Habibti ya galby!!!или мами в арабски страни 24-та слънчева темичка!!!

• 19 545
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Елиии! Честито на Тито и на вас де!!
Чакаме ви на родна земя!!  bouquet  bouquet

# 61
Ели,да не забравиш да ни пишеш с Катето в тефтера за форумски срещи Hug Heart Eyes

# 62
Мерси, милички. Ще почерпя, но у нашенско  Hug.
Галенце, как ще забравя мила. Вие двечките ще сте първи там /след сватето  Twisted Evil/.

# 63
  • O.A.E./ Пазарджик
Здравейте и от мен!
Нещо ме цепи тиквата и Ноич, навряла съм си чувстото за хумор в голямото Д , както ти казах Sick

Любе, ще идем Peace ще си купя шал довечера. ще идем с наща кола да ти накъдря косата малко с мойто каране Laughing
само се разберете с нея.

поздрави за успешно диетуващите и оздравяване на болните  bouquet
лек ден от мен  bouquet

# 64
Здравейте и от мен!Да ви се оплача!И аз,като Дани имах тежка нощ!Александър е с варицела и с висока температура. IllМилия,целият е в пъпки и е ужасно нервен.Фурните временно са изключени,за кексове няма време.  55

# 65
Скорошно оздравяване на Александър !
Елип , честито за паспорта на Тито !

# 66
  bouquet на всички
НОИчКА тук съм не съм предала фронта,но не ми остава време,
денем -на децата им започват класните по всичко и аз като синя каска следя кой как учи newsm08
освен това в четвъртък само дето не умрях ходих на зъболекар да си вадя зъб и явно съм направила алерг.реакция към упойката,ве4ер пе4ем кексове и общо взето това е
сега вадя кройки на бурда за хлапетата,и понеже съм с 2леви ръце и не мога да шия ще ходим на шивачка
Креми 4естито име
ДАНИ дано бързо да ти се оправи принцесата Praynig,ДИДОНА и твоя принц също
честит паспорт на тито
Кате браво

# 67
Кексовите гаджета  , Party нещо хич ви няма днес !

# 68
Привет диетуващи и кексуващи  Hug
колко хубаво е да се наспиш като бял 4овек,да се възползвам максимално,4е после....
4есно ви казвам умирам за едно пар4е кекс и сега ще събудя лел ми да направим един ИСТИНСКИ кекс Laughing
ДНес бяхме на плажа с децата Laughing беше супер,за 2 4ада забравихме за тях,зариха се до ушите,но водата е още мнгого студена.и аз съм от болнавите със супер гадна суха кашлица,едвам заспивам ве4ер. Cry друго не ме боли,но като по4на да кашлям корема  ми става на камък и вси4ко ме боли Sad

Дани дидонка бързо оздравяване на де4ицата Praynig
Елинце 4естит ви докЮмент за самоли4ност   bouquet Кога ще си идвате на сам?Жалко,4е се раминаваме,но живи и здрави ще се организирАМЕ НЕщО  Hug Heart Eyes
Кате и ти ли на диетка Laughing
Марси машала Grinning аз свикнах на готовото и да си призная една 4иния ме мързи да измия Embarassed
Нои4ке за какво да се сърдя newsm78 нали знаеш,4е си ми на сърцето Heart Eyes Heart Eyes но обаждането още го 4акам Mr. Green
дтти успех с надзора Laughing
Любе на 24 маи си идваме Cry от сега се подготвям за жегата и скуката,но няма на4ин, а и време Hug

Д0ве4ера съм решила да отида на дискотека Whistling няма да се къл4а много,но да се разпиша.в сл.бряг ве4е има хора и сигурно ще се метнем

# 69

Нои4ке за какво да се сърдя newsm78 нали знаеш,4е си ми на сърцето Heart Eyes Heart Eyes но обаждането още го 4акам Mr. Green

Едно патенце от много чакане се оказало в тенджерата под налягане. rotfImbo Важното е да си търпелива, нали знаеш, че хубавите неща стават бавно, шуей-шуей.  Joy  Heart Eyes С тези дискотеки и барове, да не смятате бебето да го правите танцьорче на кол. Mr. Green

Миме, не така Naughty, освободи високия дух от  Д-то( забележи, че не казвам голямо  Twisted Evil) , ако трябва ще помагаме. Mr. Green Heart Eyes

Ели, честито за паспорта.  bouquet Сега си волна птичка, като се върнеш не е лошо да дадеш паспорта на снахата на съхранение при мен. Twisted Evil

Галенце, още се чудя дали да ви възложа задачката, най-вероятно ще се провалите, Катя ще хвърли цялата вина върху теб както обикновено и после ще ми тежиш на съвестта. Twisted Evil

Дидонче, оправяйте се, моите имат ваксина против варицела, но ще я изкарате лесно като по-малки. Hug Като  оздравеете да не забравиш да пратиш фурната на ремонт. Mr. Green

Дани, тук сме, след днешното излизане се замислям да направя експеримент и един месец да не пазарувам нищо освен храна и лекарства. Абе, и една седмица да издържа пак ще е успех. Twisted Evil

Марси, трябва някой ден да си направя труда да изброя постингите ти и колко пъти споменаваш тренера си, с добро разбира се. Mr. Green

# 70
Елинце 4естит ви докЮмент за самоли4ност   bouquet Кога ще си идвате на сам?Жалко,4е се раминаваме,но живи и здрави ще се организирАМЕ НЕщО  Hug Heart Eyes
Мерси мила. А за разминаването не се знае още. Тито определено се размина, но тати все още има нужда от виза. Така че ще се идва до Дубай  Laughing. А за дискотечката много добре си правиш. Поживей сега, че после бебчо ще ти заема цялото време.
Дидонка, бързо възстановяване на Алекс. Колкото и тежко да е по-добре, че ще я изкара мъничък. Казват, че само първите 3-4 дни най-много е тежкото неразположение. Дано при вас бързо се размине  Praynig.

... след днешното излизане се замислям да направя експеримент и един месец да не пазарувам нищо освен храна и лекарства. Абе, и една седмица да издържа пак ще е успех. Twisted Evil
Само да споделя, че горното не е по моя вина  Naughty. После да не ме обвинят хората, че аз те заразявам с шопинг манията си. Повярвайте ми, точно обратното е  Twisted Evil.

# 71
Мерси, милички. Ще почерпя, но у нашенско  Hug.
Галенце, как ще забравя мила. Вие двечките ще сте първи там /след сватето  Twisted Evil/.

Как съм го изпуснала това?! Mr. Green Та кога викаш ще се черпим? Mr. Green И като сме на диета дали да не разчупим традициите и да те заведа  в Хаят център да ме "почерпиш" с нещо дизайнерско от там? smile3508

# 72
Мерси мила. А за разминаването не се знае още. Тито определено се размина, но тати все още има нужда от виза. Така че ще се идва до Дубай  Laughing.

Joy Не си прави планове без кръчмаря. Те, емиратките си лягат още в 8 вечерта. hahaha Най-много да ти отпуснат време за следобеден чай. Mr. Green

# 73
ДОбър вечер и то мен!!

Хайде и аз да се разпиша за днес!!
Радвам се, че ви заварвам в добро настроение Simple Smile

Ноич, тук, в мола, има специален щанд само за тази марка.
Питах пак, но никой нищо не знае.

Мимето, я бързо да се хващаш в ръце.
Какво е това лошо настроение?

Миле, все още не е толкова топло, но ти си знаеш какво ни очаква.
Ама аз покрай бъдещите ми вълнения за скорошни бебета, не ми остава време да мисля за жегата Simple Smile))
Между другото зълва ми ще ражда началото на юни, така че това лято ще ми е изпълнено с бебешки радости Simple Smile Simple Smile

Дани, дидонче, дано малките ви са по-добре вече и утре да са пак онези щастливи хлапета!!

Елито, честит ви паспорт!!
Да си го ползвате със здраве!!
Очакваме включване и тук!!

Кате, мерси!!щ
Честито за 2-та кг-ма!!

Деси. вади кройки... нали за това има и шивачи Simple Smile
Успех на девойките на класната!!

Поздрави на всички мами!!
Лека и безаварийна вечер!!!

# 74
Как съм го изпуснала това?! Mr. Green Та кога викаш ще се черпим? Mr. Green И като сме на диета дали да не разчупим традициите и да те заведа  в Хаят център да ме "почерпиш" с нещо дизайнерско от там? smile3508
Ха, ти само пускаш мухата и затваряш вратата  Twisted Evil. От кога те чакам да ми дойдеш, та макар и само за Хаят център /там ще ми резнат главицата от кръста, но за теб съм готова и необлечена в банята да влезна  Joy/. Недей да плашиш кучето с кокъл  Hug.

Ама аз покрай бъдещите ми вълнения за скорошни бебета, не ми остава време да мисля за жегата Simple Smile))
При първия прочит останах с убеждение, че ни съобщаваш радостна новина  Twisted Evil. Добре, че го прочетох и втори път  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт