Habibti ya galby!!!или мами в арабски страни 24-та слънчева темичка!!!

• 19 565
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Кате, заемеш ли се с моята задачка, гарантирам ти, че ще свалиш още 2 кг. Mr. Green

Любиту, важното е да сме преди всички и да не плуваме в информационно затъмнение. Party

dtti, не се мъчи с шев и кройка, не може всичко да ти върви, най-важното е, че си добра кулинарка. Wink

# 76

Ама аз покрай бъдещите ми вълнения за скорошни бебета, не ми остава време да мисля за жегата Simple Smile))
При първия прочит останах с убеждение, че ни съобщаваш радостна новина  Twisted Evil. Добре, че го прочетох и втори път  Joy.

С Любиту трябва много да се внимава, тя и да има да съобщи нещо важно, ще го направи между другото и после ще ти резне главичката, че не си внимавала. Joy

Как съм го изпуснала това?! Mr. Green Та кога викаш ще се черпим? Mr. Green И като сме на диета дали да не разчупим традициите и да те заведа  в Хаят център да ме "почерпиш" с нещо дизайнерско от там? smile3508
Ха, ти само пускаш мухата и затваряш вратата  Twisted Evil. От кога те чакам да ми дойдеш, та макар и само за Хаят център /там ще ми резнат главицата от кръста, но за теб съм готова и необлечена в банята да влезна  Joy/. Недей да плашиш кучето с кокъл  Hug.

...там ако не ти я резнат,   Фоуад няма да ти прости.... Joy, а покрай твоята, може и моята да изгори... Joy

# 77
Елито, за сега май няма шанс да ви съобщя тази новина... Sad
Та за това се радвам на тези около мен...

Ноич, е не съм чак толкова лоша Simple Smile
Малко повече..... Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 78
...там ако не ти я резнат,   Фоуад няма да ти прости.... Joy, а покрай твоята, може и моята да изгори... Joy
А, не, не... Той ти е голям фен, така че ще ти се размине  Twisted Evil  Joy. Виж за мен не е много сигурно  Laughing.

Любе, то се не знае миличка. Млади хора сте и вместо да спите вие кексове печете  Twisted Evil, току виж и ти си ни зарадвала /иншааллах дано е скоро, че ми се хапва нещо сладичко вече  fingerscrossed Laughing/.

# 79
току виж и ти си ни зарадвала /иншааллах дано е скоро, че ми се хапва нещо сладичко вече  fingerscrossed Laughing/.

Да не би да не си вечеряла още?! rotfImbo rotfImbo

# 80
Аааа, хапнах  Blush. Нали ти казах. Защо ме злепоставяш сега пред хората  Confused.
 Hug

# 81
Аааа, хапнах  Blush. Нали ти казах. Защо ме злепоставяш сега пред хората  Confused.
 Hug

Нали беше на безвъглехидратна диета, мило свате? Joy

# 82

кексове мексове! #2gunfireа сега видяхте ли френския бил по вреден от цигарите!ами аз затова сигурно пак ги почнах че сега на ново ще го уча френския!

Ами то това е като карането на колело, не се забравя. smile3534

# 83
На точковата съм, но то е нещо подобно  newsm78.

# 84
На точковата съм, но то е нещо подобно  newsm78.

Тя е същата:кремълска, точкова, БВД, безкексова, все в Д. Joy

По другия въпрос, говориш по телефона, с едната ръка бъркаш кекса, а с другата пишеш в темата. Mr. Green

# 85
По другия въпрос, говориш по телефона, с едната ръка бъркаш кекса, а с другата пишеш в темата. Mr. Green
Ааа, аз моя кекс не го бъркам с ръка  Joy  rotfImbo.

# 86
Ааа, аз моя кекс не го бъркам с ръка  Joy  rotfImbo.

А с какво? С бетонобъркачка? rotfImbo rotfImbo

# 87
Ами с нещо подобно, като се съди по резултата накрая  Mr. Green.

# 88
Ами с нещо подобно, като се съди по резултата накрая  Mr. Green.

За това ли прилича на тухла на финала? smile3532

# 89

Общи условия

Активация на акаунт