще ни издави.А сега едно слънчице  Mr. Green
Ох и аз си мислех за едни палачинчици с шоколад .
О,стига съм говорила,че то на дупето ми се пише  Joy
Нойче,мила ние действаме бързо.Единия изпит мина вече.
Нищо че не сме свършили още.
Е то има още 3 изпита,че и в един де.
Иначе билетите за Бургас са купени и ако другата седмица времето е хубаво ще има плаж  sun
Ами май е това за сега.Целувки за всички  Hug  love001

# 266

Деси аз правих снимката Laughing махнах я да не го познае някои и реши,4е ве4е си е намерил останалите 3 съпрузи Mr. Green(пу да не 4уе дявола  Laughing)

Ти гледай някоя да не припознае Мубарак, че тогава ще я втасаме. Mr. Green Съпрузи или съпруги, да не е би.......? rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 19:12 от Noia

# 267

Деси аз правих снимката Laughing махнах я да не го познае някои и реши,4е ве4е си е намерил останалите 3 съпрузи Mr. Green(пу да не 4уе дявола  Laughing)

Ти гледай някоя да не припознае Мубарак, че тогава ще я втасаме. Mr. Green Съпрузи или съпруги, да не е би.......? rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ха ха ха.простете тъкмо бях станала от сън Embarassed
пращам на ли4ни форгив ми Hug

# 268
Кво става бе, мацки? Дека са ни бърбораните?? Laughing
При нас заваля колкото да ни уплаши и да не излезем следобеда  Wear Umbrella  Sad
Вие докато си обсъждате мутауите  Twisted Evil, весито гладува, ли гладува  Grinning - изкарах лунния глад ( или там както се казва  Rolling Eyes) и съм минус още 1 кг  newsm44 newsm24 Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама сега се мъча да откажа тиквените семки  Embarassed, че отскоро взех много да ги моря  Cry
А какво стана с Лорекса и Лили? Защо вече не пишат  Thinking??
Ани, има ли някъде видео от концерта?
А Мария къде е?

# 269
  • In a surreal moment!
Здрасти на вси4ки и мен днес голем мрзел ме тресе и спахххх - сега кво 6те правя newsm78   блазе кадето е валяло , както казва Веси    тресна грамна и препика - ни6то, пак 6те се полива по цяла но6т.  Брат ми е много доволен от новата работа- о4аква англ готва4 Маикал , които 6те ги обу4ава и изпитва - дано да се представи на ниво -така ми е мило , дано успее има нужда от малко победи в тоз живот и туи мом4е. Хааа настроил се е за многоооо рускини жадни за либов -  Wink Laughing затуи не6те да се жени маи дартото магаре ... Сега ми се е прияла една дарпана бани4ка - мазни4ка и хрупкава мммм дали да си уидисам newsm78 newsm78 или да се ваздаржа???  Отивам да затворя коко6ките и пак засядам -- 6те си направим ли седянка или сте заети...????

Общи условия

Активация на акаунт