Music Idol-10

• 13 505
  • 361
  •   1
Отговори
# 135
Селма, Ян Бибиян е права, наистина звучи все едно си завършила Консерваторията.
   да не съм попаднала във форум за несполучливото упражняване на разузнаваческата дейност? Laughing
   правете си каквито си искате изводи...
   и по-добре на лични. Naughty

# 136
  • UK
Какво разузнаване бе, жена, елементарни правила по български език - използвала си едно точно определено минало време, което се използва само когато си бил свидетел на действието, по правило - ако не си била в Консерваторията можеше да кажеш че там, например можеш да имаш две лекции и да трябва да пропуснеш едната, но "можеше" предполага че си била там и си я завършила. Освен това предполага че само там може да е така, а това също не е вярно.

# 137
  • Сливен
Какво разузнаване бе, жена, елементарни правила по български език - използвала си едно точно определено минало време, което се използва само когато си бил свидетел на действието, по правило - ако не си била в Консерваторията можеше да кажеш че там, например можеш да имаш две лекции и да трябва да пропуснеш едната, но "можеше" предполага че си била там и си я завършила. Освен това предполага че само там може да е така, а това също не е вярно.
smile3501
Повече нямам какво да кажа Wink

# 138
smile3501
Повече нямам какво да кажа Wink

Хайде,Щирлицо!Сега почивай....

# 139
  • UK
Моля за разрешение да се застрелям. Не си права в случая, разбрахме че не си учила в Консерваторията, но си замълчи. Няма нужда да се заяждаш. Не си права.

# 140
Моля за разрешение да се застрелям. Не си права в случая, разбрахме че не си учила в Консерваторията, но си замълчи. Няма нужда да се заяждаш. Не си права.
     Хайде,вече друго сте разбрали.....
     За кое да замълчавам?Да съм закачала някой?
     Отговорих просто и ясно,че не съм споменавала за еди какво си.
     Повтарям:не съм споменавала,и толкоз!
     След още малко ровене може и до трети изводи да стигнете.
     Ами....ако ви се рови.....

Едно не разбирам какво отношения има всичко това към темата Мюзик Айдъл?

# 141
Що бе? Не е задължително, след като някой е учил някъде, да е завършил там, нали така?
От глаголното време се разбира, че може да е била там. но никъде не се казва , че е завършила.

Супер тъпи издребнявания, съвсем не по темата наистина.
Пък и ако някой толкова държи да разбере какво е учила и завършила Селма, що не вземе да я попита направо??? - Сигурно отдавна щеше да е казала, ако не беше заядливия тон.

К'ви са тия криворазбрани разследвания и чудесии?!  Tired

# 142
  • Сливен
    Едно не разбирам какво отношения има всичко това към темата Мюзик Айдъл?

Как какво бе мила  Laughing - твоята компетентност  Mr. Green

Нищо лично.  Peace

Да минава времето, че пиша едни глупости - не е истина просто.

# 143
  infinity   Hug
  А за компетентността на хората аз лично съдя по делата им,а не по дипломите им,макар  че ,разбира се,и дипломите имат значение!
  Сега ,по темата Music Idol-10,някой има ли мнение?

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 17:15 от Селма

# 144
Аз съм за Преслава и Кремена! smile3521

# 145
Хораааааааааа, малко ли са ви проблемите, че и тук се дракате, нека да сме толерантни една към друга.  Praynig Никак не  е трудно Peace

Офф: тази моята миротворческа зодия много взе да се обажда напоследък  Crazy

# 146
А аз съм за "Албена".  Party

# 147
  • UK
Тъкмо гледах един клип с едно момиченце, 13 годишно някакво, дето изпя песента с която Кремена се яви на първия кастинг и за мен е в пъти по добра. Някой нали искаше клип с българско дете като оная Бианка?

# 148
Тъкмо гледах един клип с едно момиченце, 13 годишно някакво, дето изпя песента с която Кремена се яви на първия кастинг и за мен е в пъти по добра. Някой нали искаше клип с българско дете като оная Бианка?
Хвърли един линк насам.  Flutter

Офф: тази моята миротворческа зодия много взе да се обажда напоследък  Crazy
Коя зодия си?

# 149
А аз съм за "Албена".  Party

ЗНаеш ти , не си проста Hug

Общи условия

Активация на акаунт