Music Idol-10

• 13 463
  • 361
  •   1
Отговори
# 255
# 256
От известно верме Преслава ми е фаворит и продължава така. Двете с Кремена най-много ми харесват. Теодор ми е най-неприятен и особено престорен и маскиран постоянно, не го усещам.

# 257
# 258
# 259
Ми Тео нали беше болен и миналата седмица? newsm78
Koгато се разболееш и те удари в гласните струни, трябва да мълчиш за да се оправиш. Най-сигурният начин да се прецакаш и да изкараш дъъълга болест е да пееш докато си болен. Понякога това дава трайни дефекти. Затова големите звезди си позволяват да отменят концерти и турнета, когато са болни. Но в МА имат договор, където няма тън-мън.
Дет се вика кандидат звездите да го духат...  Confused

# 260
  • гр.Добрич
 Преслава ми е фаворит!Двете с Кремена най-много ми харесват.

# 261
Хехехе, това момъче как раздава целувки с два пръсти, умили ме  Joy
Като Орлин Горанов.  Laughing

С биг бенда беше просто невероятна.
Много, наистина. И аз тогава за пръв път я харесах. Кремена, де. Simple Smile

Невена- хареса ми и в двете изпълнения, нямам какво лошо да кажа.
Теодор- на румънската по- биваше; на ламбадата- кофти.
Кремена- БРАВО!!! Simple Smile Арабската й песен беше много по- силна, настръхнах при изпълнението й. На турската като че ли дъх не й стигаше на моменти.
Преслава- хареса ми с циганската песен повече; на Ищар гласа й трепереше.
Стефан- слабо според мен; с гръцкия се беше справил, браво. Можеха друга песен да му дадат, примерно Сакис Рувас можеше повече да му пасне. Японската не я разбрах.
Предполагам, че той ще отпадне в четвъртък.

# 262
какво, какво каза накрая Етиен, та всички заръкопляскаха пак?
Че ако Ищар е в залата и е чула изпълнението на Преслава, сигурно би се замислила дали да излезе да пее след нея  Peace

По-голяма идиотщина не бях чувала скоро, като твърдение.

Как можаха да сравнят дори Преслава и Ищар?!?  ooooh!
Пресито има най-безличния глас, който съм чувала. Пее вярно, но дори и в Илияна имаше повече страст(в гласа)!!!
Парчето бе смъкнато поне с 2 тона надолу, но ми е чудно защо никой от многоуважаемото жури не спомена този факт!
Преслава често си смъква песните, в което по принцип няма лошо, но не всяка песен търпи транспониране. Е тази на Ищар посмъртно не търпеше!!!
Много зле прозвуча!

Нищо общо с уникалното изпълнение на това 13 год. момиченце, което спокойно си забива повечето Айдъли в земята, барабар с дългогодишния им стаж на сцената:
http://www.vbox7.com/play:d972fd57   Поздрав!

# 263
Понеже изпуснах началото, чак сега видях, че Преслава е имала късмета да пее две изключително популярни песни - Едерлези (ако така се казваше) и песента на Ищар. Втората я чух, а от първата - една част, - ами няма достатъчно добър глас и за двете. Макар че ги пее прилично, наистина не е изключително.

Peace

# 264
За мен Невена е безспорният фаворит-глас,лице и тяло,ще съм разо4арована ако не спе4ели тя,след нея слагам Птреслава.

# 265
  • Шотландия
Запис

# 266
# 267
  • Бургас
Общо взето ми хареса снощният концерт, но все повече се убеждавам, че впечатлението, което ще оставиш, зависи от песните, които ще ти се паднат.
Признавам, че от миналата седмица насам Кремена и Преслава много се издигнаха в личната ми класация (то колко много при класирани 5 човека, ама все пак, доста си подобрих мнението за тях)
На Стефан му се паднаха абсолютно тъпи песни, особено японската - една такава равна, безлична, без акцент или кулминация някаква.

Искам да си ходи Невена.

# 268
Каква им е задачата за следващия път?

# 269
Песни с хореография. Задачата е в две части - с модерен балет и с фолклорна група.
Ето това. От 12-та стр. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт