Music Idol-10

• 13 545
  • 361
  •   1
Отговори
# 270
Снощи Преслава беше ненадмината според мен.

# 271
Снощи Преслава беше ненадмината според мен.
И аз така мисля Peace

# 272
И мен Преслава много ме впечатли, страхотно въздействие!
Според мен просто имаше невероятен късмет да и се паднат силни песни. Изпя ги великолепно, разбира се, но на този етап са останали толкова добри певци, че всеки би се справил така. Всичко вече е въпрос на избор на песента.
За съжаление Стефан нямаше никакъв късмет в това отношение и предполагам, че той ще си хване пътя в четвъртък.

# 273
Аз съм за Преслава.  Rolling Eyes

# 274
Междудругото, не може ли анкетата да бъде "Кой се справи най-добре в понеделник?"
Предочитам да има положителен вот, а после като наближи четвъртък, ще си кажем кой искаме да отпадне.
Някак си е гадно, че не може да гласуваме кой е бил най-добър... Confused

# 275
  • София
На мен ми харесаха всички!

Кремена най-много. Преслава извади късмет с песните, но мисля, че песента на Ищар Кремена я изпя по-добре на кастингите(и то без музика).
Невена май най-малко ми хареса - много дървена на сцената.

# 276
Страшно много ми хареса арабската песен на Кремена - пя невероятно!Другата песен и изпълнение,които много харесах,беше японската на Стефан!Много ми допадна и песента и изпълнението,учудвам се,че тук не са се харесали!
Песента на Ищар е много хубава и който и да я изпее,колкото и лошо да е,ще спечели от това,но Преслава не я изпя кой знае колко добре!Много е обрана от към емоции,а точно тази песен трябва да се пее,изстрадано....Безумно беше да се сравнява Преслава с Ищар,няма място за такова сравнение!

# 277
Междудругото, не може ли анкетата да бъде "Кой се справи най-добре в понеделник?"
Предочитам да има положителен вот, а после като наближи четвъртък, ще си кажем кой искаме да отпадне.
Някак си е гадно, че не може да гласуваме кой е бил най-добър... Confused
     Имаше няколко идеи за анкети.
     Аз спрях на тази с отрицателния вот,защото,като че ли става по-интересно:половин седмица положителен ,другата половина-отрицателен  вот.......
     Анкетите не пречат вътре в темата да се изказват мненията за това "кой се справи най-добре на концерта" или "кой е моят АнтиИдол",например.... Laughing
     Иначе,в четвъртък нали всички гледаме кой ще отпадне?Йорданка Христова,между другото,и тя каза,че по-добре вота да е отрицателен.  Simple Smile

# 278
Така е, но другата анкета е "Кой искате да спечели", което е малко по-различно от Кой се справи най-добре в понеделник.

# 279
Гласувах Стефан. Тя и Невена нещо ме дразни, иначе пее момичето. Фаворити са ми Кремена и Теодор.

# 280
Мисля, че трябва да отпадне Невена или Кремена , въпреки, че Кремена този път ми хареса. Много лош избор - да изпееш песен на Омега. Който е избрал тази песен за Невена- определено няма усет Simple Smile
Също така е крайно неуместно сравнението между Ищар и Преслава. Последната ми хареса как си изпя песента, но за сравнение и дума не може да става според мен  Confused

А този сладур е победителят в Мюзик айдъл- Англия Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:4a9d6a56

# 281
Така е, но другата анкета е "Кой искате да спечели", което е малко по-различно от Кой се справи най-добре в понеделник.
  Виж,ако има и други настояващи за "кой най-добре се справи на концерта",нямам нищо против да променим анкетата! Peace

# 282
  • Бургас
Аз мисля, че така е добре: от понеделник до четвъртък - "Кой искате да отпадне", а от четвъртък до понеделник "Кой искате да спечели"

# 283
   Някой знае ли как се казва песента на Ищар, която пя Преслава?

# 284
   Някой знае ли как се казва песента на Ищар, която пя Преслава?

Виж на предните страници сме я пускали, има и линк да я чуеш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт