Habibti ya galby!!!или мами в арабски страни 24-та слънчева темичка!!!

• 19 556
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
понеже някои се чудят какво правя в темата ви
----заради бара на Монда Wink
да отбележа, че снимката е преди бара да се довърши напълно
в момента има много повече аксесоари и е още по уютно
смея да твърдя, че десертите са -ммммммммммммммммммм-страхотни

# 31

смея да твърдя, че десертите са -ммммммммммммммммммм-страхотни

A колко вида кекс има? Wink В първия момент си помислих, че снимката е от нашите географски ширини. Поздравления за бара.  bouquet

Дани,  бързо оздравяване на малкото бонбонче. Hug

# 32
# 33
Питай Монда за кекса! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 34
Минавам на бързо , че ще излизам .
Ноя , трябваше днес да ходи на лекар , но сутринта ми се обадиха , че няма лекар днес .
И го преместили на 25-ти .
А Фатима е все още с температура предполагам , че са зъби .
Оставям ви , лек следобед  !

# 35
А, не..... да не съм народен будител?! Не просвещавам никого за видовете кекс! Да опитат- да разберат, аааааааааааааа!

# 36
  • O.A.E./ Пазарджик
за любителите на френския език
http://www.dnes.bg/article.php?id=36183

Мондич, поздравления за бара Peace
Дани, бързо да се оправяте Hug

# 37
Е, Миме, отчая ме. Тъкмо щях да се наредя на опашката за уроци по френски  Joy. Да не намериш нещо подобно и за кекса  Thinking???
Дани, дано бързо да се възстановите  Hug.

# 38
Е, Миме, отчая ме. Тъкмо щях да се наредя на опашката за уроци по френски  Joy. Да не намериш нещо подобно и за кекса  Thinking???

За това, Мила Ели, правиш кекс без да го опитваш и се преквалифицираш  в други езици. Joy Joy

А, Монда го обърна на дискриминация, поне малко информация дай за платения пакет, включва ли самолетни билети, настаняване или е волна програма? Mr. Green

# 39
А, Монда го обърна на дискриминация, поне малко информация дай за платения пакет, включва ли самолетни билети, настаняване или е волна програма? Mr. Green
За дегустацията на кекса ли питаш,Ноя?
Зависи от сладкаря- каквото той предложи...по вашите места сладкарите са щедри, може и повече да предложат. Joy

# 40
монда много добре изглежд!
Извинявайнезнаехчее твоето кафе, ако кажеш ще махнаснмкатаноенаправено в типично арабски стил,с тези завеси,дано хората го оценят!има ли арабска кухня, ей сега ще си отям на фалафели в кувейт,бъб варна ядох от някакъв дюнер,което беше пародия!
а за сладкарите незнамно верно по тях ширини самного ларж мъжете! Embarassed Embarassed Embarassed
а малена е голяма красавица!баща и с охрана трябва да я пуска по дискотеки след някоя друга годинка! Hug
дани дано езъби и самикак ми се криви някой копчетане ги фиксирах хубаво и сега удрям ли удрям!
кексове мексове! #2gunfireа сега видяхте ли френския бил по вреден от цигарите!ами аз затова сигурно пак ги почнах че сега на ново ще го уча френския!

# 41
е да се разпиша и аз в новата тема
МОНДА  супер ти е заведението
ДАНИ  и на нас ни никнат 2 заедно,но ние само хапем когато и когото намерим
да ви се похваля намерих си 4ехлички за моя 41,и то точно пред свекито Laughing

# 42
И на мен ми допадна заведението, с много вкус е направено  newsm10, а да не би вътрешния дизайн да е дело на Маленна?

Определено имаме нужда от нещо подобно и за в София, да отиде човек на по едно кафе, да заслади с автентична баклава или кунафа и всичко това сред приятна обстановка. Та Монда ако решиш да разширяваш бизнеса, непременно ни уведоми  Wink

# 43

За това, Мила Ели, правиш кекс без да го опитваш и се преквалифицираш  в други езици. Joy Joy
С моите две леви ръце хич ме няма по кексовете  Twisted Evil. Разчитах повече на френския, но сега на стари години трябва да караме преквалификации  newsm12. Ти кой език би препоръчала  Joy .
Ани, стига с тези кунафи и баклавички мила. Миналия Рамадан така си качих 5 килца, че и точките не ми помагат  Weary. Сега не искам и да ги погледна. Кексчето си е чиста работа  smile3521.

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 08:04 от elip

# 44
Цитат
Веси и Дидона, всички болести идват от нередовното правене на кекс. Ако искате да отслабнете, наблегнете на кекса, в малки порции, но редовно за засилване на метаболизма.

Ноичка, не ме въвличай в грях бе, мила! Ей сега ще звънна на религиозната полиция  Crossing Arms
Ели ,ти хубаво говориш за воля ама аз съм си прасенце ,бе. Сестра ми като беше тук решихме.че трябва да я поохраним малко щото е кожа и кости милата, а то кво стана- Ваня -1кг, а Весито +2кг  Embarassed  #Crazy. Та за това ги пих тия хапчета да ми понамалят малко тоя пуст апетит ,че да си отслабвам като хората и аз. Сега вече ми е лесно - по цял ден съм навън, не стъпвам вече в ресторанти и си нося по някой плод, който си разделяме с Тарик  Laughing и вечер салата с малко сирене или риба.
Как са другите диетуващи?

Общи условия

Активация на акаунт