Habibti ya galby!!!или мами в арабски страни 24-та слънчева темичка!!!

• 19 531
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
веси много е пораснал тарик и все по хубав става
тук 2 дни вали ,което е необичайно за този период от време,а днес и пясъчна буря имаше
и тук има вариант на редуктила пих го месец,но от него не можех да спя и главата ме цепеше,така 4е го спрях

# 46
Много ми харесва! Само се чудя миналото лято като идвах във Варна, Любиту що не ме заведе.  Twisted Evil  Сигурно и тя не е знаела.

Toни, вярно, не знаех.
С Монда се запознах по-късно, ти вече си беше в София  Sunglasses

Кремски, поздрави за новата темичка!!

Мимето, ще се видим в понеделник, като почивам  Joy
Ива ме пита как си и ми каза да ти напомня да й дадеш шал да ти го рисува  Simple Smile
Може да отидем до там в понеделник.

Ноич, поздрави!!   bouquet
Казах ли ти, че не е болка за умиране  Hug
Както ти казах ли мина?

Монди, не се ли реши най-после?  Heart Eyes

Миленка, кога се връщате?

Лека вечер на всички!!

# 47
Ноич, и тук го няма все още!!  Sad
Ако имам друга информация пак ще ти пиша!!  Peace

# 48
хайде лека вечер от мен!
много пусто тази вечер всички кекс правите!
да не загори! Joy Joy Joy
утре мама не е на работа и сигурно ще сме на разходка заедно, оле личи си от сега колко и е мъчно и гледа възможно максимално да е с малкия, иска тя да го приспива и гушка!от сега ми се насълзяват очите!

# 49
Добро утро момичета.
Взимам си бележка от Ноя и започвам веднага с кафето за събуждане  Hug.

Веси, не ми ги разправяй ти на мене тези приказки за прасенцата. Много добре изглеждаш, а освен това все още ти е рано за пълно отслабване. До първата годинка хормоните ти още не са си възстановили нормалните функции. Така че успокой се. С Рая не можах да сваля и грамче докато не стана на 1 година /и не си дойдох в БГ за ваканция  Twisted Evil - там много добре се слабее/, макар че играех интензивна аеробика и почти не съм яла. Май с Тито ще е същото положение, затова не си давам зор.
Креми, честито ти ново име   bouquet. Така са майките. Ще й липствате на твоята, но предполагам ще е щастлива жената да сте заедно семейството отново. Не се натъжавай. Кога точно заминавате???
Весел ден на всички и повече разходки  Hug /използвайте времето докато не е станало много горещо като при нас  sweating/.

# 50
Добро утро и успешен да е деня  Hug

Ели, мерси за кафето, а от мен нещичко за почитателките на кекса, само че сутрешен, вечерния вие си го правите  Twisted Evil:

Мамата на Сами и на нас ни е тъжно, че заминаваш, така че да си сериозна, да не ни забравяш и да се включваш по-често за отчет   Simple Smile

Напук на вашата воля и успешни резултати от диетите, мен пък тези дни такъв апетит ме е хванал, направо се плаша, едвам се удържам да не дъвча по цял ден нещо, а сладко как ми се яде  Cry, така е идва лято всички слабеят, а аз обратното  Close

# 51
Добро утро    bouquet,

Радвам се, че съм отново "На кафе с Елип тази сутрин" Laughing, докарала си го и на гъстота и на аромат, машалла  Heart Eyes, евала, че си взела присърце конструктивната критика.  Mr. Green

Ани, м-ммм, много вкусен кекса, аз го обичам най-много сутрин. Heart Eyes Веси, не си вземай, защото аз пък ще информирам нравствената полиция да ти нашляпа дупето на голо. Mr. Green Само редуктил и никакъв кекс за тебе  Twisted Evil дето плашеш другарчетата си така. Joy

Монда, обади се, когато на смяна е сладкаря с най-развинтената фантазия, да резервираме билети своевременно. Laughing Може и една форумска среща да организираме там, за да ядем кекс на корем. hahaha

Весел ден на всички и повече разходки  Hug /използвайте времето докато не е станало много горещо като при нас  sweating/.

Явно не съм се събудила още, защото "разходки" го взех за "разходи" и си викам, тази Ели срам няма вече. Joy

um sami само плаши, спокойно. Който веднъж е ял кекс в тази тема, пак се връща за още. rotfImbo Като четох Сноу и веднага си помислих с умиление, че и ние тук сме като едно гнездо с птиченца, на някои им идва време да отлетят , а другите плачат и се утешават с трошички кекс. newsm45

Какво става из Тунизийско, Марси, Дидонче, да не са ви  се повредили фурните? Joy Joy

Къде е dtti, тя първа предложи да се отвори тема в готварския, да не се е преместила перманентно там? Twisted Evil

Дани, как е детенцето днес? Hug

Българската дружина дето планина повдига, къде сте? Heart Eyes Миленче, да не се сърдиш за нежната милувка вчера, нали знаеш, че в любовта и войната всички средства са позволени. Mr. Green Heart Eyes

Кате, имам ново предизвикателство за теб, този път ще ти се наложи да ти помага и Галето, че няма да е по силите ти. Mr. Green

Мимо, с Елип чакаме отговор на архитектурните ни предизвикателства и задявки. Wink

Любиту, мерси много, радвам се, че се чухме. Heart Eyes

Да ви кажа с две думи за снощи. Бяхме на концерт с вечеря, пяха The Celtic Tenors заедно с Деидре Шанън, която е много известна от участието си при Майкъл Флетли, ако си спомняте "Lord of the Dance". Трима млади секси ирландски пича, които изпълняват всякакъв микс от ирландска, шотландска, оперна и поп музика и са много известни както в Ирландия, така и по света. Напълниха ни душите, а съра щеше да се пръсне по шевовете от възторг. Heart Eyes Нали произходът на всички неща и хора, особено гениални, е ирландски, ако не знаете. Joy

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 09:50 от Noia

# 52
  • по пътеката
моми4ета, привет! преди да подкарам местенето на мебели и да вадя на терасата покъщнината, Tired се записвам, да не кажете, 4е съм хванала някой да кексуваме!утре, ако съм жива, зна4и съм наистина едър рогат Tired, един бел4о, дето опъваааааааааааа!даже сега умувам да не ходя на фитнес, това дето ще го дигна и сложа и подредбата после, ще  е като след тренировка #Crazy!дано резултатът заслужи борбата!лек ден!   bouquet Hug

# 53
Добро утро мили дами !
Фатима , ми е още зле за кой ли път не съм спала та вече почвам да издавам багажа .
Цяла нощ беше с температура 39-39,5 и милото сега се унесе .
Ако до след обяд не се оправи , ще я заведа до бърза помощ за един контролен преглед .
Не мога да ви чета много , защото главата ми не работи , за което се извинявам .
Лек ден !  bouquet

# 54
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Доброоооооооооооо утрооооооооо!!!!

newsm51

Ето ме и мен!!!! Да си кажа и аз в отчета каквото имам да казвам!!!!
Сестра ми е тук в командировка във Варна, много се кефя и днес след 15 ч. е свободна!!!! Ще ходим, ходим, ходим, обикаляма.... КЕФ!!! После може и да рева от изморени крака, но от сега точа лиги!!!!!! Crazy

Ноичинцице, какво бе мила ме плашиш!!! Rolling Eyes Галеееееееее идвай на помощ!!!!!! Joy

Честито ново име на Креми и нещо, което се каня от седмица да направя - Честит нов аватар на Любиту - СТРАХОТЕН Е !!!!!!!!  Hug

# 55
Трима млади секси ирландски пича, които изпълняват всякакъв микс от ирландска, шотландска, оперна и поп музика и са много известни както в Ирландия, така и по света. Напълниха ни душите, а съра щеше да се пръсне по шевовете от възторг. Heart Eyes Нали произходът на всички неща и хора, особено гениални, е ирландски, ако не знаете. Joy
Супер !!! Ти затова ми се изгуби от полезрението. Но щом е за млади секси пичове ти е простено  Hug.
Явно не съм се събудила още, защото "разходки" го взех за "разходи" и си викам, тази Ели срам няма вече. Joy
Ноичка, недей да плашиш вълците  Twisted Evil. Чичо ти Фоуад сега ще ми звънне да провери да не съм забегнала на някъде пак  Joy.

Радвам се, че кафенцето ви е харесало. Ани, мерси за кексчето  Grinning. И мен ме гони твоя глад, но не  Naughty. Стискам зъби и спазвам диетата, че още 5 килца как се свалят. А как само ми се присънват едни вкусотийки няма да ви казвам  Confused.
Марси, аз свърших същата работа сутринта и сега сядам на кафенце  Twisted Evil.
Дани, дано малката се оправи бързо  Praynig.

# 56
Креми , честито име и от мен !
Елип , мерси !
Вече е с температура 38,3 .

# 57
Здравейте момичета  bouquet

Ели,Ани мерси за хубавото утрешно посрещане Hug
Катенце тук съм  newsm68 наспана ,отпочината и заредена със сила.Приятни пазарувки днес със Биска и довечера очаквам снимков материал на новите ви придобивки Flutter
Ноичка каква  ни е задачката  jump  ? Казвай не ни дръж в неведение Heart Eyes
Дани  дано бързо Фатима да се оправи и да не я мъчи тази температура  bouquet
Лек ден от мен  ! После пак ще намина да ви видя  bouquet

# 58
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Забравих да кажа за статистиката, че съм 2 кила надолу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  newsm03 newsm53 newsm47 newsm44

Казвам го сега, че после в понеделник.. не се знае!!! след събота и неделя.. може да вдигна летвата  Joy

# 59
Може да ни поздравите вече. Малкия Тито си има паспорт  newsm44  newsm68. Вече можем да се приготвяме за ваканции, пътувания и т.н. /но няма да е скоро де  Twisted Evil/. Та това исках да вметна само  Joy.
Галенце,  Hug.
Кате, поздравления за постиженията   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт